• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Андреа: Имаше реални шансове Кубрат да стане шампион

Андреа: Имаше реални шансове Кубрат да стане шампион

/КРОСС/ За мен е по-добрият боксьор, заяви певицата
„Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкова пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор". Това коментира певицата Андреа веднага след срещата Пулев-Джошуа.

Мачът се състоя след цели 10 отлагания. Двубоят се оказа далеч по-оспорван от очакванията на целия свят. Кобрата оцеля след цели 3 нокдауна, но в 9-я рунд Джошуа нокаутира българина с мощно дясно кроше.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Възхитен

Най-даровитата българска певица споделя истината!!!! за най-даровития български боксьор... Колко са хубави, истински и български... Като държавата ни... Сполай...лай...лай...

15.12.2020 08:10:29

Анонимен

Четете коментара на Крум Савов! Ясен коментар /не повече от 20 - 30% шанс за Пулев/, перчене без покритие, липса на възпитание и мярка! И въпреки това, това е постижение - да бъдеш в световния елит на професионалния бокс, два пъти да се бориш за най-високия връх!

14.12.2020 17:48:22

Фалко

Мале, мале, щом и курвите взеха да разбират от бокс, пази боже....Даже това е комплимент за тая проститутка Андрея, дето се присламчи към Циганина, щом разбра, че ще му платят 11 милиона лева от двубоя с Джошуа. Винаги съм се чудил, когато някой български глупак каже, че българките били най-красиви в света. Сигурно има и такива, но за последните 30 години те станаха най- жалките проститутки у нас и в чужбина.

13.12.2020 21:53:22

Анонимен

А тази спциалистска,но по други работи иска да му вдигне оная работа ! Но реалностите са други ! Всички видяха празните изцепки преди мача на Пулев! Народа е казал: Ни викай ХОП преди да скочиш !!!

13.12.2020 16:02:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.