• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Глоба и затвор в Австрия за отказ от ваксинация

Глоба и затвор в Австрия за отказ от ваксинация

/КРОСС/ Неизпълнението на задължението за ваксиниране срещу коронавирус в Австрия ще се наказва с глоба в размер до 7200 евро.

Австрийският канцлер Александър Шеленберг обяви въвеждането на задължителна ваксинация срещу коронавирус от 1 февруари 2022 година.

Австрия опустя - за четвърти път в страната е въведен пълен локдаун

Според черновата на проектозакона местните власти ще призовават хората, които не са били ваксинирани, да се ваксинират.

Ако не спазят заповедта, ще бъдат призовани втори път в рамките на четири седмици. Ако отново не спазят изискванията, ги грози административна глоба в размер до 3600 евро или четириседмична присъда за затвор вместо глоба.

Глоба в размер до 7200 евро се налага на лица, които са глобени два пъти за отказ от ваксиниране, както и на тези, чиито действия са довели до "сериозна опасност за живота или здравето на хората".

Работен документ показва, че задължителната ваксинация ще се прилага за всички хора, живеещи в Австрия. Изключения се правят за лица, за които ваксинацията представлява риск за здравето, за бременни жени и за деца под 12-годишна възраст.

Официалният проектозакон все още не е готов. Очаква се той да бъде публикуван след 6 декември.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ехоооо!Спите ли ?Хора бдете ....тези не са загрижени за здравето ни ,не го допускайте !

01.12.2021 18:06:07

Анонимен

АВСТРИЯ ВЕЧЕ Е ДИКТАТУРА 30.11.2021 В „свободна и демократична“ Австрия, член на Европейския съюз, въвеждат глоба от 7200 евро и четириседмичен затвор, за тези, които отказват да се подлагат на медицински експеримент с ваксините срещу ковид-19. Гражданските права, свободата и демокрацията кучета ги яли. Истинското лице на европейските държави все повече се разкрива. Да напомня, че това са същите, които прежалиха християнска България и ни оставиха пет века под турско робство, докато подкрепяха султана. Същите, които горяха жени по кладите в Европа. Същите, които предизвикаха две световни войни с милиони жертви. Същите, които горяха хора в концлагерите. Същите, които сложиха звезди на реверите на някои, които не им харесваха. Вече никой не говори за свобода. Не сте ли забелязали? Под думите за обществен интерес, защита на здравето и живота, се извършват престъпления срещу човечеството. Всякакви остатъци от маската на демокрация, вече са паднали. И се вижда истинското лице на европейските господари. Новото робство на човечеството е в ход. И тук е важен нашият избор. Дали да се присъединим към стадото в кошарата или да изберем да бъдем свободни и…здрави. Защото този експеримент скоро ще покаже истинската си същност. И повярвайте, тя няма да е за Вашето здраве! Елена Гунчева

30.11.2021 15:45:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.