• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Борисов: Целта на ГЕРБ е да е в управлението

Борисов: Целта на ГЕРБ е да е в управлението

/КРОСС/ Целта на ГЕРБ е да е в управлението. Това заяви Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ е в Пловдив, където се среща с кметове и коментира актуални политически теми.

С какво нашите опоненти доминират над нас, за да не се гордеем с това, което сме направили, попита риторично Борисов. Във всеки град сме направили промяната, допълни той.

Излиза, че ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтен, или ако не си от Инициативния му комитет, не си от цвета на нацията, заяви Борисов.

Той коментира и новия политически проект на бившия служебен министър на икономиката Кирил Петков:

Ще започнели с детски градини - ми ние сме направили 140 само в София. Ако той може да направи както правим ние - за 1 милион, нека да направи. Ще се научат, трябва да бъдем и добронамерени, това не е най-страшното, каза Борисов.

Ще видят, че колкото по-нависоко, толкова повече духа вятър. И тогава ще влязат и в нашата ситуация - да вземат управленски решения, допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че Елен Герджиков е напуснал поста председател на Общинския съвет в София, защото не се е справял с отговорностите си.

Борисов не пожела да назове името на кандидатите, с които ГЕРБ ще участва на изборите за президент през ноември.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ne sum partiina i sum suvsem li4no bez slujebni tulkuvania do Boiko. durja na tozi 4ovek , izkliu4itelno po4ten i trudoliubiv . uvajavam usiliata koito polaga za vsi4ki hora - da se podobri na4ina na jivot u na6e selo .

22.09.2021 19:18:44

Сатоши Накамото

Долу сатанинската секта ГЕРБ: https://is.gd/dLcuxk ☞Само къщата на дъщерята на Боко-българоубиеца в Лос Анджелис е за над $350млн.: https://is.gd/HezWGC ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на духовните закуски при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞Асен Балтов зъл вудо магьосник ли е и извършвал ли е човешки жертвоприношения или да: https://tinyurl.com/3ftfdmd8

22.09.2021 18:34:46

Астарот до Папеса Йоанна

Факт! Червен Китай - Империята на Сатаната. В комунистически Китай се търгува с човешко месо: https://tinyurl.com/3ttkmwka Chinese Eat Baby Soup for Sex: https://tinyurl.com/bd2j6x55 Китай произвежда капсули с прах от бебета: https://tinyurl.com/786vasb5 Нов лек в Китай: Пият прах от кремирани бебета: https://tinyurl.com/p4x5xwy7 Южна Корея иззема хиляди капсули със стрита на прах човешка плът: https://tinyurl.com/dvt2xx4j В Китай има места, където се приготвя супа от бебета https://tinyurl.com/3r6bdfu5

22.09.2021 18:33:47

Папеса Йоанна

Болниците са не само място за редуциране на населението и кражба на органи от живи и здрави млади хора, но и идеално място за извършване на човешки жертвоприношения, защото никой не разследва от какво я умрял някой в болницата, а се приема за достоверна констатацията на лекарите от същата болница. Най-опасно е за младите и здрави хора да влизат сами в болница по какъвто и да било повод, защото за секунди могат да бъдат натикани в някоя стая, вързани и подготвени за иземване на органи. После в моргата, умрял от ковид и точка. За болните няма опастност, защото никой не ще органи или клъв от болни хора. За вуду-ритуалите е същото, отвличат, връзват, извършват ритуалното убийство и после трупа в моргата уж умрял от ковид. Канибали заемат висши ръководни постове като в България, така и в целият свят.: https://uni.su/Il3HXg Асен Балтов зъл вудо магьосник, вгледайте се в шапката му с черепи и картината зад него с безглавото одрано човешко тяло, държащо главата си под мишница!: https://tinyurl.com/3ftfdmd8

22.09.2021 18:33:12

Ташаки Куросава

Изританият от Пирогов за корупция Асен Балтов и снахата от пазарджишкото с. Бошуля Екатерина Захариева ще са кандидат-президентската двойка на мафиотската структура ГЕРБ.: https://tinyurl.com/36bnva7x

22.09.2021 18:31:45

Кремена от Стара Загора

Тиквата събра компрометирания градоначалник на Стамболийски Георги Мараджиев, доказания престъпник и бивш кмет на Пловдив Иван Тотев и русата фурия, сменила няколко партии Дани Каназирева, за да размива хората във фейсбук с измишльотини.: https://tinyurl.com/bzy7cxfp

22.09.2021 18:30:57

Милена от Велико Търново

САБОТАЖ срещу България от последното в историята трето правителство на Бойко Борисов!: https://tinyurl.com/3vwvj93b

22.09.2021 18:30:19

Анонимен

Напъните му към властта са естествени. . . както нуждите му удовлетворявани от "мата хари". Само че и на "мата хари" и на народа им писва!

22.09.2021 18:01:50

Комисаря

Човека си казва какво иска , Слави и той си каза че иска парламент само от ИТН и ТОЙ да казва кое как да е , но Суверена ще каже друго, а то е :"тия по-далеч от властта"!

22.09.2021 16:02:29

Анонимен

Борисов, ти изглежда си по-тъп дори отколкото изглеждаш. Казаното от теб може да звучи достоверно единствено на конгрес на ГЕРБ. Вече всички безпристрастни, разбирай го като некрадящи, са наясно с модела ви: кражби от държавата чрез изпълнителната власт, защитавани от прокуратурата и оправдавани от съда, доколкото пак вашите народни представители, прости ми Господи, са гласували порочни закони. Трепери дебел, няма вече власт за теб и шайката ти.

22.09.2021 15:38:31

Анонимен

Боъче , много си зле !

22.09.2021 15:26:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.