• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Борисов потвърди: Тотото може да помогне на "Левски"

Борисов потвърди: Тотото може да помогне на "Левски"

/КРОСС/ Министър-председателят на България Бойко Борисов потвърди, че съществува вариант, при който държавното тото да подкрепи "Левски" с рекламен договор. Това стана ясно от думите на премиера по време на посещението вму в Шумен днес. Там той навести стадиона, за който правителството отпусна 3 млн. лв. за ремонт. Даде и наставления как да протече работата и обеща в бъдеще и още помощ, когато работата напредне.

"Всичко е работа на ръководството, на фенклуба. Казал съм им (на феновете) в разговор, че никой бизнесмен не мога да накарам на сила да стане спонсор на "Левски". Но това е такъв клуб, че съм казал, че с тотото за реклама можем да им помогнем в един момент, ако искат. Видя се, че имат огромна фенска маса и това няма да е подарък", каза Борисов.

Министър-председателят обяви още, че е обещал да помогне на "Левски" и за изграждането на козирка на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

"Казал съм им. Нека да мислят. С това можем в един момент да им помогнем, ако искат. Ако могат да се оправят сами, още по-добре. Както правим на други стадиони и на тях ще им помогнем, за да не им се смеят, че са без козирка", каза още министър-председателят.
Преди седмица Борисов се срещна със собствениците на пловдивските "Ботев" и "Локомотив", след като държавата отпусна 37 милиона лева за модернизация на стадионите им. Парите дойдоха, след като премиерът обяви, че се отказва от покупката на нов правителствен самолен, въпреки че "Фалкон"-ът на "Авиоотряд 28" вече дава сериозни дефекти. В резултат на рапределението на парите за тези два пловдивски клуба, от клубовете "Марица" и "Спартак" изразиха недоволство, че помощ няма и за тях, а само за двама местни гранда.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.