• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Бивш член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ записал Борисов

Бивш член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ записал Борисов

/КРОСС/ Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал. Предполага се, че снимките са направени от бивш член на изпълнителната комисия. Това заяви Тома Биков в ефира на „Здравей, България" . Очевидно снимките са направени от човек, който е имал близък достъп до Борисов. Не е редно да обвиняваме един или друг. Но няма как да не е някой, който не е влизал в дома на премиера. Цветанов е имал достъп и до „Бояна", и до местата, на които Борисов стои, коментира Биков по повод атаките срещу премиера със записи и снимки. Според него материалите са сглобявани доста време и са събирани покрай Евроизборите. Той отрече банкнотите наистина да се намират в нощното шкафче на Борисов.

Направено е смешно. Посланието е по-важно. Нека прокуратурата да провери, но за мен е монтаж. Снимана е стаята, а това, че премиерът е сниман как спи, минава всякакви граници. Защо се пуска в този момент, е друг въпрос. Ясна е битката, която се води с Божков. Той, веднага след брифинга на премиера, написа: „Да си върнем България". Големият сблъсък е с този човек, който е обвинен в 18 престъпления. Кой е решил да му помага и по какъв начин е друго. Има хора, които искат да има нестабилност, за да могат да си върнат България, коментира Биков. Той подчерта, че ГЕРБ е 1 млн. души. Според него, в партия се влиза, ако искаш да поемеш някаква отговорност. Самият той е взел решение да стане част от партията, тъй като досега е бил от гражданската квота.

Трябва да се помогне на държавата. Много дълго време властта беше на различни места и имаше власт, която беше нелигитимна. Борисов, харесван или не, се явява на избори и тогава управлява. Божков не се е явявал на избори, но дълго време е бил фактор и източник на власт по нелегитимен начин, заяви Биков.

Това, че Борисов е сниман докато спи, за мен е голям проблем. Защото говори, че той не е защитен, в момент, когато трябва да бъде, добави той.

Биков е на мнение, че предизборната кампания е започнала твърде рано. Според него, някои хора губят пари за антикампания. Той е категоричен, че партията ще удържи на компроматите.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ

КАЛИНКИ ,ЦИГАНИ,МИСИРКИ,ПОДЛОГИ БИВШИ КОМУНИСТИ И УМРЕЛИТЕ.......ТОВА Е ШАЙКАТА НА ПАДИШАХА !

18.06.2020 18:39:11

Анонимен

Шайката влезе в обяснителен режим. Много е приятно да гледаш как се гърчат на бавен огън.

18.06.2020 10:45:49

Анонимен

Още малко и да кажа ташаци. От кога ГЕРБ са един милион. То на изборите за тях гласуваха по-малко, имайки предвид, че в това число влизат и купените цигански гласове и надписаните от различните комисии, плюс мъртвите души, незаличени в списъците на ЕСГРАОН.

18.06.2020 09:16:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.