• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Какви електронни спортове можем да открием в Betway?

Какви електронни спортове можем да открием в Betway?

/КРОСС/ Британският хазартен оператор Betway навлезе успешно на българския пазар. Брандът функционира от години в редица държави по света, а наскоро получи възможността да дебютира и у нас. Съвсем разбираемо е любопитството, което българските хазартни играчи проявяват към него в настоящия момент.

Един от сегментите, които betway спорт може да предложи на клиентите си са електронните спортове или т.нар. eSports. Обяснено най-накратко, това са залози, които можете да направите върху срещи, провеждащи се посредством видео игри. За по-възрастните потребители това може би звучи странно, но обективната истината е, че eSports са една от най-бързо развиващите се индустрии в света. Не е изненадващо, че те навлязоха с гръм и трясък и в хазартния бизнес. Ако геймингът е ваша страст, сега бихте могли и да изкарате добри пари от това.

Подобно на повечето други оператори, Бетуей ни предлага възможност да залагаме върху някои от най-популярните видео игри, част от бързо развиващия се свят на eSports. Ето кои са някои от тях:

CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive, наричана за кратко CS:GO, е един от най-популярните шутъри от първо лице в света. Наследник на култовата Counter-Strike, която вероятно сте играли поне веднъж в детството си, CS:GO е усъвършенствана и далеч по-прецизна отпреди.

Dota 2

Представляваща мод на Warcraft III, създаден от феновете на играта, Dota 2 е една от най-обичаните и играни мултиплейър онлайн батъл арена (MOBA) в света. Един срещу друг се изправят два отбора от по петима играчи, като всеки един от тях контролира свой собствен "герой", който може да изведе съответния отбор до победата.

Starcraft 2

Когато компанията Blizzard създаде стратегията в реално време Starcraft, те дадоха живот на една от най-култовите игри в цялата история на гейминга. Феновете дълго време чакаха продължение на Starcraft, като за щастие то не разочарова. Ако все още следите изкъсо случващото се в Starcraft общността, то чрез залозите в Betway бихте могли и да монетизирате своите познания.

Какви eSports пазари мога да открия в Betway?

Залагането на електронни спортове не се различава особено много от традиционните дисциплини като футбол, баскетбол или волейбол, например. Освен да залагаме на краен победител в дадена среща, ние можем да направим предвиждане и на различни пазари, активирани от оператора в конкретния момент. Сред тях можем да открием победител на карта, залог на целия турнир, хендикап, точен резултат и други.

Мога ли да залагам на живо при електронните спортове?

Разбира се, че да. Залозите в реално време са вече нещо съвсем стандартно за хазартните оператори, включително и в eSports дисциплината. Ако дадено събитие се играе в настоящия момент, почти е сигурно, че Betway ще ви предостави възможност да заложите на него. За целта следете внимателно live секцията на букмейкъра, където можете да откриете всички срещи от различните спортове, при които се предлагат залози в реално време. Там тръпката е доста по-голяма, а и често възможностите за печалба са повече от добри.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.