• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Дамско бельо и дамско спортно облекло

Дамско бельо и дамско спортно облекло

/КРОСС/  Как да изберем удобно бельо?

Бельото е категория дрехи, на която обръщаме специално внимание в ежедневието си, особено в интимните моменти. Романтичният аспект на артикулите, вариращи от дантелени сутиени и сатенени бикини до корсети и будоарни бодита, създава пристрастяване и огромното мнозинство от жените в крайна сметка имат истински колекции от интимно бельо. Комфортът обаче е ключов елемент при избора на бельо. Тук обръщаме внимание на материалите, стила и начина, по който елементите прилягат на тялото. Ето няколко елемента, които трябва да вземете предвид, когато искате да си купите удобно бельо.

- Кройка - изберете класически бикини, които покриват изцяло задните части, или стил хипстър, ако искате да се чувствате удобно, когато ги носите. Може да носите класически бикини с дамски екипи, особено в часовете във фитнеса.

Но за други, по-женствени тоалети, можете да изберете малко по-провокативен модел, като например - бразилски стил. Що се отнася до сутиените, заложете на сутиени с пълна чашка или на бралети. Уверете се, че сте закупили правилния размер, за да избегнете дискомфорт от артикули, които са твърде стегнати.

-Материал - памукът е крал на комфорта. Памучното бельо запазва кожата ви суха дори при горещина и не предизвиква раздразнения, както може да се случи с микрофибър, ако сте по-чувствителни. Отново, ако предпочитате секси бельо, коприненият сатен е изискан вариант и толкова фин, че дори не го усещате върху кожата си.

-Тенденции - тъй като искате да се чувствате добре в бельото си, се нуждаете и от увереността, която предлагат най-харесваните модели в момента. Тази пролет модели, вдъхновени от домашното облекло, напомнящи за модата на 90-те години, са много търсени. Можете да комбинирате фина камизолка с дантелени или сатенени бикини. Бикини с висока талия и изрязани гащички правят секси комбинация с фина тениска. Сутиени без подплънки, изработени от нежна дантела, в пастелни цветове или неонови нюанси, са толкова интригуващи, че неминуемо ще ви завладеят. Дори класическото памучно бельо изглежда секси, ако го носите с овърсайз тениска.

Моделите стринг с висока талия са високо ценени, особено ако силуетът ви позволява да ги носите. Изберете модели от памук, дантела или микрофибър, едноцветни или с цветни принтове. Стилът бой-шорт е изключително популярен както за комфорт, така и за секси външен вид. За да се възползвате максимално от техния потенциал, изберете модел с аксесоари - връзки, катарами, вмъквания от дантела - които подсилват чувственото излъчване.

Качеството на материалите и изпълнението също са елементи, които трябва да се вземат под внимание, тъй като те гарантират дълготрайността на бельото. Не искате вашите артикули да се развалят само след няколко носения. Обръщайте внимание на детайлите и купувайте само такива, които ви представят!  

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.