• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Бойко Борисов: Не протестирайте срещу туризма, избирайки други дестинации

Бойко Борисов: Не протестирайте срещу туризма, избирайки други дестинации

/КРОСС/ Българите да подкрепят туристическия бранш, а да не протестират срещу него, избирайки други дестинации. Това е протест. Не да ни питат с какво ще подкрепите туристическия бранш, а да си привлекат тези близо милион българи, които ще отидат да си изхарчат парите в Гърция. Диалогът на туристическия бранш с хората: Да им кажат - елате, рибата ни е по-хубава, по-прясна, по-евтина. Хотелите ни са по-хубави, по-евтини, по-чисти, по-сигурни.

Така премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти исканията на туристическия бранш за финансова помощ от държавата. Той допълни, че работещите в него могат да се възползват от мерките за държавна помощ 60/40 и 80/20, но на повече не може да разчитат. Редно ли е да даваме пари, а платежоспособните българи да отиват в Гърция, попита още той.

От 12 часа днес в Гърция вече може да се влиза свободно, без да е нужно да се стои под карантина. Това доведе до километрични опашки на граничните пунктове между България и нейната съседка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не протестирам срещу туризма - избирам културен туризъм в Гърция и в небетонираната част на България! Турция засега изглежда опасна.

18.06.2020 13:07:52

Анонимен

Първо туризма трябва да подкрепи българите а не да бозае от тях.

18.06.2020 06:57:44

Шехерезада

Преди исках пещерата на Аладин, сега искам шкафчето на Баце…

18.06.2020 01:15:08

Анонимен

Къде ще отиде рикошета от постановките? Брифинга го показва - всички прононсирани противници на ГЕРБ. Някои са пропуснати но попадат в категорията "и други такива". Удобен случай и за каскетурата да покаже активност, а може би и ефикасност. Както и за удара срещу НСО /междувпрочем, съвсем излишна за една демократична европейска страна - такива органи имат диктатори като Путин и Тръмп!

17.06.2020 20:28:19

Анонимен

Снимките са очевидна постановка. Тяхната абсурдност го доказва. Заподозрените - хора от най-близкото обкръжение /вж. "урокът на Т. Живков" от предишни коментари/ или от НСО. Или - автопостановка - за отбиване на удара от действителни компрометиращи факти. Стратегията е ясна - щом се докажат действителни постановки, то всичко е постановка.

17.06.2020 20:23:26

Анонимен

БАШ БАНДИТЪТ НА РБ Под краката на Бойко Борисов изригна пожар: Снимки в мрежата показват пачки евро и златни кюлчета от неговото нощно шкафче 17.06.2020 Отмъщението на Васил Божков? Или на задкулисието, което ни го натресе? Подсказват му да слиза от поста или да бяга? Сайтът “Афера” публикува изумителни скандални снимки на нощно шкафче, за което се твърди, че е до спалнята на премиера Бойко Борисов. В него се виждат пачки от 500 евро, както и златни кюлчета. А върху шкафчето – пистолет. Изчислява се, че съдържанието на това малко чекмедженце е на стойност 1 милион. “Афера” твърди, че е получила кадрите със съпровождащ текст от същия имейл, от който сайтът е получил и отвратителния запис с глас, който прилича на неговия. Какво е това – отмъщението на Васил Божков? А може би на задкулисието, което ни го натресе на главите вече толкова много години, по чисто мафиотски му подсказва: Махай се или лошо ти се пише! То е ясно, че пак ще ни уверяват как всичко това са фалшификати. Както на българските граждани отдавна им е ясно, че дори тези кадри да са манипулирани, истината за начина, по който ни ограбва окупираната от мафията държава, си е точно такъв. Нищо чудно още в близките часове или дни Борисов да избяга от България.

17.06.2020 18:49:40

Стоян Тончев

От простотия Борисов „вкара“ държавния глава в спалнята си – бил папарак, от него тръгвало всичко. Следял го бил с дрон!

17.06.2020 18:41:33

Анонимен

ЕТО ГИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ЗАПИСА С БОЙКО БОРИСОВ! ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОРИСОВ ПЪЛНО С ПАЧКИ С ЕВРО! 17.06.2020 САМО В „АФЕРА“! На пощата на АФЕРА се получиха нови доказателства, свързани със записа, който бе изпратен до АФЕРА с гласа на Бойко Борисов. Доказателствата пристигнаха от същата поща, от която бе пратен записа: „Deep fake, ама друг път! След като премиерът се позабавлява със собствените си изцепки, а лакеите скочиха да го спасяват с елементарни клипчета, решихме, че може би имаме срещу себе си твърде прости хора, които не разбират какво се опитваме да им кажем и покажем. Затова – днес е ден за „разкази в картинки“. Имало едно време един министър-председател на Република България. Той се казвал Бойко Борисов (картинка 8). Дори още й е министър-председател, за ужас на целия български народ. Мил, щедър и изискан човек – днес даже ни е поканил у тях (резиденция „Секвоя“ в Бояна), да видим къде спинка (картинка 1). Всеки ден, щом стане от леглото, той започва да мисли как да ни вкара в чакалнята на Еврозоната. И даже в самата Еврозона. Защото Бойко Борисов вече си има своята Еврозона (картинка 3, 4). Държи я в нощното си шкафче, точно под любимата си играчка-пистолетче. Той е малко прост, не познава много парите, затова трупа от едрите – банкноти по 500 евро, пачки по 50 000 евро или при пълно шкафченце – около 1 милион евро. Еврозоната му се отличава и със златен резерв (картинка 5,6). Всяка седмица пристигат нови пачки с банкноти по 500 евро – личи по различния цвят ластичета (картинки 5, 6, 7). Когато шкафчето вече не може да се затваря, пачките от по 500 евро се балират и изнасят извън Европейския съюз. Пари, много пари, пари на палета… може пък затова да ги наричат „Евро-палета“. Самообявилата се за Шехеразада (но според нас много по-удачна като папагала Яго) Севделина замита следите, но… „следите остават“! Всеки месец през Еврозоната на Бойко минават между 5 и 10 милиона в пачки по 500 евро, вързани с ластичета. Не е за вярване, нали?! А може пък да не е неговата спалня това?! Хм… (картинка 7) Да ни е честит братя българи – и на нас, и на партньорите от Евросъюза и НАТО!!!“ Afera.bg

17.06.2020 17:15:07

По повод хитрата сврака

Записът и снимките показват, че Борисов не е научил най-важния си урок от Тодор Живков. А именно, че тези, които те издигат са тези, които те свалят.

17.06.2020 16:55:58

Хитрата сврака с двата крака...

По следите на снимките от спалнята на премиера 17.06.2020 Скандалните снимки, които се появиха с премиера Бойко Борисов в сайта „Афера“ са идентични със спалнята му, от която през 2012 г. той позира за списание LOVE style. Там се посочва, че стаята е в служебния му дом на ул.”Секвоя”, в столичния квартал ”Бояна”. Вижда се, че нощните шкафчета са еднакви, спалнята и стените нощни лампи също. На част от новите снимки се вижда и дървената рамка върху радиатор. Същата се вижда и в публикацията от 2012 г. Три от скандалните снимките са правени с „iPhone 6“. Това показа проверка на метаданните на публикуваните кадри в „Афера“. На някои от фотосите се вижда и датата на която вероятно са направени, заедно с тия на еврото, вероятно около милион с банкноти по 500 евро с ластици. Снимка, на която се вижда, че в чекмеджето има кюлчета със злато е маркирана с дата на създаване – 3/9/2014 в 1:29 часа. Друг от кадрите обаче е от 1/4/2019 в 4:25 часа след обяд. Снимката, на която се вижда, че Борисов спи е озаглавена „Bace_nanka“. Тя е заснета в 6:14 сутринта също с „iPhone“.. На други от снимките метаданните са изтрити преди да бъдат изпратени, което навежда на мисълта, че не са от един и същи източник, а снимащите са повече от един. Това се потвърждава и от различните чаршафи върху спалнята, както и от различното съдържание на чекмеджето в нощното шкафче, което е основен фокус на кадрите.

17.06.2020 16:46:28

Таня Джаджева

Никакъв проблем с позорния запис няма Бойко Борисов. Никакъв. Нито морален, нито юридически, нито личностен. Той да не би да не знае, че е прост, арогантен, вулгарен циник? Знае. И се гордее. Цвета Караянчева да не би да не знае какво мисли той за нея? Знае. И си наляга парцалите. Ма първа била в държавата. Трае. И целува ръка, когато я допуснат. В Европейския съюз да не би да не виждат с какъв примат общуват? Виждат. Ама той такъв им е удобен, такъв си го отгледаха. И именно такъв им трябва. Любопитно четиво биха били сега грамите на европосланиците, които по задължение трябва да разкажат на министерствата си какво нещо е българският премиер. Горките, как ли ще пресъздадат сюжета за онова, дето се набутало там и се върти... С двеста. Не, Борисов няма проблем. Него не го е и срам. Не би могло. Той е това. Затова му е леко и да се кръсти пред камерите, че стотинка не е взел, и да се кълне публично, че неговият глас не е негов. Всевластен примат скрупули няма. Проблемът е наш. На всички. И срамът е за нас. И колективният позор - също. Ама, както се казва, късно е вече за китка. Единайсета година го живеем това. Мълчим. Търпим. Защо да не ни такова? С двеста.

16.06.2020 16:36:44

Анонимен

Още с построяването на хотелите със съмнителни пари се знаеше,че ще ги оставим да фалират. Сега следва затварянето на сградите по плажовете, а после и демонтажът им, тухла по тухла. Тогава българско море.

16.06.2020 06:43:23

Анонимен

И Караянчева ли ще излезе в карантина? 15.06.2020 Няма лоша реклама. По – страшното е, че няма коментар от страна на субекта наречен ”тъпа, кърджалийска п утк а” дето се вози без гащи с бодигардовете си... Според мен логичната реакция от страна на председателя на НС, който би трябвало да притежава качества от сорта на доблест, чест и достойнство, е поне да коментира. Няма да се учудя, ако и тя излезе в 14- дневна карантина! Ще питам!...............Станислав Балабанов, репортер...

16.06.2020 00:55:43

Албена Белянова

Спомняте ли си Виктория Маринова, която бе жестоко убита в Русе? Или и нея забравихме? Тя направи един единствен епизод на предаването „Детектор“, но колегите й от TVN Bulgaria не са се отказали да отразяват мнения, които, както пише Оруел, във времената на повсеместна лъжа са екстремизъм. Темите: За липсващите 700 млн. приходи от хазарт и кой е виновен – Божков или ДКХ. Трябва ли да бъде потърсена отговорност от Влади Горанов и защо „да“. За поредното рестартиране на АЕЦ „Белене“, непрозрачността на процедурата и сигналите ми до Европейската комисия и до АДФИ. За отказа ми да подам формален сигнал за нарушение на общностното законодателство и за извършващата се от ЕК проверка. За ББР, която с парите на данъкоплатците финансира частна банка и колекторска компания. За „помощите“ от държавата за засегнатите от кризата граждани, които не достигат до тях.

16.06.2020 00:42:59

Анонимен

Не вярвам на нито една негова дума!

15.06.2020 21:16:43

Психиатър

Тиквен, когато направят обслужването, качеството на храната, отношението, спокойствието и, не на последно място, цените, както примерно в Турция, може пак да дадеш тъпото си мнение!

15.06.2020 18:59:38

Анонимен

Българския мутро-делянин по черноморието не заслужава туристи, защото не е стока. Туризъм не се прави с манталитет на прост бариераджия, по цял ден стоиш, псуваш и чакаш с пачката в ръка да идват хора да ти дават пари. Фалирайте и измрете, дано след вас да дойдат по добри, а ние ще чакаме в Гърция и Турция!

15.06.2020 18:31:39

Адвокат Елена Гунчева

ЧАК ТАКАВА ПРОСТОТИЯ НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА! 15.06.2020 Изпитвам нездраво любопитство към ужасите, които се творят на страницата на първия държавен и партиен ръководител Бойко Борисов. Платените клакьори и недоуважените лелки създават такива низки страсти и душевни излияния, че дори Фройд би се погнусил и би си зарязал професията. Но днес човечецът, направил коментара, който съм снимала, направо ме хвърли в оркестъра. Видиш ли, записът бил реклама за ГМР. Виждало се колко е смел, силен и безкомпромисен дори към своите!!! Явно на гербавия фен му харесва да го наричат прост и евентуално @@@ка, иначе не мога да си обясня подобен възторг. Явно психическите отклонения не само не са подминали симтатизантите на ГМР, но и се задълбочават и за съжаление излизат от рамките дори на учебниците по медицина. Специализирана. Мисля, че е време България на тези, на които им харесва да ги наричат тулупи и прости кърджалийски @@@тки да отстъпи пред България на тези, които поне се самоуважават и уважават и България. Защото за съжаление подобна лудост първо е заразна и второ, води до агресия или суицидни мисли.

15.06.2020 17:37:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.