• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Борисов за служебния кабинет: Месеци на хаос, безвремие и нищо

Борисов за служебния кабинет: Месеци на хаос, безвремие и нищо

/КРОСС/ „Месеци на хаос, безвремие и нищо". Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира управлението на служебния кабинет. Заедно с Пловдивският митрополит Николай лидерът на ГЕРБ отиде до Кръстова гора по случай Кръстовден. Събитието, което бе предавано на живо във фейсбук.

Той заяви, че в актуализирания бюджет „1 лев за туризъм не е заложен, нито 1 лев за пътища. Как ще има растеж?", попита Борисов.

„Превърнаха парламента в място за лични вендети. Лъжат пенсионерите за 2-3 месеца, че ще им дават пари. А от януари?", продължи той.

Според него целта на президента Румен Радев била именно да няма правителство. Борисов коментира, че след януари икономическата обстановка щяла да се влоши. „Всичките искат да са опозиция след януари", каза той.

Той отправи и критики към начина на провеждане на изборите.

„Не машината лъже, след това - с флашките, там стават лъжите. Като нямаме квитанция да проверим, как ще разберем", коментира Борисов.

„Ние сме първа политическа сила, ние показваме направеното. Хората знаят какво беше и какво е сега. Из цяла България", продължи Борисов.

Той коментира и магистрала „Хемус".

„Как ще спират „Хемус"? Това е убийство на Северозапада. Нали говореха, че Петков ще доведе над 600 инвеститори. Къде са им кредитите?", попита Борисов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

.......

14.09.2021 18:11:35

♥Петър Свободолюбиви♥

На черква не ходя, вярвам в Бог и нямам нужда от посредници. От 77 години лукавият вилнее в руско-турския клозет БГ. Анално податливите попове промениха датите на черковните празници за да ги изравнят с католическите. Черквите в България са поделения на ДС и КГБ а поповете са гнусни милиционери с расо и килимявка. Това са попове на мутрите, сводниците, бандитите и мангалите, но не и на българите! Всъщност много попове в БПЦ са цигани-българомразци. Българската черква е масонизирана още в 12-ти век . Навсякъде в черквите можете да откриете масонски символи. Инфилтрирани са толкова сатанисти, колкото е било необходимо за да работят срещу нея и за найното сатанизиране. Всички задунайски попове са на хранилка в Москва или Атина. Православните попове са мръсни педерасти и ченгета а католическите са педофили и зоофили. Черквата проповядва лъже-християнство и служи на мамона. Истинската Вяра няма нищо общо с черквите и поповете. Хора, не влизайте в черквите на червеният сатанински орден! На вярващ във вселенският Бог човек нито черква му трябва нито някакъв подъл болшевишки поп доносник от ДС и КГБ! Проклето да е цялото дс-милиционерско котило-българоубийци, АНАТЕМА. ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞

14.09.2021 16:21:55

Кристина-хотел Принцес: Fick die Polizei

Wald Drache-Fick die Polizei[I]: https://tinyurl.com/md9xfr9c Wald Drache-Fick die Polizei[II]: https://tinyurl.com/xe6yapyr Wald Drache-Fick die Polizei[III]: https://tinyurl.com/3fkytvyr Wald Drache-Fick die Polizei[IV]: https://tinyurl.com/37ja5wtm

14.09.2021 16:18:12

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена: https://uni.su/IhOgp8 ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управляват българоубийците от милиционерската каста на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. ☞Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! ☞В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ☞ФАКТ. ☞Гнусен мaнгaл-сводник по Арнаутски: https://uni.su/SJ4BIa ☞Гнусен мангaл-сводник по Горянски: https://uni.su/6pVmhu ☞Гнусен мангaл-сводник по Прабългарски: https://uni.su/jKCsH7 ☞Гнусни мангaли-сводници по Хайдушки: https://uni.su/ELaYgo ☞Гнусни мангaли-сводници по Офицерски: https://uni.su/Z3brCi ☞Гнусна, долна, подла сводничка по Воеводски: https://uni.su/5y1JwX ♥България на БЪЛГАРИТЕ: https://uni.su/DMWPKa ☞Казах.

14.09.2021 16:17:31

Велзевул

Евгeния Йорданова: Убиха моя син вчера. Той бе пилот и казваше истината за заразяването: https://tinyurl.com/dv3txmt7 Мутафчийски е лъгал в ефир за броя заразени за да плашат хората: https://tinyurl.com/rn8endpc Пилот от ВВС: Карат ни да пръскаме с химикал. От там идва и заразяването: https://tinyurl.com/erunpjfa Президента на Полша: Борисов съдейства на СЗ0 за пръскане над Европа: https://tinyurl.com/c48m5mmd Скачените съдове ГЕРБ и Има такъв народ отново лъснаха: https://tinyurl.com/p4wrdfz9 САЩ следят милиардите на Бойко, скрити по банки в цял свят от 10 куриери: https://tinyurl.com/4xu7a3d2 Михаил Наумов e Бухалката на Боко в МВР! Вижте ченгето, което удря враговете на хунтата с фалшиви доноси!: https://tinyurl.com/p5upcthw

14.09.2021 16:16:59

†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: https://uni.su/A5nR7K

☠Циганин-сводник=гнусна хиена: https://tinyurl.com/3v54c8mb ☞Робе вдигни глава и грабвай оръжието, милиционерската хунта ежедневно избива българи, днес привикали и утрепали съседа ти в милицията, утре може да привикат теб, защото някой милиционер си е харесал гаража ти, или апартамента ти, или жена ти. ☞След задържане „за справка“, душене с плик и ритници в главата в сградата на СДВР: https://uni.su/cRQ6I0 ☞Психотронни оръжия държат българина в покорно робство: https://uni.su/XsUdqR ☞Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.: https://uni.su/DVsLIZ ☞COVID-19 е проект на Световната банда: https://uni.su/2XVOUG ☞Операция COVID-19 се провежда по Таблицата с 8-те Метода за дресировка и подчинение на А. Байдърман: https://uni.su/XEGgDL ☞Долу Боко-българоубиеца и цигано-милиционерската хунта ГЕРБ!: https://uni.su/19Jhqi ♥Даваш ли даваш балканджи Йово: https://tinyurl.com/35zcwh2j ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! Амин. Казах.

14.09.2021 16:16:12

Сатана

Бойко Борисов ми предложи да извърша убийство.: https://youtu.be/B3Ypv6ihaIs

14.09.2021 16:15:34

Охранител от НСО

Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С ПАРИ на Бойко в Ливан, Алжир и Москва: https://uni.su/AFvJVz

14.09.2021 16:15:06

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

Канибала Боко-българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.: https://tinyurl.com/4n8xr7kp

14.09.2021 16:14:38

†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: https://uni.su/A5nR7K

☠Циганин-сводник=гнусна хиена: https://tinyurl.com/3v54c8mb ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ♥Даваш ли даваш балканджи Йово: https://tinyurl.com/35zcwh2j ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! Амин. Казах.

14.09.2021 16:14:10

ЦРУ

Цветелина Бориславова прала милиони на Бойко Борисов от петрол и наркотици!: https://tinyurl.com/vaxw3trs Цветелина Бориславова агитира за Пламен Петров в Червен Бряг: https://youtu.be/4IavfyBFGaw

14.09.2021 16:13:33

Бай Дън

САЩ ще настоява Борисов да бъде осъден и вкаран в затвора!: https://tinyurl.com/n2m5dysr

14.09.2021 16:12:56

Ангела Меркел

Нека народа на България да ми прости. Сгреших, че подкрепях престъпника Борисов! Не знаехме за корупцията и грабежите, които е извършил над българската нация!: https://uni.su/QfUEy6

14.09.2021 16:12:22

†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: https://uni.su/A5nR7K

☠Циганин-сводник=гнусна хиена: https://tinyurl.com/3v54c8mb Долу сатанинската секта герб: https://is.gd/dLcuxk ☞Проекта ГЕРБ е създаден от генните инженери на Държавна сигурност.: https://uni.su/besiKN ☞Много пари се наляха в него с единствената цел да излъжат ЕС да отпусне пари, за да могат милиционерите-българоубийци да продължават да крадат: https://uni.su/nwxCQt ☞Началникът на Боко-Канибала, Валентин Златев е подставено лице на хазарското лоби в Русия.: https://uni.su/8O74U0 ☞От 77 години българският народ е под милиционерско иго: https://tinyurl.com/yvf2tt8f Българският народ е под милиционерско-еничарско иго: https://tinyurl.com/72uspnp2 ☞Зомбираният народ може и да гласува, но всъщност нищо не избира, защото решенията кой да управлява, се вземат задкулисно от олигархията, а с глусуването си, гласувалите легализират самоизбралата се хунта: https://tinyurl.com/29sh87ww ☞Стохилядна армия от еничари-милиционери пази управляващата хунта-мафия и куклуводите от задкулисието: https://tinyurl.com/728c89ue ♥Даваш ли даваш балканджи Йово: https://tinyurl.com/35zcwh2j ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! Амин. Казах.

14.09.2021 16:11:38

Гюлчен до Юлиана

Съюза на Държавна Сигурност - СДС. Едно от най-важните досиета унищожени от ген.Семерджиев е това на Петър Стоянов – агент „Виктор“. Чрез такива уроди като Буда и Виктор, обучени от държавна сигурност, се манипулира и унищожава българския народ. За тях няма значение на кого ще служат, стига те да са добре. Днеска на руснаците, утре на американците, важното е да са на власт. На ключовите ОТГЛЕДАНИ ДС-агенти, картончетата предвидливо са преместени в Русия. Петър Стоянов е укрил документите на Ханке: https://tinyurl.com/xwhxctk6

14.09.2021 16:07:10

Мария Антоанета

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

14.09.2021 15:58:13

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43 ☞В Попово няма неизнасилено момиче. ☞Някои си признават, други не, но това е истината. ☞Град на милиционери, сводници, мутри и турскоговорящи мангали. ☞Затова всеки се спасява на някъде, за да оцелее.: https://uni.su/JoIy8N ☞Ето защо му викат белият град.: https://uni.su/wWaoKv ☞Наркотрафика се ръковоки лично от Боко-тиквата: https://uni.su/h09ywW Русенския влах Каракачанов също е в играта с кардамските мангали наркотърговци: https://uni.su/u8LTck ☞Един от мръсните гадове, от групата за мокри поръчки към общината е узбека Пеньо Кирилович Станев: https://uni.su/BEtzSJ ☞Станев-999: https://uni.su/1eqIsH ☞Ето така майка му Мунджия Ганиева охраняваше с брадвата плантациите му с марихуана: https://uni.su/0kMXDC

14.09.2021 15:57:11

Калдаръм Кокона

ЦРУ взриви ХУНТАТА: Цветелина Бориславова прала милиони на Бойко Борисов от петрол и наркотици!: https://tinyurl.com/vaxw3trs Михаил Наумов e Бухалката на Боко в МВР! Вижте ченгето, което удря враговете на хунтата с фалшиви доноси!: https://tinyurl.com/p5upcthw Татяна Дончева ухапа лошо ИТН: Парите от чекмеджето са у спонсорите на Слави!: https://tinyurl.com/vjwr3h6w МАФИЯ: „Депутата на Маджо” набира реклами за телевизията на Слави: https://tinyurl.com/2s47jf8k Новите заплати на властта: Депутатите – 6500 лв., президентът – 15 000, вижте и на премиера: https://tinyurl.com/4cj5x44c

14.09.2021 15:56:07

Юлиана до Гюлчен

Факт. Тайните в биографията на Петър Стоянов до 1989 г. Как агент Виктор се добра до властта.: https://tinyurl.com/29n789c3

14.09.2021 15:54:04

Гюлчен от село Манастир

Българоубиеца агент Буда -Боко, Българоубиеца агент Сава - Доган и Българоубиеца агент Виктор - Петър-Рашид Стоянов са отгледани от ДС, за да може ДС-задкулисието чрез тях да ограби България и да унищожи българският народ.: https://tinyurl.com/324vwr8d

14.09.2021 15:49:23

Сатър Балтиев

Съдебна бухалка срещу неудобните на Борисов: https://youtu.be/B_juAajWEZg

14.09.2021 15:28:11

Шукрю Бенли

Борисов, ти си престъпник, признай си за фабриките, хотелите и милионите!: https://tinyurl.com/4zf2pp7s

14.09.2021 15:27:43

Рез Главинчев

Бойко Борисов ми предложи да извърша убийство.: https://youtu.be/B3Ypv6ihaIs

14.09.2021 15:27:08

Юлиана

Боко-Българоубиеца целува ръка на Доган-Сопола: https://youtu.be/3l2VkwHiNeI

14.09.2021 15:26:40

Елтимир

Al Jazeera за БГ-мафията и диктатора Боко-Канибала - Bulgaria: At the Crossroads: https://youtu.be/Mvjyh8Z-D4Q

14.09.2021 15:26:00

Гюлчен

Боко-Канибала започна да пере милиардите скрити зад граница! Помагат му Котараците със схема по ДЗЗД: https://tinyurl.com/945dp52k

14.09.2021 15:25:22

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

Чехия призна официално, че бандита-мафиоз Бойко Борисов е лежал в затвора: https://tinyurl.com/292mb7xa

14.09.2021 15:24:54

Милена от Велико Търново

Ето какво казва преди смъртта си, убитият Георги Стоев, за КАНИБАЛА Боко-Българоубиеца: https://youtu.be/TDZQntLBrOo

14.09.2021 15:24:22

Радослава Карагьозова

Бойко взе ПАРИТЕ - разговор с Васил Божков: https://youtu.be/rHzxN2bZSq4

14.09.2021 15:23:54

Крисия

И децата разбраха, че Славуца-Сатаниста е КУРВА хем на Доган-Сопола, хем на Боко-Канибала.: https://tinyurl.com/3yswtfvm

14.09.2021 15:23:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.