• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Атанасова: Бяхме шокирани от това, което колегите от "Възраждане" ни разказаха какво им е предлагано, след като правителството падна

Атанасова: Бяхме шокирани от това, което колегите от "Възраждане" ни разказаха какво им е предлагано, след като правителството падна

/КРОСС/ "Възраждане" ни казаха какви неща са им предлагани, след като правителството падна заради вот на недоверие. Това каза пред журналисти Десислава Атанасова от ГЕРБ, предаде репортер на "Фокус".

Оттук нататък е наложително да поставим вече на масата обсъждането изобщо на въпроса за евентуална конструкция, можем да поканим всички отново, за пореден път да споделим отговорността, допълни Атанасова. "Това, че ние сме първи, многократно сме казвали, е по волята на българските граждани. Те са натоварили с отговорност и останалите политически партии. Ако някой арогантно не разчита вота на българите, че никой не може да бъде самодостатъчен, че никой не е натоварен с мандат от 121 гласа, за да управлява, то според мен, греши за мъдростта на българския народ".

Това, от което бяхме шокирани е, че колегите от Възраждане ни обясниха какво им е предлагано, когато правителството падна заради вот на недоверие, обясни Атанасова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Я виж как дамите на ГЕРБ изпъчиха гърди в защита на мъжа на годината и генерал ББ.

05.05.2023 22:41:05

Анонимен

Педерастите от ПП вдигнаха единствено инфлацията. Парите, които дадоха на бизнеса, бизнеса си ги сложи на депозит, а цените ги вдигнаха та получиха двойна печалба. А сега отново ние трябва да събираме данъци, за да връщаме кредитите, дето ги взеха малоумниците за да компенсират бизнеса. А откъде ще дойдат парите за пенсиите, които така и не се увеличиха ща годе съществено и отново болшинството пенсионери са под чертата за бедност, дори под екзистенц минимума, не ми се и мисли. Ако, това да гледаш реално на резулта от краткото управление на тези малоумници ме прави агент на Кремъл-така да бъде.

05.05.2023 17:37:36

Анонимен

Държавността бе съсипана от Тиквата за десет години, а зеления чорап просто я довършва, колкото до ПП, момчетата поеха държавата в гаден момент за света , но въпреки това запазиха 3% дефицит, вдигнаха пенсии и доходи, компенсираха бизнеса заради високите цени на тока, тях просто ги свали Кремъл и техните български еничари наречени пета колона.

05.05.2023 15:51:19

Анонимен

Вотът на българите, които не гласуваха и на тези, които не избраха никоя партия са първа политическа сила и е да се махате от политиката.

05.05.2023 13:32:44

Анонимен

За мъдростта на българския народ никой не може да сгреши. Очевидно е тъп и робски, свикнал да се снишава и всеки да се спасява поединично, често пъти дори с помощта на подлост. Доказателство за тъпотата е факта, че ГРОБ, още са първи, а окончателно доказателство е факта, че шмекери и негодници като ПП са на второ място. Е, все някой трябва да е гласувал за тези които съсипаха не само държавата, а и държавността. И къде тук е дори намекът за мъдрост. Има отделни читави хора, но обобщено е смешно да се говори за мъдрост.

05.05.2023 12:34:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.