• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Божков: "Разтърсващите доказателства“ можехте да ги чуете в интервю

Божков: "Разтърсващите доказателства“ можехте да ги чуете в интервю

/КРОСС/ Бизнесменът Васил Божков, който се намира в Дубай, коментира в социалната мрежа "Фейсбук" новите обвинения срещу него.

Той се обръща към властите с думите:

"Разтърсващите доказателства" можехте да ги прочетете и тук или да ги чуете в интервю. Подгответе още 19 обвинения. Подкрепям протестите срещу вас от първия им ден и ще продължавам да го правя докато дадете оставка." - написа бизнесменът Васил Божков в социалната мрежа "Фейсбук".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стоян Тончев

Приятели, днес по улиците трябва да сме още повече, за да види прокуратурата, че не сме платени! 14.07.2020 Изчестох съобщението на прокуратурата с публикувани СРС-та с Васил Божков. Оставям настрана несъстоятелността на изнесената информация от държавното обвинение. НО! Като български гражданин, с активна, последователна и непреклонна през годините позиция за управляващата държавата мафия, съм изключително омерзен от изказванията на Божков, с които си приписва заслуги за организирането на протестите. Не, Божков! Нищо не си организирал ти! Аз не съм платен протестиращ! Аз не съм тълпа! Аз не се командвам от „мрежата“, както ти наричах Фейсбук и Туитър! Не си приписвай непринадлежащи ти заслуги! Не обиждай българските граждани, които са на улицата, защото искат демокрация, върховенство на закона и по-добър живот в Родината! Навън, в цяла България, сме 200 000 хиляди, които искаме оставките на Иван Гешев и Бойко Борисов. Само в София протестират 50 хиляди души и всяка вечер броят им нараства. Нима ти си ги изпратил там?! Нима са платени?! Изложи се много! МНОГО! Приятели, днес по улиците трябва да сме още повече, за да види прокуратурата, че не сме платени! P. S. Васил Божков може да е платил и на САЩ, за да излязат с позиция, в която подкрепят протестиращите граждани и техните искания? А, Гешев?

14.07.2020 14:26:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.