• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Протестиращи затвориха международния път за Гърция до Благоевград

Протестиращи затвориха международния път за Гърция до Благоевград

/КРОСС/ Протестиращи са затворили и международния път за Гърция близо до Благоевград.

Блокадата е на изхода на града, при кръговото кръстовище, което свързва главния път Е-79 и автомагистрала "Струма".

Очаквайте подробности!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ОР от НСО подп.Николай Марков

Обръщам се към всички полицаи и военни на служба! Крайно време е да осъзнае всеки един от вас, колеги, отговорността си пред закона, а не пред потъналите в корупция и всякаква друга престъпна дейност политици, магистрати и олигарси. Всички тези лица трябва да бъдат арестувани и изправени пред справедлив съд, за да види цяла Европа какво е истинското лице на мафията у нас и какво направи европейското политическо лицемерие. –––––––––––––––––––––––- Конституцията и законите в България имат смисъл, ако защитават граждански права, а не партийни такива. Законът е меч срещу престъпниците, не срещу лоялните, протестиращи срещу беззаконията граждани. Гражданите плащат данъци за вашите заплати и те са жертвите на разюзданата полтико-олигархична престъпност, която е техен ежедневен и дългогодишен палач. –––––––––––––––––––––––– Политиците имат интерес да настройват всеки срещу всеки в трудни времена. Никой не трябва да се поддава на подобни техни схеми и е длъжен да помисли сам как може да бъде полезен за общото благо – обезглавяване на мафията. Никой гражданин не бива да застава срещу своя съгражданин, заради политически или идеологически убеждения. Това е капан! Всички срещу престъпната политеска мафия – това е правилният и верен път. ББ и неговата компания олигарси са престъпници! Това го знаят всички полицаи, военни, лекари, магистрати и прочее длъжностни лица. Срещу престъпници се действа с крути мерки и безпардонна сила, защото всичко останало се нарича безсилие. Всеки от нас е длъжен да осъзнае това, в противен случай ще бъдем прегазени за пореден път и ще загинат милиони невинни жертви – наши близки. Смърт на политическо-олигархичната мафия! Незабавна смърт.

02.08.2020 17:31:36

Сънародник

НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ПО СВЕТА И У НАС СКАНДИРАТ: МУТРИ ВЪН!!!Сънародниците ни в чужбина се обединяват в общи протестни шествия срещу снощните репресии срещу майките от „Системата убива“ и Ренета Инджова, както и за да покажат, че подкрепят напълно исканията за оставка на премиера Борисов и главния прокурор Гешев.Няколко хиляди българи ще излязат заедно на протест. „Не сте сами!” и „Мутри вън!“. Това са посланията, които сънародниците ни от десетки градове извън България искат да изпратят днес на протестиращите в страната. Диаспората ни по света се обединява за общи протестни шествия. Протестиращите се обявяват още против корупцията и обвързването на държавните структури в България с олигарси и мафия; против полицейското насилие; за разследване на корупцията и прозрачност на управлението; за съд на виновните за побоищата; за реформи на съдебната и изпълнителната власт; за защита на горите и природата; за надежда за бъдещето на България. Поради часовите разлики протестните неделни шествия се провеждат щафетно в градовете Виена, Амстердам, Берлин, Кьолн, Лондон, Мадрид, Манхайм, Монреал, Мюнхен, Осло, Париж, Прага, Торонто, Щутгарт и редица други.

02.08.2020 16:03:43

Анонимен

Блокирай всичко до дупка!

02.08.2020 15:37:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.