• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Лена Бориславова: Шефът на ГЕРБ е Делян Пеевски

Лена Бориславова: Шефът на ГЕРБ е Делян Пеевски

/КРОСС/ Росен Желязков беше свален, защото вместо да действа като пръв сред равни, той действа като пленник на Делян Пеевски и Бойко Борисов. Това мнение изрази пред бТВ Лена Бориславова от изпълнителния съвет на ПП-ДБ.

Тя отчете като грешка на коалицията, че е влязла в сглобка с ГЕРБ без да оцени колко са зависими от ДПС. Според Бориславова шефът на ГЕРБ е Делян Пеевски. Дори дългогодишният политик Христо Иванов бил изненадан колко добре е скрита тази власт.

По думите й ПП-ДБ търси коалиция анти-Пеевски и под никаква форма няма да управлява с ДПС. Тя не изключи правителство с ГЕРБ, но само ако се освободят от ДПС и подпишат коалиционно споразумение с точни дати за реформи, а ако трябва и точно разписани закони.

Т.нар. сглобка не се случи, защото ПП-ДБ отказахме да гарантираме вота на Пеевски за регулаторите и институциите в държавата, обясни Бориславова.

Изборът е предоставен на Бойко Борисов. Ако той поеме ангажимент за реформите и независими конкурси за тях, тогава ще трябва да управляваме по ясно разписан и гарантиран начин. Нямаме късмета да управляваме с хора, които харесваме, затова трябва по друг начин, коментира още Бориславова.

Тя отхвърли опция за правителство с "Възраждане". ПП-ДБ нямаме нито едно гласуване с тях, за разлика от ГЕРБ, изтъкна Лена Бориславова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ленче,с тъпата си кратуна,как успя да достигнеш до този извод ?

27.04.2024 07:11:07

Анонимен

Е няма как да е Кремъл, колкото и да им се иска на лапачите на щатски пишки, щото Прасчо е пръв евроатлантик. То вече не се разбира кой е пръв понеже се борят за титлата и Тиквата и Прасчо и цялото ПП-дейба. Прави ми впечатление, обаче, че тези негодници, всички заедно и всеки един поодтлно, нямат намерение да включат в програмите си нещо, което би повишило доходите на хората, а не на крадците, би развило икономиката, да изправи на крака селското стопанство, най.накрая да започне да възпитава и образова децата, да лекува болните, да се грижи за старите. Не, цялата пара отива за реформа( неясно каква, защо и кой, какво ще спечели), за овладяване на служите и на правосъдната сисетма. Така както го разбирам, искат, да крадат и ако законите им пречат да могат да ги променят, никой да не ги преследва и ако случайно някой направи грешката да арестува и събере доказателства за човека на някого си, то съдът да гарантира оневиняването му. И всичкото това по силата на евроатлантическата пропорция. Мамицата ви педалска.

26.04.2024 16:45:49

Анонимен

Не драга, Свинята е лицето, отзад е Меди Доганчето, а зад него е Кремъл!

26.04.2024 16:00:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.