• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Бориславова към „свикващите КСНС”: Законът трябва да се спазва по буква и дух

Бориславова към „свикващите КСНС”: Законът трябва да се спазва по буква и дух

/КРОСС/ Лена Бориславова от ПП-ДБ с пост във Facebook след политическите трусове в страната.

„На вниманието на всички, свикващи КСНС: Законите на страната трябва да се спазват - по буква и дух. И да, когато имаш назначено от теб служебно правителство и смениш ръководствата на всички служби еднолично, си спазил съществуващия закон засега, но не и неговия дух за разделение на властите", написа Бориславова.

„Подкрепата за Украйна не е обявяване на война, а мярка за спазване на междунароното публично право и териториалната цялост на една суверенна държава. Това би трябвало да го знае всеки главнокомандващ", допълни тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Дядото на Лена, чието име носи, бе доблестен български офицер, защитавал Родината. Би се срамувал от военнолюбивата си внучка.

30.05.2023 06:16:14

Анонимен

Ленче първо погледни съдбата на България и после защитавай международното право за други. От неговото незачитане ние сме пострадали от нашите съседи. Учила ли си история?

29.05.2023 22:56:17

Анонимен

Моме къде беше да пледираш за спазване на международното публично право и териториалната цялост при нападението на Югославия. Не съм поддържник на сръбския национализъм, който е и против България, но историческата истина не може да се пренебрегва по политически съображения и то чужди

29.05.2023 22:40:30

Анонимен

Тъкмо и аз бях решил да свикам един КСНС (курвенски съвет на селото), но една колежка във фейсбук ме предупреди да не се захващам, щото...

29.05.2023 22:26:46

Анонимен

Тъпата кучка, би следвало да прави разлика между подкрепа и въоръжаване на страна в конфликт, което също е нарушение на международното право. Президента се вписва в условията които гнили политици създават. Парламента не работи като хората, правителство не може да се излъчи, участието на отвратените от вас хора на избори, поставя въпроса за легитимността дори на парламента. На фона на това арогантни идиоти искат да сменят началниците на службите ( добри или лоши ) по незаконен път, ако се наложи, като новите са назначени ( одобрени) отвън. Не наглейте повече, че лошо. Гледай си бременноста и си мълчи.

29.05.2023 20:26:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.