• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Бойко Борисов поздрави всички военнослужещи по случай празника на Българската армия

Бойко Борисов поздрави всички военнослужещи по случай празника на Българската армия

/КРОСС/ Министър-председателят Бойко Борисов поздрави всички военнослужещи по случай празника на Българската армия. Премиерът отправи благопожеланията си от района на Учебен център „Црънча“, където силите за специални операции демонстрираха различни бойни способности.

„Днес е и Ден на храбростта. Храбри бяха лекарите, пожарникарите, полицаите, социалните работници, всички, които работят и за съжаление още дълго ще работят на първа линия“, изтъкна още министър-председателят. По думите му храброст са проявили и всички граждани, които спазват мерките в условията на пандемия.

„Празник е днес, радваме му се, но не е преминала заразата“, отбеляза Борисов. 

Премиерът напомни колко е важно да бъдем дисциплинирани като общество, да спазваме дистанция и същевременно да работи бизнесът.

„Трябва да свикнем да живеем с това. Нищо не сме разхлабили, което да промени рамката на карантината“, заяви министър-председателят.

Борисов изтъкна, че в момента се облекчават мерки в интерес на психическото и физическото здраве на българските граждани, а не такива, които да донесат повече приходи в бюджета. „Към днешна дата, въпреки нищожните приходи в държавата, не сме съкратили нито един разход“, посочи премиерът. Борисов съобщи още, че полицаите, които ще бъдат освободени от КПП-тата ще бъдат пренасочени да помагат на други места.  

„Нашите специални части имат най-доброто, което може да се желае“, заяви още премиерът Бойко Борисов пред журналисти.

Министър-председателят напомни, че са осигурени 6 млн. лв., с които до края на годината да бъде построен нов комплекс в района, така че там да могат да бъдат провеждани съвместни учения с най-елитните формирования от САЩ, Великобритания, Франция и от други партньорски страни.

Премиерът Борисов изтъкна, че българските сили за специални операции за изключително подготвени. За тренировките им ще бъдат осигурени и допълнително патрони. Разполагат и със специална система с дрон, чиито пилоти са преминали обучение в САЩ.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

РУМЯНА ЧЕНАЛОВА

Родината не е Борисов и управлението му, както и всеки, окопал се във властта за лична изгода. Родината не са олигархичните кръгове, изсмукващи ресурсите, енергията и надеждите ни. Родината не са вкаменените от страх за оцеляването си дребни души, които с мълчанието и съгласието си генерират сила за октопода на олигархичната власт. Родината не са безразличните, които оправдават страха си с дълбокомислени анализи и чужди мисли. Родината са обикновените хора, които ВЪПРЕКИ СТРАХА продължават да казват истината, заставайки с имената и лицата си.Те са и онези български журналисти – пребивани, уволнявани заплашвани, , които не продават честта си за хляба.Всяко движение и партия, за които справедливостта и законността са най- висша ценност и верою.Всеки един и всички ние, които сме избрали трудния път и след всяко падане, ставаме отново, въпреки страха и репресиите. Честит празник на истинските храбреци, които носят България в сърцата си! Ще успеем САМО ЗАЕДНО, обединени в юмрук, чиято сила ще разкъса и унищожи тумора на антибългарите! ОБЕДИНЕНИ – АРМИЯ ще пронижем змея на злото! Честит Гергьовден!❤

06.05.2020 18:36:38

Анонимен

БОКО, „СПЕЦЪТ“ ПО ТРУПОВЕ СИ ИЗМИСЛИ 30 000 ЗАГИНАЛИ ДНЕС ОТ КОРОНАВИРУС!Нещо по Фройд работи с яростна сила в тиквите на Боко и на Щаба МУтафчийски. Трупове, чували, морги, хладилни камери… – ден и нощ, нощ и ден. Днес Боко би рекорда по некрофилство, ЛЪЖЕЙКИ ЯРОСТНО, че в Европа днес имало нов рекорд: „30 000 загинали днес от коронавируса в Европа! Аз не знам военните имат ли статистики какво значи да се дадат 30 000 жертви жива сила от армия, ако воюва. Това ще се водят най-кръвопролитните сражения – загинали 30 000. Толкова са днес само!“. Такава нагла лъжа с такава лекота може да изрече само Боко и изобщо да не му пука. Както и тъпнята – че никога България е нямала такава оборудвана армия, както сега. Този човек не е добре, повярвайте. А мисирките мълчат, като … неизстреляни „патрони … по 16 евро парчето“, по Боко Тиквата.

06.05.2020 15:35:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.