• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Бившият премиер Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския премиер Зоран Заев

Бившият премиер Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския премиер Зоран Заев

/КРОСС/ Бившият премиер Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския премиер Зоран Заев. Премиерът на Република Северна Македония пристигна у нас за среща със Стефан Янев. За срещата стана ясно от живо включване във „Фейсбук" страницата на Борисов.

Служебното правителство има всички права. Може да преговаря, ако иска може да направи нов договор. Каквото желае. Но те ще избягат от отговорност. В същото време лъжат евроатлантическите партньори, че са за Северна Македония да влезе в ЕС, каза лидерът на ГЕРБ на Заев в началото на срещата. По думите му служебното правителство ще прехвърли цялата отговорност на следващия парламент.

Днес ще имате доста срещи. Аз съм убеден, че ще ви кажат, че без парламент нищо не може да се направи, каза още Борисов. Те ще дезертират. Нищо няма да излезе от днешната ви среща, допълва Борисов.

По думите му трябва двете страни да се стремят към скрепяване на приятелството между младите хора, защото „ние вече сме към края на политическата си кариера". Ако не намерим как като две държави, две нации, два народа - играта на думи вече не е важна - да се разбираме, поколения млади македонци и млади българи ще се мразят, каза лидерът на ГЕРБ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Възмутително! Подкрепете Обединените патриоти въпреки всичките им кусури!

17.06.2021 10:49:56

Анонимен

Отново ББ плещи лъжи и подрива общата българска позиция. Големият антикомунист съзаклятничи с македонокомуниста и подкокоросва за нов договор зад гърба и без парламент. Така се демаскира окончателно!

17.06.2021 10:38:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.