• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Не флагман, а самотен гребен на петел

Не флагман, а самотен гребен на петел

/КРОСС/ Автор/ Арман Бабикян - експерт по политически маркетинг и ПР

Бях си въобразил, че Бойко Борисов не може да изглежда по-жалко от онзи опит да обясни защо не си подава оставката след едни президентски избори. Е, може! Случи се снощи и бе предавано на живо, едно към едно. Енвер Ходжа! Такова вцепенение цареше, че човек ще реши, че иде нова пандемия! А то, обичайното, но зле изиграно. Борисов пак е заплашен, посегнали му с фотоапаратче на спалнята, записвали му гласчето, летели дрончета, карани лично от президента-пилот, а то дето се вика, можело и взрив да носи!!! Представяте ли си президент, който лично и публично (пред охраната) малко поубива премиера на страната? С две думи,


Борисов е в опасност - жалей, народе!

И ти партийо, че се целят във флагмана ти. Така рече самият той снощи.

Слабоватият водевил бе замислен като антична трагедия, в която активисти на партията на вълни трябваше да застават зад гърба му и в правилни моменти да ръкопляскат на Вожда и учителя. Липсваше синхрон и ентусиазъм в спартакиадата, някои се споглеждаха и подхилкваха, други безучастно гледаха в земята, но само една от Кърджали бе целуната по главата.

Не за първи път ще "убиват" Борисов, както навяват парламентарните анали, но този път опасността го дебнела отвсякъде и току да се разплачеш, и се оказва, че той се потял не от притеснение. Кофти климатик сигурно.

Като казах отвсякъде, в пороя от врагове бяха подредени Румен Радев, Мая Манолова, ДСБ, Слави Трифонов, Цветан Цветанов и който ти падне. И всичко това, защото строи шосета, купил самолети и ще влезем (може би) в еврозоната. Да се чуди човек защо биха били Цветанов или ДСБ срещу Ф-16? Или какво против имат останалите срещу шосетата? Може би


просто не искат да се краде толкова много,


защото е известно, че и в други страни се правят шосета и тръбопроводи, но са някак с по-скромни цени и не ги откриват 12 пъти годишно метър след метър, нито се организират служебни екскурзии на половината кабинет за огледи.

По-смешно стана, когато се изясни, че ДПС дебне "отзад"! Ето го истинският страх на Борисов, защото това е "политическо убийство" и той е виждал как го правят на други преди него. Това не е виц, а реална възможност. И затова се поти, затова го е страх, затова си мисли, че ще го викат в прокуратурата.

Като се стигне до там, човек се оплита в лъжи. До вчера записът бил фалшификат, а снощи каза, че били отпреди една година?! Не беше си писал с Божков и нямаше кирилица, а снощи се оказа, че препращал SMS-и?! Усъмни се в НСО и в Изпълнителната комисия на ГЕРБ във връзка с подлите фотоси. Ще спи с пистолет! А ние с какво да спим? С маски ли?

Добре, че този път имаше и журналисти, а не само мисирки, та получи истински въпроси. Браво, Поли /Полина Паунова, "Свободна Европа", бел.ред./! Другия път могат да застанат и 600 души от тази партия, но няколко микрофона с достойнство стигат, защото срещу тях стояха смачкани и подтиснати хора, които


калкулират наум последните ползи от Онзи пред тях.

Много е тъжно да бъдеш предаден от сътрудниците и съдружниците си, но Борисов също се е лишавал лесно от тези, които му пречат.

Сега ключовият въпрос е дали хората у нас ще поискат обратно свободата и достойнството си, или ще чакат нови олигарси, нов Борисов, нови схеми, защото в политиката, както във физиката, празно пространство няма... Летят само перца от изядени мисирки.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

На мисира пискуя

Жалка картинка на ЖАЛКАТА ДРУЖИНКА !

23.06.2020 08:38:25

Анонимен

Пълни нещастници. Жалка картинка. И мрънкането им е като управлението-жалко. Айде, друм, докато не сте навредили повече. И без петел ще съмне.

22.06.2020 08:07:39

Анонимен

Кои ли са тайните врагове на Борисов, които държат доказателства за неговите безбройни престъпления. Българите добре знаят уклоните му по всички посоки, освен малка част от подръжниците Му, които се възползват от тях. Нима има нещо, до което той да се е докоснал и да не е свързано с бандитизъм, убийства и кражби, които предстои да станат публично известни по света и у нас? Защо вместо върху тия противници шефът на българските мафиози, на прикритие като премиер, се нахвърля върху президента Радев и арестува негов съветник след като самият той не само че трябва да е в затвора, а по силата на законите на мафията, към която принадлежи отдавна, трябва да е на съвсем друго място? Логично е след всичко това да се очаква, че през следващите дни ще последва окончателен удар срещу водача на хунтата. И тогава ще видим колко дни още ще тормози България, дали ще успее да се измъкне по пътя на трите си милиарда и накъде ще се отправи. Ето това, последното, не трябва всички ние да допуснем преди да получи възмездието…

20.06.2020 18:01:00

Анонимен

Експертът по политически маркетинг си върши работата,която му е възложил,който му е платил. Това се разбра от това материалче.Поръчки,поръчки,те в медиите са повече,отколкото в шивашко ателие.

19.06.2020 07:17:31

Анонимен

Самотен гребен, или все по-самотен петел в кълчища? Много жалко!

18.06.2020 18:24:33

Анонимен

Разговор между съседки... Злобна съседка към друга: – Ма, ти си много караянчева, ма!

18.06.2020 16:15:29

Александър Ресиловски

Повече от десетилетие Мутрата и Цветанът следят, слухтят, снимат и записват целия български народ. Дори по време на Извънредното Положене следяха локацията на телефоните на върналите се от чужбина българи… Ама ся, ревнало ми банкянското говедо, че „Кой ме подслушва и снима?“…. Ами ти сам се подслушваш и снимаш, българоубиецо. Тази система на мутромилиционерщина и „Биг Брадър“ ти я въведе. Нима забрави Цецомобила, та имаше и убийства даже покрай него? Не Мутро, не те следят Мая, Слави, „всички БСПта по всички земни кълбета“, КГБ, ВиК и Клингоните. Твоите собствени изроди те слушат и снимат. А сега, когато обществените тайни, за които всички знаят от повече от десетилетие са явни и публични, единствената ти опция, Мутро, е да си тръгнеш с мир, сам да сдадеш властта, да върнеш в полза на държавата заграбените милиарди и да се набуташ в пандиза до края на времето си. Инак, с този безцеремонен простак и престъпник на власт, България няма да види нито мир, нито свобода, нито тая демокрация, за която всички говорят, но никой не е виждал. #ОСТАВКА, #СЪД, #ЗАТВОР!

18.06.2020 16:08:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.