• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Тома Биков: Готови сме да се върнем в управлението, имаме идеите, хората и възможностите

Тома Биков: Готови сме да се върнем в управлението, имаме идеите, хората и възможностите

/КРОСС/ От опит знам, че едно правителство се сваля само. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков в БНТ "Денят започва". Този парламент приема средно по 1 закон на месец, критикува той.

Показахме, че можем да бъдем силна опозиция, каза Биков и допълни, че са готови да се върнат в управлението, защото имат идеите, хората и възможностите да го направят.

Според него премиерът Кирил Петков е трябвало да поиска вот на доверие към кабинета, след като ИТН са се оттеглили от управлението или да разговаря с партията на Слави Трифонов, за да зададат нова формула.

Г-н Петков обяви формула, която би могла да доведе България до политическо блато, коментира Тома Биков.

По думите му управляващите са се провалили в това да разрешат политическата криза. Оттук-нататък по конституция е ясно какво предстои, но докато не бъде възстановен политическият диалог, няма да може да се реши нито един съществен проблем пред обществото.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Aferist

ПП, ГЕРБ, ДПС И ДБ – ПРЕДАТЕЛСКИ ПРИЕХА ПАДАНЕ НА ВЕТОТО ЗА МАКЕДОНИЯ! ПП, ГЕРБ, ДПС И ДА БЪЛГАРИЯ – в единен строй предадоха националните интереси, облизаха задника на Макрон, респективно на САЩ, и дадоха „зелена светина“ на приемането на Македония в ЕС. В цялата ни българска история този народ е зебележителен със своите предатели и гъзолизци. И днес нищо не се е променило. България е колония на САЩ и на всички нива се управявлява от Хаджипенчовци – от президента навсякъде надолу. Долна история. Лайняна история. Предател до предателя, продажник до продажника. ПростотоКиро изпълни онова заради което бе сложен от Радев и Херо Мустафа да управлява – да пусне Македония и да открадне де каквото можа. Аре, рая, до следващото раздаване на идиоти.

24.06.2022 14:04:26

Анонимен

Възможностите си ги показахте вече.

23.06.2022 17:08:14

Анонимен

Какви идеи бе политическа пеперудке.... как отново да крадете.

23.06.2022 10:06:54

Анонимен

Задника му скърца на този за власт.

23.06.2022 09:42:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.