• 03 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8039
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 2.0015
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

Борисов след разпита в МВР: Давах сведения по 3 сигнала

Борисов след разпита в МВР: Давах сведения по 3 сигнала

/КРОСС/ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе от разпита в Главна дирекция "Национална полиция", на който беше призован в 10 часа днес. Той прекара там близо един час заедно със своя адвокат Менко Менков и си тръгна, без да бъде задържан, каквито опасения изрази преди два дни.
"Изключително професионално отношение на колегите. За съжаление, и по трите сигнала, за които давах сведения, всички са за, че някой нещо чул. Че някой, когато правил крос, нещо говорил. Това са сигнали от 2009 до 2011 година. Сигналите са за заплаха, че някой ще го ям", каза бившият премиер пред журналисти.

Както вече стана ясно от думите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков Борисов отправял смъртни заплахи към бизнесмен, че "семейството му няма да разбере дали не яде неговото месо". Целта била да се прикрият злоупотреби на министър от тогавашното му правителство. От разпита на бившия земеделски министър Мирослав Найденов стана ясно, че това е той.

"В желанието си нещо да ме унижава вчера, ЦИК ме остави депутат, но после се сетиха, че така не могат да ме викат на разпит (заради имунитета) и посред нощ си смениха решението си за депутатското ми място", коментира още Бойко Борисов след вчерашните бурни спорове в избирателната комисия дали да бъде уважено искането му да не бъде народен представител. Той се отказа от него и след изборите на 4 април.

Експремиерът обаче не можа да каже нищо друго пред медиите заради безспирните възгласи на неговите симпатизанти, които още при влизането му протестираха в негова защита, организирани от Станислав Недков-Стъки. Те не спираха да викат: "Бойко, Бойко!" и "Рашков - оставка!" и след няколко неуспешни опити да говори, Борисов си тръгна под аплодисменти и възгласи: "Мачкай, началник, не ги оставяй!" "Успех, г-н Борисов!". Самият той успя само да отвърне на въпрос, че никой не ги е организирал, въпреки че такова събитие има дори във Фейсбук.

В блъсканицата мъж се спъна в едно от загражденията и падна на земята, а лидерът на ГЕРБ му подаде ръка и го вдигна. След това той се качи в колата си, която сам шофира, и потегли заедно с адвоката си, който не направи изявление.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Платените клакиори пред НСС в подкрепа на Борисов не ги интересува с какъв успех и на какво основание е записан в Полицейската академия за пожарникар, полицейското му досие в Унгария и Чехия и към коя известна мутринска силова групировка първоначално е членувал.

15.07.2021 21:11:01

Димитър Симеонов

Тепърва ще даваш обяснения за хилядите извършени от теб престъпления, Мутро мръсна, преди да бъдеш осъден и изпратен при тези, които ти купуваше за да печелиш изборите. А там ще разбереш истината за тяхната любов към теб!

15.07.2021 17:45:41

Анонимен

За толкова получени пари Стъки малко е направил. Следващия път да направи свирк@ на началника си. А е възможно и хората на Стъки да се сблъскат с групичка дълбоко презиращи Борисов хора и от това да не излезе нищо добро за тях.

15.07.2021 16:44:28

Анонимен

CAPO DI TUTTI I CAPI? CIRCO DI TUTTI I CIRCHI!!!

15.07.2021 11:58:22

Анонимен

Имитация на прокурорска активност. Защо не питат за шкафчето и за много други неща, които имат връзка с дейности за милиони?

15.07.2021 11:43:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.