• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Намериха убита българка в Калабрия, версиите са различни

Намериха убита българка в Калабрия, версиите са различни
56-годишната българка Анелия Димова живеела от години в Белведере Маритимо

/КРОСС/ 56-годишната българка Анелия Димова е била намерена мъртва в центъра на община Белведере Маритимо в Калабрия, съобщи италианската осведомителна агенция "Анса".

Жената била открита в леглото си сутринта на 30 август. Според в. "Куотидиано дел Суд", Димова е от района на Бяла Слатина, била вдовица и живеела в италианската община с 9000 жители от няколко години.

Българката била намерена с лице и покрито с кърпа. Според първоначалните заключения на съдебните лекари смъртта е предизвикана от удари по главата с тежък предмет. Разследва се по различни версии за убийство, пише "24 часа".

Карабинерите от Скалеа се опитват да възстановят последните моменти от живота на жената, преглеждайки и записите на различни видеокамери в района. Чрез тях се опитват да стигнат до убиеца на жертвата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Апостол

Бръкнала е в нощното шкафче на чорбаджията.

31.08.2020 19:38:41

Анонимен

ГОРКАТА ЕВРОПА, СЛЕД КАТО ГМР Е В НЕЙНИЯ ЛИДЕРСКИ ПАНЕЛ 31.08.2020 Онуй днес се е фотнало от Словакия, на път към някакъв Стратегически форум на лидерски панел на незнам какво си. Явно Онуй много си вярва. И участва в какви ли не простотии, вместо да си подаде оставката и да ни отърве от жалкото си присъствие. Изумявам се как не го е срам да се показва по света след всички компромати, които има за него и всички публикации от наши и чужди медии. Ама то глупав човек срам няма…. Въпросът отново е как и защо ЕС приема Борисов като лидер, стратегически партньор и политик, при положение, че той е лицето на корупцията не само в България, но и на цяла Европа! Как тези, които се кълнат в борбата с корупцията и спазването на гражданските права, сядат на една и съща маса с човек, за когото корупцията е начин на живот от десетилетия, а народът му според него е от тулупи и негодници, които не заслужават нищо. Лидерският панел в ЕС нещо издиша…., че даже и се размирисва на корупция откъм Онуй….така, че, танте Меркел, мосю Макрон, опичайте си акъла, да не ви се опекат други части заради това, че защитавате един престъпник в ЕС, който не само краде, но и унищожава народа си! Елена Гунчева

31.08.2020 15:04:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.