• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Вижте момента на удара между патрулката и автобуса в Бургас (ВИДЕО)

Вижте момента на удара между патрулката и автобуса в Бургас (ВИДЕО)

/КРОСС/ Ексклузивни кадри от момента на сблъсъка между патрулния автомобил на полицията и автобуса, пълен с мигранти в Бургас, публикува Нова ТВ. При жестоката катастрофа починаха двама полицаи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Е ЗАТОВА МВР Е НА ТОЯ ХАЛ МВР! ШЕФЪТ НА ОД МВР БУРГАС, ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВИ ГИ ПЛЕЩИШ, БЕ?! Шефът на ОД МВР – Бургас: „Мисля, че полицаите, които загинаха, са действали правилно. При получения сигнал… реагирали са на секундата и са реагирали много бързо и към анализа който правим, виждам, че са нямали време за друг тип реакция…“ Ти чуваш ли се какви ги плещиш, бе?! И най-големият идиот, който е гледал видеото, публикувано първо в сайта АФЕРА, ВИЖДА КАКВО НЕПРОФЕСИОНАЛНО БЕЗУМИЕ, ИЗВЪРШВАТ ПОЛИЦАИТЕ! Мисирките и дръжките на микрофони, които са тъпи като галфони, и те не знаят какво да питат, и как да притиснат така наречените МВР шефове, за да изкопчат истината. Нямали друга реакция, реагирали на секундатата?!?!?!? Е затова МВР е на тоя хал! Защото пълни некадърници са шефове в МВР! И замитат скандалния си непрофесионализъм винаги след всеки гаф с прикриване на истината, с тъпотии от сорта „това се герои“ и прочие тинтири минтири. А на ачика се вижда що за тъпа „операция“ извършва МВР! Да не говорим, че още не е официално ясно какво е протичало по радиочестотите на полицаите, ръководили тая „операция“. АФЕРА от години алармира, че всички, всички ръководни кадри трябва да бъдат изметени с лопата от МВР. АФЕРА от години алармира, че за министри са слагани само идиоти клоуни, които нямат хабер от МВР и го използват единствено за поръчки и далавери. Щом Шефът обяснява как абсолютно непрофесионално действие на полицаите – самоубийствено! било правилно, а МВР Демерджиев не знае къде изобщо се намира в МВР, успан от такива шматки – направо я закривайте тая държава! ИДИОТИ!

25.08.2022 17:51:07

Анонимен

Бог да ги прости, момчетата! Но при това излизане на патрулката, нямаше как да спре автобуса за съжаление, само с черен удар!

25.08.2022 17:45:22

ПОЗОР!

МВР НЕКАДЪРНИЦИ, КАК НЕ ВИ Е СРАМ! Бог да прости момчетата, но няма да коментирам действията им. Първите некадърници да коментират трагедията се появиха в двете частни национални телевизии.И това са Мими, Цветлин, шофьора на Мето и Терзийски.А, и Миков. Вместо да се скрият, че и досега не са разбрали в коя система са упражнявали неуменията си, решиха да си правят пиар от смъртта. Как не ви е срам! Богомил Бонев Бележка на Веселина Томова: Всичките тия Мими, Цветлин, шофьора на Мето, Терзийски, Миков, Цветанов, Рашков доведоха МВР до тази тотална кочина, в която е! И заради която виждаме това, което виждаме на видеото! Радев и той не намери и грам храброст да назначи един хард министър на МВР, а не пореден клоун, за да изчисти всички, ВСИЧКИ БОКЛУЦИ ШЕФОВЕ В МВР, КОИТО НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРИНАТИ ОТ ТАМ! 25.08.2022 в 17:23 Подкрепям напълно написаното от Богомил Бонев и „Афера“ за МВР, което бе постепено и мъчително убивано след назначаването на бойко методиев борисов за главен секретар на МВР и впоследствие по време на премиерските му 12 години. За жалост агонията на това ключово ведомство продължи и след това. Същата кочина е и при нашите т.нар.спецслужби, започнала в ДАНС при писанчев, в НРС/после ДАР/ от драгомир димитров и във Военна информация след Студенков. Като се има предвид, че вътрешната сигурност, осигурявана от всички тези институции е висш и последен израз на националния суверинитет става напълно ясно от тяхното днешно състояние, че България няма такъв. Много жалко, но факт…

25.08.2022 17:36:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.