• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Брад Пит: Прегрешенията и болките на най-желания мъж в света

Брад Пит: Прегрешенията и болките на най-желания мъж в света

/КРОСС/ Какво означава да бъдеш Брад Пит? Може би да си най-желаният мъж на планетата, окупирал категорично медиите от години? Очевидно е, че звездата се радва на много хубави неща в живота си, но има и някои недотам достойни или направо лоши, а освен това налице са и по-малко очевидни неща като "липсата на свобода, усещането, че си постоянно изложен на показ и дълбока самота". Така го описва самият той в интервю за GQ.

"Чувствам се като самотна газела с тигри около мен. Това са моментите, в които губиш концентрация и се чувстваш преследван", каза той.

Но Пит винаги е бил земен и човечен. През 2019 г. за първи път след раздялата си с Анджелина Джоли, Брад реши смело да разкрие тъмните си страни публично. В интервю за "Ню Йорк Таймс" той говори откровено за битката със зависимостите. В продължение на година и половина, според разказа му, е посещавал срещи на Анонимни алкохолици.

"Всички ние носим някаква болка. Прекарваме живота си в опити да я скрием, но тя е там", призна той.

В личния му живот връзките му с Дженифър Анистън и Анджелина Джоли бяха крайъгълни камъни на пътя към щастието. Напоследък се появиха информации, че актьорът се среща с 29-годишната Инес де Рамон, собственик на марка бижута с диплома по бизнес администрация.

Във всичките му връзки обаче прави впечатление, че притежава романтизма на човек, който обича страстта, рицарските прояви и рядкото "завинаги".

Изглежда, че Брад Пит се справя с предизвикателствата на времето със спокойствие и зрялост. Както той наскоро заяви: "Човек просто пораства. По-добре осъзнаваш времето, имаш повече опит, добър и лош. И вече имаш своите собствени победи и загуби - колкото повече остаряваш, толкова по-малко ти изглеждат като победи или загуби. С кого ще прекарваш времето си и как - това вече е много по-важно за мен."

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.