• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Как да изберем шкафове за баня?

Как да изберем шкафове за баня?

/КРОСС/ Обзавеждането на банята е въпрос, който бива често разискван от потребителите. Какви мебели да купим, как да ги подредим в помещението и от какви материали да бъдат изработени - все теми, определяни като актуални за купувачите. Най-важното при избора на интериорни елементи за душ зоната е да се осъществи удобна подредба и правилно съхранение на личните вещи. Пазарът предлага много различни видове стоки от такъв тип, на сносни цени и с хубава изработка, споделят от Ikea.bg.

Какво включва обзавеждането на банята

Съвременните шкафове за баня са модерни и практични. От голямо значение е те да бъдат с влагоустойчиво покритие, така че да останат в добър вид до края на тяхната употреба. Налични са с отворени рафтове, но и със затворени отделения - с последните се постига по-висока естетика, защото подредените вещи не са на показ, споделят от Икеа.

Обзавеждането за баня, стандартно, включва долни и горни шкафове, мивка, душ кабина, тоалетна чиния и други елементи като ваната (ако е налице достатъчно място). Мебелите трябва да са водоустойчиви, за да не изменят вида си от постоянната влага в душ зоната.

Как да изберем шкафове за душ зоната

Тези компоненти за душ зоната са сред водещите при обзавеждането на тази част от дома. Обикновено се предлагат в комплект с мивка и могат да се купят с големи и по-малки размери, стенни и свободностоящи, високи и ниски, в светли и в тъмни цветове, с луксозна изработка и на по-ниска цена. При избор е важно да се наблегне на следното:

● размерите и височината - тъй като шкафът с мивка е ключово съоръжение за всяка баня, той трябва да се избере в оптималните според квадратурата на помещението размери. За целта се определя мястото, където ще се извърши монтажът, като измерването на нишата е важно да се извърши с максимална точност;
● материалите - добре е както долните, така и горните шкафове да бъдат изработени от влагоустойчив материал, а именно от ПВЦ. Така мебелите ще издържат максимално дълго във времето и няма да променят външния си вид след няколко години;
● дизайн - тук можем да причислим детайли като цвета на обзавеждането, стила и детайли като дръжки, орнаменти и текстура. За да се постигне пълно напасване с останалия интериор, е нужно да се обърне внимание на цвета на плочките, които могат да бъдат в един нюанс, с принт, с релефна повърхност и т.н.

При покупка е важно да се наблегне първо на изработката, а след това да се обмислят неща като дизайна и размерите. Колкото по-качествени са шкафовете за баня, толкова повече време ще можем да се наслаждаваме на тяхната красота и функционалност.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.