• 26 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8068
  •  GBP / BGN 2.3463
  •  CHF / BGN 2.0847
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Байрам Байрам: Не е обсъждано Джевдет Чакъров да е съпредседател на ПГ на ДПС

Байрам Байрам: Не е обсъждано Джевдет Чакъров да е съпредседател на ПГ на ДПС

/КРОСС/ Не е обсъждано Джевдет Чакъров да е съпредседател на парламентарната група на ДПС. На заседанието ни не присъстваха част от депутатите на партията, а можеха на него да изложат исканията си. Всички са знаели, че за председател на ПГ ще бъде Пеевски. Това каза депутатът от ДПС Байрам Байрам в ефира на "Твоят ден".

"За втория мандат изпратихме писма до всички парламентарни групи без ''Възраждане". До края на деня очакваме писмените им отговори дали ще водят разговор за съставяне на правителство. Предлагаме редовен кабинет, който да донесе стабилност в страната. Да бъдат реформирани различни сфери и да се решат проблемите на избирателите", заяви той.

Той отново бе категоричен - няма конфликт между Ахмед Доган и Делян Пеевски. "В заседанието на групата участваха трийсетимата, които подкрепиха правителството на Желязков. Джевдет Чакъров не присъстваше. Конфликтът на съпредседателя е с дерибеите, не с г-н Доган. Във всички декларации на областни съвети бе подчертано, че Пеевски и Чакъров са съпредседатели. Оперативната и парламентарната дейности са отговорност на Пеевски", коментира Байрам.

По думите му при връчване на трети мандат ДПС ще разговаря с всички отново без "Възраждане". "Искаме съставяне на евроатлантически кабинет с ясна програма за важните приоритети за развитие на страната. Сред тях са бърз икономически растеж, продължаване на инвестиционната програма за общинските проекти, санирането, борба с демографската криза, решаване на проблемите по сектори", обясни депутатът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.