• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Цветомир Найденов: Щяхме да знаем, ако Божков е плащал 20% на някого

Цветомир Найденов: Щяхме да знаем, ако Божков е плащал 20% на някого
Преди дни бизнесменът обяви, че Законът за хазарта е бил променен заради него срещу процент от печалбата

/КРОСС/ „Никога не съм давал рушвети. Но доколкото познавам Божков, той никога няма да плати от името на всички съдружници. Той може да ги накара да платят вместо него, но не и да плаща вместо всички”, обяви в ефира на „Здравей, България” бившият съдружник на издирвания бизнесмен Васил Божков – Цветомир Найденов.

Преди дни Васил Божков, срещу когото има 18 повдигнати обвинения и се укрива в Дубай, обяви, че Законът за хазарта е бил променен заради него срещу процент от печалбата за управляващите. 

„Нашето семейство има 16% в Еврофутбол през друга фирма. Еврофутбол се контролираше от Васил Божков и ние няма как да не знаем, ако той е плащал някакви 20%, защото той щеше да ги удържи от нас, както и от гръцки си партньор”, смята той. Найденов отрече да е участвал в „Национална лотария”. Той потвърди думите на други съдружници на бизнесмена, че те също не са знаели за подкупи.

„Човек с 18 обвинения, всяко от което изисква пари кеш – мокри поръчки, купуване на културни ценности, поддържане на „армия от плеймейтки, търговията с влияние. В никое от тях няма даване на пари по банков път. Гледайки датите, за 2019 година,  таймингът на теглене през октомври съвпада с изборите”, заяви Найденов.

Той е убеден, че няма нищо компрометиращо в когото и да било. Божков правел внушения, защото такъв бил маниерът му на работа и за да дестабилизира правителството, което, според Найденов, си е свършило работата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стефанов

Аз пък питам - а ако е знаел щеше ли да каже?

03.06.2020 11:07:50

Анонимен

Започвате да ставате съвсем жалки с тези, с извинение, свидетели. Черепа, очевидно, не е ангел, но никой в този бизнес не е, а и никой от богатите не би могъл да бъде такъв, ако не е нарушавал закона, прецаквал съдружници и подчинени и не се е ползвал от платено покровителство. С честен труд и етично поведение можеш да достигнеш някакво средно ниво, но ако се опиташ да го надхвърлиш, веднага ще се появят кръвопийци да си искат процента. А ако бизнесът ти е разработен и пуснат на автопилот, то и ще ти го вземат. Въпросът е кой би имал възможността да го направи и съответно да остане ненаказан, дори неразследван? Правилно-о-о-о. Тези които осъществяват властта от името на суверена ( със суверена се пошегувах) в полза на някой друг.

03.06.2020 09:11:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.