• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Огромна фигура на ген. Мутафчийски - гвоздеят на карнавала в Габрово

Огромна фигура на ген. Мутафчийски - гвоздеят на карнавала в Габрово
Въпреки ограниченията, карнавалът в Габрово се състоя

/КРОСС/ Въпреки ограниченията заради коронавируса, в Габрово се проведе единственият в света карнавал по време на пандемия.

За да няма струпване на хора традиционните кукли обикаляха разделени из града на хумора в продължение на два часа, а местните приветстваха дефилето им от балконите си. Обявен беше конкурс за украсена за карнавала тераса.

Голямата атракция беше куклата на генерал Мутафчийски. Заедно с фигурите на премиера Борисов и вицепремиера Дончев, те бяха поставени като за пресконференция на Националния оперативен щаб.

Останалите две атракции бяха - кукла на планетата Земя, която беше с маска. С маска беше и символът на Габрово - котката, която държеше в краката си коронавирус.

Така, хитро и по габровски, карнавалът се случи, въпреки рестрикциите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Адвокат Елена Гунчева

НАКАЗАНИЕТО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НАРОДА ВИНАГИ СА ЛЕГИТИМНИ КОГАТО СА НАЛОЖЕНИ ОТ СУВЕРЕНА! Признавам, предстоящото на 18-ти в 8 ч. е брутално. Че то горкото Онуй без време ще си отиде при новите божкови разкрития от прост инфаркт! Сигурно от седмици не е спал като хората. Ще вземе утре да ни се гътне от вълненията, та да не можем да го съдим и да бели картофи в кухнята на затвора!!! Твърдото ми убеждение е, че не може да се започне отначало, преди окончателно да се разруши и разчисти старото. Затова преди всичко останало, трябва да се потърси отговорност и да има справедливост и възмездие за ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, доведена от новите „демократи“ .Защото не се ли замисляте как изведнъж бедните политици на заплатки, след влизане във властта станаха милионери? И милиардери? Сега тези хора ни се смеят в очите, обясняват ни колко ни е хубаво, а днес вече и открито ни наричат тулупи и негодници. Овладяването на цялата държава без ценностни системи доведе до оглавяването й от престъпността. Няма система, която да не е изцяло подчинена на новите престъпници. Прокуратурата е беззъба и насочена към това да брани властта, а не да разследва престъпленията й, още повече – тя не само ги прикрива, но и активно участва в тях. Всяка една партия обещава преди избори, че ще има „ревизия“ и отговорните ще си понесат отговорността. Е, такова чудо тридесет години не видях. Всички са се навързали като свински черва и се страхуват, че ако посочат престъпленията на предишните, те ще им отвърнат на удара и ще посочат и техните! Всички главни прокурори обслужват властта. Правото и справедливостта са избирателни и не засягат тези, които имат власт и пари. Това, което важи за бедняка, не важи за богаташа. Гербав виновен няма! Гешев вижда в един трудов договор държавна измяна, но не вижда нищо притеснително в това министър на финансите да си чати с хазартен бос и да си обсъждат какво да прави комисията по хазарта, и който хазартен бос според държавата дължи 700 милиона. То мирише, та умириса цялото правителство, обаче на Гешев му мирише на рози! Всъщност съд трябва да има. Дори незаконен! Защото справедливостта и наказанието за престъпления срещу народа винаги са легитимни, когато са наложени от суверена!

17.05.2020 18:53:14

Анонимен

Гумени глави?

17.05.2020 15:50:44

Анонимен

Браво, габровци!

17.05.2020 12:35:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.