• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Главният секретар на президента с въпроси към Гешев, включително и за чатове на Борисов

Главният секретар на президента с въпроси към Гешев, включително и за чатове на Борисов

/КРОСС/ Главният секретар на президентството Димитър Стоянов отправи остри въпроси във фейсбук към главния прокурор Иван Гешев, но твърди, че не очаква отговор, защото обвинител №1 e "инсталиран за да не давате отговори".

Вижте какви са въпросите на Стоянов:

Гешев: "Политици и олигарси да плащат на провокатори, за да употребят гражданската енергия, не е ново. Новото е, че този, който следваше да е обединител на нацията - Радев, подкрепи бегълците от правосъдието. Ние продължаваме в името на бъдещето на Родината". Да започнем от там: 

1. Може ли да посочите в какво точно се състои подкрепата на президента Радев за определените от Вас като бегълци от правосъдието?
2. Къде в Конституцията на Република България е записано, че президентът трабва да е обединител на нацията? Надявам се, че правите разлика между обединител и олицетворяващ единството на нацията (последното е записано в чл.92(1) от КРБ). Освен това в КД25/1995 г., уважаемият Конституционен съд е дал тълкователно определение какво означава "олицетворяване на единството на нацията"
3. Защо г-н главен прокурор позволихте Божков да избяга от т. нар. правосъдие?
4. Може ли да посочите сметките с финансови средства за т. нар. платени протести?
5. Защо вместо да разкриете истината за корупционните схеми на Божков с изпълнителната власт и липсващите над 700 млн. в бюджета, както и причините за честите посещения на един ПР, вие се занимавате с интриги?
6. Кога ще публикувате чатовете на премиера, министри и депутати с Божков и не само с него? Не очаквам отговор защото сте инсталиран за да не давате отговори.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Секретарю,колко много трябва да си се самозабравил,за да правиш това.

15.07.2020 07:21:03

Анонимен

Служителите в президентството задават въпроси на главния прокурор,който по Конституция се отчита само пред ВСС и пред НС. Тия хора са се забравили.

15.07.2020 06:57:05

ХОРА, БДЕТЕ!!!

Бойко Борисов изпитва неистов страх от служебен кабинет на президента Радев, ако подаде оставка. Знае какво може да се случи и за какво ще тракат белезници по върховете на властта, а както се вижда Румен Радев е решен да стигне до края при чистката на мафиотските формирования във властта. С Радев може да започне така желаната акция „чисти ръце „. Интересно е изявлението на американското посолство в България, което подкрепя протестите за върховенство на закона и независима съдебна власт. Ужасът на Борисов е още по – голям, след като е наясно, че е възможно да изгуби подкрепата и на ЕНП от Брюксел. Радев е най – голямата заплаха за Борисов и той го знае! Борисов е силовак и е свикнал с мутренско поведение. Да се обръща към нацията не му се получава, защото вече и простият е наясно, че не може да говори с просташки език. Румен Радев от своя страна, освен че е боец е и възпитан да взима бързи самостоятелни решения, има и дар слово и е учил да използва точните думи на точното място. Това е огромен проблем за настоящия премиер, а остави ли премиерския стол, президентът ще има достъп до изпълнителната власт. Така, че Борисов без бой няма да си тръгне от властта и прави вече всичко възможно да предизвика гражданска война.

15.07.2020 02:22:07

Адвокат Хаджигенов

Стачна готовност. Започваме национална стачка! 14.07.2020 Започваме национална стачка! Молим всеки, който иска да се включи, да ни пише на имейл otrovnototrio@gmail.com. със следната информация: – Имена – Телефон и имейл за контакт – Населено място – Колко души и по какъв начин може да ангажира за стачни действия НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ

15.07.2020 00:50:03

Анонимен

Мдааа президента трябва да дели да нахъсва едни срещу други

14.07.2020 21:43:07

Анонимен

Дали може секретарят на президента да поставя въпроси на главния прокурор на Републиката или не. Дали може да го критикува. Това са въпроси в една демократична държава.

14.07.2020 18:54:02

Адвокат Елена Гунчева

Прокуратурата се опитва да внуши, че всеки, който е обект на нейното внимание, е доказан престъпник 14.07.2020 Всъщност в изявлението на как“Сийка се съдържа нарушение на Конституцията, защото Божков, дори с повдигнати обвинения, не е осъден, още повече за участие в ОПГ. В този смисъл тя грубо нарушава презумпцията за невиновност, залегнала не само в Конституцията, но и в редица международни актове. Прокуратурата се опитва да внуши, че всеки, който е обект на нейното внимание, е доказан престъпник, преди да има осъдителна присъда. И вместо с необходимото уважение към всеки, прокуратурата си позволява епитети, квалификации и обиди спрямо български граждани, които още не са осъдени. Това може и да не е Божков, това може и да не е Василев, това може и да не е Узунов. Това може утре да е всеки един от нас.

14.07.2020 18:51:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.