• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Борисов за дерогацията: Опитваме се да спрем ограбването на българина

Борисов за дерогацията: Опитваме се да спрем ограбването на българина

/КРОСС/ „Оказа се, че докато сме управлявали ние, половината петрол у нас е бил руски - така, както е правилно, а по време на санкции, на война, докато се тупат в гърдите за своите антипутинови настроения, преработката на руския петрол е стигнала 100% и са реализирани огромни печалби. Измъкнати са от джобовете на българина реални левове. Който носи отговорност - да си отговаря". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети полигона „Ново село". По думите му с искането дерогацията да отпадне от партията искат да спрат ограбването на българите.

Борисов беше категоричен, че правителството го има заради геополитическата обстановка в света. "Ще го подкрепяме до утре, когато ще се срещна с актива на партията и ще обсъдим плюсовете и минусите", подчерта той. По думите му реалната модернизация на Българската армия е започнала още през 2017 г. „Милиарди левове се изсипаха в модернизацията на БА още по времето на Каракачанов", припомни той.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Идиоти. Вместо да обложат свръхпечалбата ( ако я има, де) с данъци, те ще намалят печалбата на Лукойл и от това ние ще печелим. Какво точно ще печелим? Данъкът им ще намалее, а от това губи бюджета. То верно, че глупостите дето ги говорите може да се излъчат само в режим монолог. Я организирайте дискусия и там ясно обяснете, какво губим от руския петрол? Като не само не би трябвало да губим ами да печелим. И кой в крайна сметка е крадецът? Не че хората не знаят, ама вие си кажете.

10.11.2023 17:25:47

Анонимен

Чекмеджан ни пази от грабители. Тиквооо-тикво, смяташ ли, че звучи достоверно

10.11.2023 15:34:43

Анонимен

По време на дългото ти управление българинът не бе ограбен с нито един лев. Питай го дали ти вярва.

10.11.2023 15:09:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.