• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Бойко Борисов: Чакам, защото сега съм скопен

Бойко Борисов: Чакам, защото сега съм скопен

/КРОСС/ "Чакам, защото сега съм скопен", обяви в предаването "Панорама" премиерът Бойко Борисов докато коментираше поредната доза обвинения, които разпространи бизнесменът с 18 обвинения Васил Божков, който в момента се намира в ОАЕ.

Докато обясняваше, че единственото, което е получил от Божков е една пура и това се е случило в централата на ГЕРБ докато партията е била в опозиция, обяви, че няма да каже каква е била целта на посещението като само обяви, че тя е била съвместно с "най-висшето" ръководство на Би Ти Ви. Посочи, че може да разкаже за това един ден, когато няма да е премиер.

"По принцип премиер не може да говори, щото ако кажеш истината, нарушаваш свободата на словото
Ще дойде моето време, когато аз ще правя комикси и ще правя карикатури, аз няма да съм вечно премиер", обяви той. Повод за това са комиксите, които ползва за фейсбук изявите си Божков напоследък, а също и често коментираните от Борисов карикатури, на които е обект във в. "Сега".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ВАСИЛ БОЖКОВ:

Преди 30 години един милион българи излязоха и промениха историята. „Благодаря ви за подкрепата, пожеланията и сигналите. Хунтата продължава да граби. Прокуратурата им помага. Политиците мълчат. Институциите бездействат. Време е властимащите да се осъзнаят и да понесат последствията от действията си. Утре ще ви задам въпрос, на който вярвам, че ще отговорите.“ #БъдетеЗдрави Васил Божков

07.06.2020 15:42:18

онзи

Търпете РАЯ, В. БОЖКОВ,ще свали правителството, а вие чакайте,на готово.След всичко изнесено до сега от Божков, в нито една страна по света,правителството не би стояло повече от 24 часа,но не и у нас.Това правителство ви направи на разногледи, да си говорите сами в тоалетната.Да гледате и подсмърчвате,като овце пред заколение , да бъдете наричани и обиждани,по всякакъв начин, да ви вземат хляба от ръцете ви,децата ви да гладуват и гледат като гаврошовци. Коя страна би изтърпяла това,няма такава. Каза ви го и баба Стойна,помните я , със скъсаните галоши.Вдигайте се, бе овце,шматки,жалки страхливци,що за живот живеете- кучешки.Болно ми е , но наистина заслужавате това което ви се сервира ката ден от правителството.Грам ли достойство и чест нямате,не сте ли хора, да позволявате в 21 век да ви мачкат кой както си поиска.,,Герои“ сте,пред компа и ,,големи патриоти“.

07.06.2020 15:41:03

009

Най-интересното от аферата Божков дотук е КАК ДАНС-ФИНАНСОВО РАЗУЗНАВАНЕ (ПРАНЕ НА ПАРИ) и БНБ-БАНКОВ НАДЗОР (при всичките тия стрес тестове и подготовки за влизане в чакалнята на еврозоната) НЕ СА ЗНАЕЛИ ЗА КЕШОВИ ТЕГЛЕНИЯ за десетки милиони лева от лицето Божков!? Тук е заровено кучето!

07.06.2020 15:39:18

Смърт на фашизма, свобода на народа!

Тикво, не се прави на амперметър и си кажи как бъркаше бетона на вилата на курвето си Псевда в Бистрица за над един милион, която тя построи с откраднатите от Черепа мангизи.ШЕХЕРЕЗАДА ИЗПЛАТИЛА ПО 6 000 ЛВ. МЕСЕЧНО САМО ЗА КРЕДИТА ЗА АПАРТАМЕНТ ОТ 198 КВ.М.! ДОСТА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ! Докато народа гладува заради теб, кратуно мръсна, шайката ти трупа пари и апартаменти ама скоро ще ви приседнат всичките. ГАДОВЕ!

07.06.2020 15:34:32

Анонимен

ХИТРАТА СВРАКА - С ДВАТА КРАКА!

06.06.2020 16:41:35

Анонимен

През 2015 г. Борисов кумува на сватбата на Севделина Арнаудова. Съпругът на Арнаудова Делян Димитров също като нея е важен за ГЕРБ и Борисов кадър. Той е член на Управителния съвет на „Булгартрансгаз“ – ключовото държавно предприятие, което управлява транзитната газопреносна система на България., Димитров е близък на бившия депутат от ГЕРБ Делян Добрев, който си тръгна от голяма политика заради обвинения в шуробаджанашки назначения. Семейство Димитрови притежават обширен апартамент в София с площ 198 кв. м. Купен е заедно с гараж през 2015 г. за общо 300 000 лева. Делян Димитров има и стар апартамент от 66 кв. м, придобит през 2007 г. за 58 000 лв. Според имуществената й декларация за 2017 г. пиарката на Борисов и съпругът й разполагат с три коли – Мерцедес ML 270 за 8000 лв. от 2011 г. , Мерцедес ML 320 за 10 000 лв. от 2013 г. и Ауди А3 от 2008 г. за 4500 лв. Димитров разполага с кредитна карта с необичайно висок лимит – 20 000 лв. Наскоро сайтове изчислиха, че само за 3 години младото семейство е успяло да погаси 224 582 лв. по два кредита.

06.06.2020 16:36:35

Сашо Симов

Арнаудова е на път да събори правителството........... Моля ви, нека някой да информира госпожа Севдалина Арнаудова, че е на път да събори правителството. Нейният статус буквално я уличава в криминално деяние. Приемаме, че Божков сам се е ”предлагал” и ще тълкуваме това само във финансовия смисъл на думата. И сега въпросът – подала ли е госпожа Арнаудова сигнал до прокуратурата за това, че й е предлаган подкуп? И наясно ли е, че премълчаването на такова корупционно действие също е престъпление? Това е същата схема по която навремето Цветанов се опита да героизира Плевнелиев, а го набута в дълбокото блато. Както и опитът на един бивш министър на отбраната Николай Ненчев да се изкара антикорупционен и антихибриден рицар. Обвинението е длъжно да се самосезира за статуса на госпожа Арнаудова, защото тя буквално признава за извършено престъпление.

06.06.2020 15:40:02

Адвокат Елена Гунчева

БЕЗЗАЩИТНАТА МАФИЯ Резилът си е голям. Севдето и Онуй се оплетоха като патета в кълчища в обяснения. И дори тези, които не вярваха на Божков, повярваха като видяха как изпаднаха в паника и как пик-ливите и свински медии се втурнаха да бранят мафиотската чест. Стана ясно, че все пак Севдито е ходила до офиса на Божков. Имам няколко версии: – ежемесечно е ходила да я изнасилва Божков в четвъртъците /по твърдения на Найденов/. Версията не издържа много, защото Божков е все пак човек естет. – свеждала е лично законите и законопроектите на бизнеса по нареждане на Онуй /справка – Онуй заповяда на шефа на АПИ да бие барабан и да обикаля площадите да уведомява населението, може пък Севдито да я е карал да обикаля офисите на бизнесмените с тъпан и да крещи какви са промените в законите, които ги засягат/. – вземала е комисионната на шефа си. В тези случаи на други посредници не се разчита, защото тайната се разчува. На Севдито евентуално се подхвърля някоя пачка за услугата и да си трайка, останалото се скатава в зайчарника и с правителствените полети се изнася в чужбина като дипломатическа поща. – Севдито е тежко болна с психично заболяване и има периоди на сомнамбулизъм, като не знае къде е ходила и какви чували с пари е вземала, затова няма спомен какви точно ги е вършила в офисите на Божков. Оправданията на Севдито, че неин роднина е работил за Божков, вместо да потвърди, опровергава версията й. Защото практика е да се сложи човек при този, който трябва да плаща, да следи ситуацията и да докладва при съмнително поведение. Ако бях главен прокурор, и Севдито, и родата щяха вече да се обясняват в ареста. Сагата все повече ми заприлична на ситуация с изневяра, когато прелюбодейците са хванати на калъп и заснети и се обясняват как са се намокрили от дъжда и се е наложило да се съблекат и да си изсушат дрехите, а очите на наблюдателите не виждат това, което виждат, и то не е съвсем изневяра, защото може точилка да мине между двамата. Та така и Севдито. Разбирам я обаче и нея. Я си е отворила устата, я ковида ще натръшка цялата й рода и приятели до девето коляно и ще напълнят чувалите с тях. В България защитени свидетели не може да има. А още повече ще са ми интересни обясненията на Гешев, когато намери време да коментира маловажния проблем между разследванията за две джебчийски кражби! Така, драги българи, очите ви не виждат това, което виждат, ушите ви не чуват това, което чуват. Вие сте геврек!!!

06.06.2020 15:38:46

Ризов

ТРИКРАТНОТО ОТРЕЧЕНИЕ НА БАНКЯНСКАТА МУТРА 06.06.2020 Борисов три пъти се закле,че от Божков взел само една пура. „Но Иисус му отговори: „Казвам ти,Петре,няма да пропее днес петел,преди ти три пъти да се отречеш,че Ме познаваш.“ (Лука 22:34) Божков: „За по-малко от три години съм предал директно на министър Владислав Горанов и на министър-председателя Бойко Борисов над 60 млн. лева. по тяхно директно искане и разпореждане.“ Борисов: „Не съм взел нито един стотинка нито аз,нито партията от него.Заклевам се във внуците си и в живота си“. Кратък коментар от „Дневник“: „Борисов не лъже! Пари се вземат чрез подставени лица,той не е взел нито стотинка.После се инвестират- пак чрез такива верни другари – в човешки благинки и барачки в Барселона.“ -Какво става в България? -Крадат като за последно – та пушек се вдига! -Какво прави Суверенът? -Люпи семки и гледа сеир!

06.06.2020 15:36:19

Аферист

ПОЧНЕ ЛИ ДА СЕ КЪЛНЕ, ОТЕКЪЛ Е. КЪДЕ ЛИ КЪТА МИЛИЧКИТЕ ПАРИЧКИ ТАЯ ГНИЛА ДУШИЦА? … Нито един суджук не е стигнал до премиера, нито една фурма, нито един милион. Къде ли къта миличките парички тая гнила душица? Бойко Борисов в Панорама за това вярно ли е, че е взимал пари от Васил Божков: „Да вярно е! Бизнеса му го взехме в полза на държавата! И аз ще почна да правя комикси. Божков ми е дал една пура. Аз се заклевам, че една стотинка, един лев не съм взел от този човек“. От цялото участие на Борисов в Панорама пролича, че Боко не само е истински уплашен, но и че не е добре ментално. Фалшивата му напомпаност единствено показа, че е топка пред дупка. А стикът вече свисти… А това, че призна, че БИЗНЕСИТЕ СЕ ВЗИМАЛИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА, ОЗНАЧАВА ЕДНО – ТОТАЛНА ДИКТАТУРА.

06.06.2020 15:24:03

ВАСИЛ БОЖКОВ:

През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше? #БъдетеЗдрави

06.06.2020 15:21:15

Георги Дренчев

И ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА СЕ КЛЕ, АМА НА КАМЕРИТЕ ИЗЛЕЗЕ ДРУГО. ОТ ПОСТА НА СЕВДА РАЗБИРАМЕ, ЧЕ КОРУПЦИЯТА Е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА НА ЕДНОЛИЧНИЯ ПАРТИЕН ЛИДЕР БОРИСОВ

06.06.2020 15:18:55

Неанонимен

Тиквата отдавна е скопен и затова се гъзи на кмета на Симитли, а и на още няколко други педали като него.

06.06.2020 15:17:11

Анонимен

Златни ти уста, Боко. Това за премиера ми хареса. Колкото по-бързо се разкараш, толкова по-добре за нормалните хора. След това можеш да пишеш, рисуваш и говориш, колкото ти душа сака.

06.06.2020 09:01:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.