• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Арман Бабикян: Имам едно чекмедже и оттам плащам

Арман Бабикян: Имам едно чекмедже и оттам плащам
Времето работи в полза на Борисов. Захладня и хората ще се приберат. След всички добри стъпки на управлението, хората ще се скрият обратно в домовете си. Това каза пиар експертът и един от организаторите на протеста Арман Бабикян по НТВ. Разговорът е безпрецедентен, тъй като през цялото време Бабикян говореше с думите на Борисов.

/КРОСС/ Той постави събеседника си Александър Владимиров в шах. Владимиров бе представител на Институт за дясна политика, който се счита, че е на най-големия защитник на Борисов в момента - Георги Харизанов. Ето как се разви разговора:

Вчера в още 7 града излязоха предоволни хора, които да изразят радостта си от Борисов. Повечето от хората излязоха от завист. Защото всъщност не могат да преживеят успехите на управлението. Излязоха и заради еврото, защото искаха да го съсипят преди да влезем в чакалнята.

Защо ирония, това са думи на Борисов. Аз с автобуси не съм се сблъсквал. Поне не видях някой да се е блъснал в автобус. Щеше да го има в бюлетина на КАТ поне. Злоумишлено е всичко това. По-голямата част от хората, които успяхме да поканим на площада са лумпени и тулупи. И не може да се очаква някакво друго поведение от такива хора. Ние сме събрали нискокачествена биологична маса, която наистина изразява радостта си, но не трябва да забравяме: Ние сме прости, - както каза министър-председателя. Той също е прост. И затова се разбираме чудесно.

Аз не обиждам, аз цитирам министър-председателя. За втори път усещам, че не се отнасяте добре към думите на министър-председателя и не се отнасяте сериозно към неговите изказвания. И не мога да разбера защо?!

„Тези смешки не са много оригинални", възропта пратеникът на Харизанов. Бабикян учудено попита: „Ама вие наричате смешки думите на министър-председателя?! Дръжте се авторитетно, не ви прилича така.

Човекът на Харизанов, обаче се обърка в тезата си: „Недейте да обиждате така. Аз познавам хора на протеста, които имат адекватни искания". В този момент пиар-експертът реагира: „Ето кой може да ви обясни за протеста".

Александър Владимиров ни в клин, ни в ръкав тръгна да пита дали г-жа Радева /бел. на ред. съпругата на президента/ трябва да ходи с НСО, за да си купува рокли. Бабикян недоумяващо рече: „Аз мисля, че тя трябва да ходи без рокли".

Владимиров попита кога събеседника му защитава г-н Радев. Бабикян му отвърна: „Аз не защитавам г-н Радев. Аз защитавам г-н Пеевски, защитавам г-н Домусчиев, защитавам главния прокурор и министър-председателя. Къде до тук ме чухте да защитавам г-жа Радева? Виждате , че това е мир и любов", допълни той по адрес на реплика на видимо объркания младок да изрече и друга опорка, че Радев преди време е подписал указа за назначаването на Гешев. Бабикян допълни: „Защо сте толкова агресивен? Виждате колко любов и радост цари?"

Мирчев реши да атакува, като съобщи, че онзи ден е видял Арман Бабикян да води агитка онзи ден. Пиар-експертът спокойно си призна: „Да, доведох ги и им платих. Имам едно чекмедже и оттам плащам".

Има състезание между беглеца в Белград и този в Дубай. И ако имаше реална пазарна среда, трябваше да се конкурират кой от двамата да плаща. Мога да цитирам главния секретар на МВР, който каза, че има сигурни доказателства за хора, които получават пари и точно колко пари. Това е вчерашно изказване. Човекът каза, че са идентифицирали кои са тези хора. Единственото, което не можем да разберем във всеобщата радост е, защо не са прибрани. Защото не мога аз да ги арестувам. Опасявам се, че и г-н Владимиров не може.

Водещата предложи да се излезе от иронията, но гостът попита: „Не разбирам защо Нова телевизия имате такова отношение към министър-председателя. Аз го цитирах няколко пъти, вие смятате, че това е ирония. Всяка подкрепа на тезите му смятате, че е ирония. Защо така?".

На въпрос дали очаква оставка: Бабикян изригна: „Опазил Бог! Няма кой друг да управлява така България. Как да очакваме оставка? Нали чухте, че ще се счупи държавата, ако някой друг управлява. Аз не мога да си помисля за такова нещо!".

Източник: frognews.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

армени дуду

много мазничък и зализан, не изглежда никак изтерзан от тиранията срещу която се бори - сигурно мекото му д.упенце доста се е облажило от евтинджоса, който разигра

14.07.2020 23:27:42

Анонимен

Арменчето,винаги си бил боклук-да си знаеш и да не го забравяш !

14.07.2020 15:02:48

Мутрата и Каскета са пътници

КРОС, ПРОСПАХТЕ НОВИНАТА - Американското посолство в София подкрепи протестите на България! Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Това съобщиха от американското посолство в специално съобщение за пресата.. В него се казва още: Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.

14.07.2020 02:34:32

Зрител

Умното си е умно!

14.07.2020 02:34:11

Анонимен

ПП: Питомника на Харизанов така се беше зачервил, челото особено, че очаквах да видя пара да излиза от ушите му!

14.07.2020 01:44:22

Анонимен

Току-що изгледах видеото. Наистина уникум! Все пак трябва да признаем професионализма на Викито Николаев! По-хладнокръвно посрещаше репликите на Бабикян, докато колежката му не успяваше да скрие емоциите си! И откровено се връзваше на арменеца! Викито се забавляваше.

14.07.2020 01:40:36

Анонимен

Ха ха ха ха, уникален! Младия гербераст се съсипа от нервни изблици.

14.07.2020 00:43:53

Анонимен

https://nova.bg/news/view/2020/07/13/293620/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5

13.07.2020 16:04:10

Анонимен

Направо ги разпиля горките, мигаха на парцали, а вътрешно изтръпваха от мисълта, как ще им се карат, че са допуснали това. Браво на Бабикян. Ето това е морално и интелектуално превъзходство! Стотинките свършват гербери, не се напиняйте да дрискате под статиите.

13.07.2020 16:02:37

Анонимен

Като стана дума за Харизанов, то него го биха след последните протести в защита на ГЕРБ, по времето на Орешарски, защото не беше разплатил един пари за участие на различни групички. Хубаво го бяха били. Та, човекът и човекът на човека сигурно ги разбират тези работи с плащането. И друго не разбрах: този институт за дясна политика ООД ли е, понеже очевидно не е научно заведение, а и не ми се вързва средното образование на Харизанов с понятието институт.

13.07.2020 15:14:20

Анонимен

Този смотан арменец що се прави на интересен ,като изобщо не му се получава !

13.07.2020 14:42:41

Денисс

Имам питанеУважаеми? Ако на нерегламентирано кръстовище застанат колите на Президента,Премиера,П.наН.С.и Гл.прокурор-Кой е с предимство?Ами,ако са на специалн режим???

13.07.2020 13:02:30

Анонимен

Браво!

13.07.2020 12:53:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.