• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Мая Манолова: Борисов ми се молеше да не се кандидатирам за кмет на София

Мая Манолова: Борисов ми се молеше да не се кандидатирам за кмет на София

/КРОСС/ "Бойко Борисов ми се молеше да не се кандидатирам за кмет на София", каза лидерът на гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова пред Би Ти Ви.

Коментарът ѝ дойде в отговор на обвиненията на премиера Борисов, че му се е молила да стане омбудсман. Повод за думите му стана протестът, който тя водеше през уикенда. На него беше поискана оставката на кабинета, а самата Манолова намекна, че ще участва в бъдещи избори. Днес тя потвърди, че ще се включи в следващия вот.

"Този път няма да има предварително уговорен мач. Ще има нова битка за Борисов и тя ще бъде спечелена от гражданите. Не ме търсете зад вашите задкулисни игри, Борисов", добави Мая Манолова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Хахахаха

28.05.2020 09:10:04

Анонимен

А бе,вампир,как си представяш да ти повярваме ,че Бойко ти се молил да не се кандидатираш за кмет ? Ама,ти си бита карта от много отдавна ,ма !

28.05.2020 06:48:18

До милата тя...

Е, как София ще има червен кмет като града е сборище на цялата паплач от страната заедно с потомците на недоубитите фашаги и реститути от центъра. То и затова столицата е на това диридже и от един красив град през последните 30 години се превърна в кочина благодарение на дясното си управление - Янчулев, Софиянски, Борисов и Фандъкова. София заслужава да има поне веднъж един ЧЕСТЕН и ДОСТОЕН българин за ръководител и това скоро ще се случи.

27.05.2020 17:03:02

Истината за Майчето

Мая Манолова играе за Бойко Борисов с Гергов на парламентарните избори. Оказва се, че Мая Манолова е един от най – важните играчи на Бойко Борисов. Подготвя я да откъсне 30 процента от електората на БСП на следващите парламентарни избори, защото формированието на Манолова по никакъв начин не застрашава управлението на ГЕРБ. Гергов отдавна е предводител на вътрешната опозиция на БСП. Сега Манолова обяви, че започва обиколката си в България от Пловдив. Всъщност тя обяви сензационно, че Борисов не я е карал да прави движение, а за не прави движение за местните избори, но е видно как громейки Борисов, Манолова активно работи за него.

27.05.2020 16:42:37

милата тя

Червен кмет София няма да има. Знаем го всички. А въпросната Мая няма електорат нито отляво,нито отдясно. На кои избори ще ходи и с чии пари можем да предположим.

27.05.2020 16:39:52

Димитър Симеонов

За да казва Мая, че този път няма да има уговорен мач означава само едно - предишния път е имала договорка с Борисов. Ако в случая е цитирана точно...

27.05.2020 16:15:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.