• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Avon направи дарение към МБАЛ – Търговище на стойност 10 000 лв. от кампанията „Мисия срещу рака на гърдата“

 Avon направи дарение към МБАЛ – Търговище на стойност 10 000 лв. от кампанията „Мисия срещу рака на гърдата“

Болницата получи нова хидравлична операционна маса и хистероскопски комплект за инспекция

/КРОСС/ През 2020 г. Avon продължава своята мисия срещу рака на гърдата, реализирайки ново дарение, с което компанията цели да продължи подкрепата си за жените, борещи се с коварната болест, както и активностите си в посока ранна диагностика и информираност на обществото. Дарението е на стойност 10 000 лв., с които в МБАЛ - Търговище бяха закупени и инсталирани съвременни хидравлична операционна маса и хистероскопски комплект за инспекция и диагностика.

Сумата, набрана в рамките на кампанията „Мисия срещу рака на гърдата" през изминалата година, ще помогне на МБАЛ - Търговище да продължи да осигурява помощ на засегнатите жени и техните семейства. По този начин апаратурата ще бъде в помощ на максимално много жени от града и околността. Хидравличната операционна маса е с механично управление на движението на секциите и височината, както и предоставя възможност за монтиране на ортопедична приставка. Хистероскопският комплект е Hawk от най-високо качество и служи за инспекция и диагностика.

„Благодарение на дарението от мисията на Avon срещу рака на гърдата, в МБАЛ - Търговище ще имаме възможност по-ефективно да продължаваме да подкрепяме още повече жени с рак на гърдата и техните близки на местно ниво. Успешното ни сътрудничество е резултат от общите усилия, както на мениджмънта на болницата, така и на всички служители и представители на компанията Avon. Благодарим за тяхната отдаденост и неуморна работа.", отбеляза д-р Дарин Димитров, кмет на град Търговище.

„Кампанията „Мисия срещу рака на гърдата" подкрепя жените в България вече 17 години, като през това време се е утвърдила като една от най-успешните, прозрачни и емоционални социални кампании. Каузата се развива благодарение на безрезервната подкрепа, която получаваме от представителите и служителите на Avon. През изминалата година Търговище и региона се доказаха като най-отдадени на каузата и успяха да генерират най-голяма подкрепа за фонда на AVON и именно благодарение на тази огромна съпричастност на местното общество имам възможност да съм тук днес и да връча това дарение.", заяви Евгени Петков, Зонален мениджър на AVON.

"Местната общественост застана плътно до нас в подкрепа на каузата, посещавайки благотворителни концерти срещу рака на гърдата и закупувайки нашите благотворителни продукти. Благодарим им от сърце!", добави Люба Панайотова, Посланик на хуманността на AVON.

Вече 19 години средствата в кампанията се набират целогодишно чрез благотворителни продукти от розовата серия, като 100% от печалбата от всеки поръчан артикул се дарява. Благодарение на общите усилия на представители и клиенти на Avon, компанията е дарила над 1 500 000 за превенция и ранна диагностика на болестта. Вече 5 години кампанията си партнира успешно с Фондация „Една от 8", благодарение на които успява да разшири своя обхват и да окаже подкрепа на диагностицираните жени. Дарените от Avon средства осигуряват безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация „Една от 8" предоставя директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.

Повече информация за кампанията ще откриете на Facebook страницата на каузата: https://www.facebook.com/avonmissonbg/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.