• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Правителството ще помогне за възстановяването на моста на Хаджидимово

Правителството ще помогне за възстановяването на моста на Хаджидимово

/КРОСС/ Правителството ще помогне за възстановяването на моста на Хаджидимово, който беше разрушен от придошлите води на река Места, обяви министър-председателят Бойко Борисов. Премиерът Борисов и заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков пристигнаха на място, където лично увериха гражданите, че в най-кратки срокове мостът ще бъде възстановен, след като водата се оттече. Борисов и Нанков направиха оглед и на дигата, която също има нужда от ремонт. „Виждате колко е бърза водата. Дигата трябва спешно да бъде възстановена", добави министър-председателят. Премиерът Борисов пое ангажимент да разговаря с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев за възможностите да се помогне на Хаджидимово за изграждане на физкултурен салон към училището в града. По-рано днес правителството отпусна и 600 хил. лв. за ремонт и благоустрояване на централна улица „Климент Охридски" в Хаджидимово. Премиерът Бойко Борисов се ангажира също да обсъди с министъра на младежта и спорта Красен Кралев начините да се помогне на село Блатска за възстановяването на стадиона, който беше залят от реката.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

У- е-е-е , колко мащабна дейност развива премиерът. И като казва , че правителството ще помогне, нека да не забравя, че това са пари на другите и че самият той няма почти никакъв принос за наличието на тези пари. Принос има само в харченето им. Добре е да се оправят нещата, но да не забравяме, че същото това правителство е отговорно да не пада дигата и да не се наводняват къщите на хората. Те си плащат данъците.

13.01.2021 18:53:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.