• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Божидар Божанов: Не е последният момент за коалиция на ДБ с ПП

Божидар Божанов: Не е последният момент за коалиция на ДБ с ПП

/КРОСС/ Сега е последният момент за регистрация на участниците на изборите. След това има един период от може би седмица и половина, в който регистрираните участници могат да обявят коалиции, така че това не е последния момент за коалиция с „Продължаваме промяната“. Това каза бившият министър на електронното управление Божидар Божанов в предаването „Тази сутрин“ по бТВ.

Според него има шанс за коалиция, но ПП трябва да обсъдят със своите колективни органи и да вземат това решение. „Ние сме направили нашето предложение, протегна ли сме ръка. Смятаме, че това е начинът да улесним следизборното уравнение, именно слагайки един голям стабилен субект, който да носи стабилност“, коментира той.

Той подчерта, че ще бъде кандидат за народен представител, но все още не знае къде ще бъде водещ в листите. Причината е, че след предсрочни избори парламентът ще е още по-фрагментиран, уточни той.

Божанов прогнозира, че ако има 6 партии в следващия парламент, ДБ ще има повече депутатски места, а ако има 7, те ще вземат част от тези, които се преразпределят.

Преговори с „Газпром“ според ДБ биха били грешка предвид наличието на други алтернативи. „Дори цената да е по-ниска, рискът за преговори с „Газпром“ е висока“, посочи той.

Машинният вот по думите му не крие риск от манипулации. Това е безопасен начин на гласуване, който ограничава контролирания вот и друг вид манипулации, заяви Божанов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Кършияка

Жалък опит от страна на ДБ да привлекат някой друг глас на следващите избори. А всички видяхме, че повече ги вълнуват личните им интереси, спрямо интересите на пловдивчани.

21.08.2022 20:12:09

Райко

Коалиция с ДБ е гарантирана загуба на изборите

18.08.2022 14:11:49

Анонимен

ДБ винаги ше клекнат споко

17.08.2022 11:25:09

Марио

"Демократична България", зад която надничат корпоративните интереси на олигархът Иво Прокопиев, се обедини с БСП в управлението, така че те са готови на всичко само и само да бъдат близо до власта и да кешират от това!

16.08.2022 15:43:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.