• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Nio представя електрическо комби и универсален SUV

Nio представя електрическо комби и универсален SUV

/КРОСС/ Китайският производител на електрически автомобили Nio празнува с ET5 Touring и EL6 свои два нови модела автомобили. Доставките на двете превозни средства ще започнат през четвъртото тримесечие на 2023 г.

Ралф Кранц, генерален мениджър Nio Deutschland GmbH споделя - „Nio ET5 Touring е разработен в Европа специално за местни нужди. Това е не само първото комби в продуктовата фамилия Nio, но и първото изцяло електрическо комби в премиум сегмента ."

Целта на модела е да отговори на нуждите на потребителите на Nio, които се нуждаят от допълнителна гъвкавост, спортен дух, комфорт, функционалност и голямо пространство. Комбито вече е почти напълно оборудвано в базовата версия и се предлага от 47 500 евро (плюс наем на батерия („BaaS") или покупка на батерия). В абонаментния модел на Nio, Nio ET5 Touring може да се абонира от 1119 евро на месец (включително 75 кВтч батерия) за срок от 36 месеца.

Nio EL6, от друга страна, е пионер сред електрическите универсални SUV автомобили и със своята производителност, технология и достатъчно пространство моделът е един от средните SUV автомобили. Той е идеален за семейни нужди и отговаря на изискванията за висок комфорт.

За EL6 производителят цитира покупна цена, започваща от 53 500 евро (плюс батерия); той също се предлага като част от абонамент в модела Nio Subscription за 1179 евро на месец (включително 75 кВтч батерия, 36-месеца) .

Локацията Nio Hub, разположен в източната част на Мюнхен, отпразнува откриването си по същото време - там ще се проведат тестови карания, разговори за продажби и доставки на автомобили с незабавен ефект. Работилницата и сервизната зона ще последват през следващите месеци.

За екипа на NIO и Ралф Кранц, мястото е допълнителна премиера - „NIO Hub Munich е първият по рода си в световен мащаб и съчетава общността и опита на марката, от една страна, с първокласно обслужване, от друга."

Nio Hubs предлагат пълната гама от класически услуги от закупуване на автомобил до следпродажбено обслужване. Те служат като централна точка за контакт за огледи, поръчки, тестове или ремонти от всякакъв вид. Освен това в бъдеще ще функционира и като разширен шоурум.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.