• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Първият сезон на "Съни бийч" завършва тази вечер с драматичен обрат

Първият сезон на "Съни бийч" завършва тази вечер с драматичен обрат

/КРОСС/ Провокативни, красиви и екзотични лица са новите попълнения във втория сезон на хитовия сериал на bTV „Съни бийч", чиито снимки вече стартираха в популярния черноморски курорт. Освен любимците на зрителите Аня Пенчева и Кирил Ефремов, към продължението на поредицата се присъединяват актрисата Анжела Недялкова, сексоложката Наталия Кобилкина и певицата и танцьорка Манал Ел Фейтури. Всяка от тях ще се превъплъти в неочаквана роля и ще демонстрира впечатляващ комедиен талант.
От трите нови лица на „Съни бийч" най-голям опит пред камерите има ослепителната Анжела Недялкова. През последните години тя се снима в популярни български филми и сериали, и получи международно признание с участието си в продължението на британския кинохит „Трейнспотинг" под режисурата на Дани Бойл.

Сексоложката Наталия Кобилкина също се справя отлично с новото си амплоа, благодарение на опита си като телевизионна водеща. Свеж полъх във втория сезон на „Съни бийч" внася и екзотичната Манал Ел Фейтури, която е участвала в британски ситкоми, но освен талант на актриса, има забележителни заложби на певица и танцьорка.
Докато актуалните попълнения в продължението на „Съни бийч" се готвят за ролите си, зрителите ще проследят финала на първия сезон. Драматичният обрат ще се излъчи довечера, 14 май, от 21.00 часа по bTV, а в последния епизод героите ще преживеят неочаквани приключения в подземния свят на Слънчев бряг. Гомес (Бойко Кръстанов) и Никола (Явор Бахаров) ще влязат в открита война, стара любов ще се разкрие, а в битката за хотела ще се появи нов мистериозен играч.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.