• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Защо сребърните бижута са перфектният подарък?

Защо сребърните бижута са перфектният подарък?

/КРОСС/ Всеки от нас може да изпадне в ситуация, когато иска да избере впечатляващ подарък за специална жена по някой повод, но изпитва огромно затруднение какъв да бъде той. Но когато става въпрос за сребърни бижута, не е възможно да допуснете грешка. Те са идеалният избор, независимо дали са предназначени за майка, любима, приятелка или друга дама по случай рожден ден, дипломиране, годишнина, а дори и без повод.

От класически до по-изящни, с камъни или не, бижутата от сребро винаги правят трайно впечатление и са приятна изненада. Като добавка, не предизвикват алергии и по неповторим начин подчертават женската същност.

Ако все още изпитвате колебание дали вашият избор да бъде сребърно бижу, вижте част от причините, поради които то може да бъде вашият перфектен подарък.

• Добра инвестиция

В качеството си на благороден метал, среброто има постоянно растяща стойност във времето. В началото на 2023 г. на международните пазари то постоянно покачва цената си, а експертите прогнозират, че ръстът му ще бъде дори по-голям от този на златото. Като причина се посочва недостатъчните му доставки, както и тенденцията в периода на висока инфлация представянето му да е по-добро от това на златото.

• Добавя елегантна нотка

Независимо дали тоалетът е ежедневен, или официален, сребърното бижу може да добави блясък към него. С нежно сребърно колие, ефектни сребърни обеци или друг накит от сребро всяка жена може да постигне уникална визия и индивидуален стил.

• Достъпна цена

Среброто не само запазва оптимално стойността си, но е и най-достъпният благороден метал днес. Дори да не разполагате с голям бюджет, може да откриете красиво сребърно бижу на изключително достъпна цена. Едновременно с това то ще бъде достатъчно стилно, за да се хареса на притежателката си.

• Винаги е на мода

Подарявайки накит от сребро, няма да изпитвате неувереност, че бижута е демоде, щом не е златно. Поради класическия си вид среброто винаги е актуално. Вие всъщност ще дадете възможност на жената, за която е предназначено, да може да го носи с всякакво облекло и винаги да е модерна.

• Има здравословен ефект

Известно е, че сребро може да носят дори хора с алергия към други метали или с чувствителна кожа. Изборът ви на сребърно бижу за подарък няма да е свързан с притеснения дали то ще причини някакъв дискомфорт на дамата. Напротив, може да сте сигурни, че то по никакъв начин няма да предизвика кожни раздразнения и тя ще може спокойно да го носи в ежедневието си.

Не трябва да се забравя също и фактът, че среброто влияе положително върху ума и тялото, намалява стреса и подобрява настроението. Това е още една причина подаръкът ви да бъде възприет и като пожелание за здраве и добро самочувствие.

• Голямо разнообразие

Поради свойството на среброто да бъде лесно обработвано, дизайнерите създават невероятно голямо разнообразие от сребърна бижутерия. Това ще ви улесни да направите по-сполучлив избор, като се съобразите с повода, възрастта на дамата и вкуса й. Различните дизайни и стилове - от класически до по-смели и модерни, могат да задоволят всички предпочитания.

• Среброто е трайно

Тъй като качественото сребро не потъмнява, за разлика от другите метали, бижуто, което ще подарите, ще изисква само да се почисти праха и мръсотията след носене. Лесната поддръжка го прави още по-практично за носене.

Всяко сребърно бижу само по себе си е произведение на изкуството. Производителите представят все по-креативни и зашеметяващи модели, подходящи за вкуса на всеки. Ако сте решили да зарадвате скъп за вас човек с един качествен, красив и дълготраен подарък, чудесно решение е да го направите с ефектно сребърно бижу. Със своята универсалност и непреходна красота то ще създаде радост и ще бъде израз на вашето специално отношение.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.