• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Проф. Владимир Чуков: Вчерашният телефонен разговор между Джо Байдън и Нетаняху е бил изключително неприятен и труден

Проф. Владимир Чуков: Вчерашният телефонен разговор между Джо Байдън и Нетаняху е бил изключително неприятен и труден

/КРОСС/ Предполагаем тайник с оръжие на Хамас беше открит в България, твърди германското издание "Шпигел". Снимки на пистолети и пълнители са били открити в мобилния телефон на един от общо четирима арестувани в Берлин и Ротердам през декември по подозрения за връзки с Хамас. Цифрови данни в снимките са отвели разследващите до Южна България, където оръжията са били заровени в плик под дърво. Българската полиция е конфискувала арсенала, посочва "Шпигел".

През годините винаги е имало много спецакции на ДАНС и прокуратурата в Южна България- очевидно там има някакви хора, които са склонни да участват в мрежа за подобен вид организации. България, бидейки между Германия и Турция, някои хора се изкушават, заради материални бонуси, да бъдат поощрени. Това заяви арабистът проф. Владимир Чуков в БНТ "Денят започва"" и допълни, че: Това е една ръждясала гилза, паднала в нашия двор от автомат, изстрелян от Германия, но битката е в Близкия Изток. Той разказа и за телефонния разговор между Джо Байдън и Нетаняху във връзка с удара по хуманитарен конвой със 7 загинали американски хуманитари.

Вчерашният 30-минутен телефонен разговор между Джо Байдън и Нетаняху, медиите го описаха като изключително неприятен и труден. Джо Байдън е поставил въпросът: Или вие си промените политиката, или ние ще я променим, обясни още той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.