• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Денков след връчването на мандата: Срещата при президента беше изключително конструктивна и добронамерена

Денков след връчването на мандата: Срещата при президента беше изключително конструктивна и добронамерена

/КРОСС/ Разговорът беше изключително съдържателен, основата беше поставена с този проект на решение. Той поставя въпросите върху какво трябва да се концентираме като национални цели, които могат да ни обединят и като задачи, които трябва да свършим заедно, търсейки мнозинство в Народното събрание. Това е най-трудната част от задачата, защото за момента ние имаме 109 народни представители. Разговорът с президента беше съсредоточен върху тези общи задачи", заяви Николай Денков след като президентът Румен Радев връчи втория мандат за съставяне на правителство на "Продължаваме Промяната".

Срещата изобщо не беше протоколна, беше изключително конструктивна и добронамерена. Както знаете, всички ние имаме история с президента и институцията. Познаваме се с него от 2017 г., когато бях поканен за министър в предишен служебен кабинет, Кирил Петков и Асен Василев бяха също част от служебите кабинети. Има какво да си кажем по същество и срещата бе насочена върху това какво трябва да се свърши в полза на България и хората в нея, урочни Денков.

По думите му основните приоритети са 4 - развитие на иновативна и високотехнологична икономика, осигуряване на националната сигурност, енергийната сигурност във връзка с войната в Украйна.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Защо отложиха плащането на пенсиите за най-старите пенсионери като дедо ми и баба ми?! И то с мизерни пенсии от по 450-500 лв.! Докато максималните пенсии на милиционери, ченгета, фатмаци, партийци всякакви, ...... ги увеличиха от 2000 на 3400!

04.01.2023 02:03:29

Анонимен

Програмната декларация на ПП може да не се нарече шарлатания, но със сигурност са предизборни локуми за електората.

03.01.2023 20:22:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.