• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Още 4-ма полицаи в Пловдив са с положителни проби за коронавирус

Още 4-ма полицаи в Пловдив са с положителни проби за коронавирус

/КРОСС/ Още двама служители на Криминална полиция в Пловдив са дали положителни проби за COVID-19, съобщи за БНТ директорът на областната дирекция старши комисар Йордан Рогачев.

Изследвани са всичките им контактни колеги и тестовете им са били отрицателни, но въпреки това 15 души от етажа, на който са работили заразените, са били пуснати за седмица в отпуск.

Припомням, че миналия месец в Криминална полиция имаше петима с болестта, но те вече са в добро състояние и са на работа.

Две служителки на КАТ също са сред новоустановените, допълни старши комисар Рогачев. Те са се заразили по време на отпуската си на Черноморието, не са били в контакт с колегите си от звено Регистрация и към момента са на домашно лечение. На служителите от звено Регистрация са направени PCR тестове, които са отрицателни. Гражданите не трябва да се притесняват, че ще има затворени гишета, заяви още директорът на полицията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Александър Ресиловски

Спрат ли протестите, без да е паднала Шайката, отмъщението на тези прости, но злопаметни и безскруполни изроди ще е страшно. Първо ще го отнесат президента и по-известните лица на протеста, след това всички присъствали, а после всички подкрепяли протеста, както и техните семейства. Така че протестите не трябва да спират, защото иначе всички несъгласни с ГЕРБ ще бъдат смачкани с особена омраза и ярост, а държавата ще падне в лапите на още по-страшна, тъмна доктатура на бухалката и простащината за още поне десетилетие. А падне ли ГЕРБ, то техните метастази трябва да бъдат изметени от държавните органи и институции незабавно, защото от там те ще вредят и подриват всички процеси в държавата. Каквото и да се говори, България днес е разделена на две – Мутренската Шайка и нейните вярни псета, и на Всички останали, които независимо какви са, са мачкани безжалостно от калния ботуш на #Мутрата. Уви, настъпило е пак време разделно и на знамето пак пише „Свобода или смърт“.

03.08.2020 19:13:00

Анонимен

МВР лъже! Правят това за да уплашат протестиращите, че могат да се заразят от полицаите.

03.08.2020 19:12:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.