• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Германия: Можем и ще избегнем повторно блокиране заради пандемията

Германия: Можем и ще избегнем повторно блокиране заради пандемията

/КРОСС/ Германия може да избегне налагането на второ блокиране заради пандемията от коронавируса, заяви министърът на икономиката във вторник, изразявайки увереност, че действащите мерки за ограничаване на предаването могат да държат броят на заразените под контрол.

"Убеден съм, че можем и ще предотвратим второ общо блокиране", каза Петер Алтмайер.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Още по темата:

По време на виедоконферетната връзка с посолствата на РБ борисов е призовал днес посланици да следят организаторите на протестите в чужбина, както и да продължат и ускорят схемите по приватизацията на държавните имоти - посолски комплекси, резиденции и български училища в Берлин, Виена и на още две места, където това е възможно.

01.09.2020 17:36:09

Възмутен

Подобно на берлинската и във Виена се готви същата схема на разпродажба и кражба на държавните ни имоти. Затова, освен всичко друго, българите и там скандират ОСТАВКА! Нека сега като падне ГЕРБ и Патриотите се потърси сметка на реализиращите тези машинации министърка Захариева и посланик Сираков. Ей, не се наядоха тия изроди...НО НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ СПРЯНА ТАЗИ СУПЕРДАЛАВЕРА И В БЕРЛИН, И ВЪВ ВИЕНА!!!

01.09.2020 16:27:39

Сънародник от ФРГ пита:

А кога Германия ще спре да подкрепя бандита бойко борисов и да търпи посланика на РБ в Берлин Шекерлетова, която подготвя далавера съвместно с МВНР Захариева с посолския комплекс и резиденцията за над един милиард евро? Или понеже определени среди там крадат заедно с тези наши бандити, са добре дошли за разлика от нормалните българи, използвани повече за робски труд

01.09.2020 16:22:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.