• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Защо зодиакалните бижута са перфектния подарък за любима жена?

Защо зодиакалните бижута са перфектния подарък за любима жена?

/КРОСС/ Няма жена на този свят, която да не обича бижута. Макар всяка да има свой собствен стил и предпочитания, тя никога няма да откаже едно ново попълнение в колекцията си от пръстени, колиета, гривни или обеци. От друга страна, практиката сочи, че почти всички жени биха се зарадвали на подарък под формата на зодиакални бижута.

Какво представляват зодиакалните бижута?

В повечето случаи става въпрос за колиета, обеци и гривни. Разбира се, специфичното в тях е, че изобразяват символа на определена зодия. Наблюдението ни е, че традиционно такива аксесоари са сребърни или изработени от медицинска стомана. Не е рядкост обаче и да срещнем дами със златни верижки, завършващи с изящни зодиакални висулки. Тези аксесоари са изключително популярни в бижутерийните магазини и с тях определено няма да сбъркате, ако смятате да зарадвате своята любима жена с нещо оригинално, красиво и изящно.

Зодиакално бижу за рожден ден - идеално решение за подарък

Няма по-подходящ повод от рождения ден на една жена, за да и поднесете подобна изненада. Особено оригинално би било, ако върху аксесоара поръчате персонализиран надпис с датата на раждане. Зодиакалните бижута много се харесват от дамите, главно защото те са по-запалени по астрологията. Тази тема е изключително любопитна и интересна за тях. Това е важна индикация за мъжете, които искат да направят подарък на любима дама. Никога не е късно да научите повече за 12-те зодии и защо те са толкова важни.

Зодии, бижута и камъни

Освен формата на астрологичния знак, под зодиакално бижу можем да разбираме и такова, което е украсено с подходящия камък. Смята се, че той носи на своя притежател хармония, енергия и сила, а освен това и подобрява настроението и здравословното състояние. Всяка зодия се свързва с определен скъпоценен или полускъпоценен камък. Той може да бъде орнамент на висулка или на гривна, както и да бъде включен в сърцевината на чифт красиви обеци. Ако не сте сигурни за зодията на своята любима, достатъчно е в магазина за бижута да кажете нейната рождена дата, за да ви насочат към подходящия за нея камък.

 



Зодиакалното бижу определено е страхотна идея за подарък, особено за рождения ден на вашата избраница. Съветваме ви, преди да го поднесете, да се осведомите предварително за конкретния астрологичен знак. Това специално отношение допълнително ще зарадва и впечатли вашата половинка, особено ако до сега никога не сте проявявали каквито и да е интереси в сферата на астрологията.

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.