• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Премиерът: Мъчно ми е за полицаите и за невинно битите хора

Премиерът: Мъчно ми е за полицаите и за невинно битите хора

Борисов отрече ГЕРБ да е организирал контрапротеста миналата седмица

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов коментира в сградата на Министерския съвет протестите в страната, исканата оставка и внесения от БСП вот на недоверие срещу правителството на ГЕРБ и "Обединени патриоти".

Борисов отрече ГЕРБ да е организирал контрапротест миналата седмица. Той обяви, че пред сградата на правителството са се събрали привърженици, за да го поздравят.

В началото на правителственото заседание, Борисов обяви, че държавата има нужда от консолидация, отново повтори че икономическата криза идва, нито един индикатор не показва, че нещо ще се подобри, ще става по лошо, каза премиерът.

По думите му винаги е бил на страната на протестиращите, подкрепяли са, срещали са се и са решавали проблемите.

Мъчно ми е много, че разединението на нацията в момента е толкова силно, не знам как ще преодолеем следващите месеци. В същото време виждате Великобритания, Франция... отново се връщат към много от мерките, които важаха.

У нас не вярват, не изпълняват мерките. Тревожен съм от това, което докторите казват, че наесен това ще ни изиграе лоша шега. Икономическата криза идва с огромни темпове в цял свят, нито един индикатор не дава, че нещо ще се подобри, ще става по-лошо, допълни Борисов.

Не сме спрели увеличението на доходите. Към този момент не теглим заем, влизайки в подобна ситуация държавата трябва да бъде много консолидирана. Договорили сме най-много пари за България и трябва да ги защитим на най-важния съвет на ЕС. Има вот на недоверие, ще ги гледаме, няма да се спирам на сценаристите у всичко, което през времето се случи, коментира още премиерът Борисов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

РУМЯНА ЧЕНАЛОВА

Уважаеми полицаи, които имате съвест, които не сте забравили, че честта и достойнството са основата на морала, които имате сърца и смелост да чуете гласа на народа! Когато се родим сме само биологични същества – слепи, глухи, уплашени, неосъзнати. После ни залива любовта на близките ни и ставаме хора. След осъзнаването на Аза е Родината.Тя е земята и планините около нас, прегръдката на мама, приятелите и онова топло чувство на свързаност с името България. Родината сме всички ние, не държавата, не пирамидата на властта, не Борисов и шайката му. „Властта произтича и принадлежи на народа“- коституционен принцип, който определя българският народ за суверен.Ние управляваме чрез своите избраници .Не на всяка цена.Властта се дава, но когато се упражнява във вреда на българския народ, той има правото да го заяви и да си я върне.Защото е суверена. Вие сте положили клетва – да браните Родината – т.е. българския народ и конституционните му права. Вие сте като нас – със семейства, които едва оцеляват в тежката корупционна среда , с родители, които гладуват, с деца, които след време ще виждате веднъж годишно… Вие сте ние – българския народ, Родината, която е над всичко. Пазете Родината, бъдете достойни българи!

15.07.2020 16:28:55

Анонимен

Знаете ли какво означава АКК? Така наричат поради сложното й име председателката на Християндемократичния съюз /ХДС/ на Германия и министър на отбраната. Утре тя пристига у нас, както написа БТА, за да дава кураж на тяхното протеже ББ, който многократно заявяваше, че точно тази партия е създала ГЕРБ и я финансира. Преди дни въпреки коронавируса в София за среща с него бе и външният министър на ФРГ. Единствено те явно го подкрепят и затова трябва да им бъде показана всенародната любов на народа ни към протежето им, както и спрямо тяхната инвазия.Какво ли друго мътят да правят с бедната ни държавица?

15.07.2020 16:17:24

ОР от НСО подп.Николай Марков

В затвора братиньо! В затвора. Там ви е мястото, не от вчера 15.07.2020 Държава в която босът на мафията в качеството си на държавен управник си говори с председателя на Конституционния съд на „братиньо“ я пиши заличена! От корупция. Голямата недоизказана истина е, че ЕНП /Европейската народна партия/ с всичките си ключови фигури в управлението на целия Европейския съюз подкрепя мафиотското правителство на България вече три мандата, защото партия ГЕРБ е член на ЕНП. Има и други. Срам за вас европейци! Срам за цяла Европа! –––––––––––––––––––––––––– Като лоялен гражданин на ЕС призовавам ОЛАФ и всички контролни органи на съюза да разкрият информацията която отдавна притежават за престъпното управление на България, ограбените от европейските фондове милиарди евро и корумпираните от българските ОПГ европейски политици и експерти включени в мафиотската структура. Десните политически сили у нас направиха груба грешка с десетгодишната скрита подкрепа на една мафиотска власт, като с това допуснаха да се дискредитира същността на демокрацията и да бъде възприемана от всички граждани като състояние на мафиотско управление на държавата. Безконтролно и безнаказано! ––––––––––––––––––––––––– Мафията има свое лице и всички граждани изричат името му по изпълнените с хора площади. Само Прокуратурата „не знае“ лицата на организираната полтическа престъпност и структурата на тази тъмна власт на дълбоката държава. Постоянни публични и скрити екзекуции, грабеж на бизнеси, липса на каквато и да е съдебна защита, пълен полицейски произвол, архаични държавна областна и общинска администрации. Липса на здравна, социална и всякакви други системи. Това е крайният резултат от три мандатно мафиотско управление. Анархия и хаос! В затвора братиньо! В затвора. Там ви е мястото, не от вчера. Защото има и по-лош вариант за теб и всичките ти съучастници – скрити и явни. По списък…

15.07.2020 14:49:37

Анонимен

Бацо лъжеца Гешев и Прасето го наебаха с 300 и сега се чуди откъде да вземе вазелин, че много боли...

15.07.2020 11:46:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.