• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Байдън към ООН: Трябва да се противопоставим на тази нагла агресия на Русия

Байдън към ООН: Трябва да се противопоставим на тази нагла агресия на Русия

/КРОСС/ Президентът на САЩ Джо Байдън призова Общото събрание на ООН да спре "наглата агресия" на Русия в Украйна, като заяви, че в противен случай независимостта на всички държави ще бъде изложена на риск.

"Трябва да се противопоставим на тази нагла агресия днес, за да възпрем други бъдещи агресори утре", каза Байдън в речта си.

"Русия вярва, че светът ще се умори и ще ѝ позволи да издевателства над Украйна без последствия. Но аз ви питам следното: Ако изоставим основните принципи на Устава на ООН, за да успокоим един агресор, може ли някоя държава членка да се чувства уверена, че е защитена? Ако позволим Украйна да бъде разчленена, гарантирана ли е независимостта на която и да е нация?"

"Ето защо Съединените щати, заедно с нашите съюзници и партньори по света, ще продължат да подкрепят смелия народ на Украйна, докато той защитава своя суверенитет и териториална цялост - и своята свобода", допълни Байдън.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А американската военна агресия колко държави по света съсипа, а сега с тяхна помощ се унищожава един цял народ, както казват, до последният жив. Каква наглост.

19.09.2023 20:31:59

Анонимен

Да го духа маразматичният БъйДън. Така поднесено изглежда чудесно, стига да беше вярно. Стига щатите да не са перманентен участник-инициатор в локални конфликти по цял свят. Стига така наречените партньори да не бяха и васали и да подкрепят щатите в защитата на техните интереси, с цената на влошаването на условията на живот на собствените си народи. Стига Украйна да не беше управлявана от националистическа хунта, с помощта на фашизирани пара-милитари групи. Стига Украйна да не беше избивала собствения си народ в Донбас. Така че-баста. Щатите да си гледат тяхната кочинка и да не се обаждат. Съдейки по всичко те не са в състояние да учат другите, понеже те самите не знаят какво правят и накъде отиват.

19.09.2023 20:10:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.