• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Спецпрокуратурата публикува бележката от дома на братя Бобокови

Спецпрокуратурата публикува бележката от дома на братя Бобокови

/КРОСС/ Специализираната прокуратура публикува снимка на бележка иззета от дома на братя Бобокови.

Тя е намерена при претърсване на дома на един от двамата братя.

На гърба на цветна снимка с ръкописен текст са изписаните имена, които съответстват на имената на публично известни личности в обществото. Срещу всяко от имената са изписани парични суми в различни размери.

В хода на разследването информацията ще бъде проверена и по преценка на наблюдаващите прокурори  и лицата ще бъдат разпитани в качеството на свидетели, съобщават от прокуратурата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Ludwig

Голям смях пада........... Нали ви е ясно, че една химическа експертиза на мастилото ще докаже кога е писано това. Вариант 1- писано преди до седмица - по поръчка на принципа "......казвам ти булка сещай се снахо". Съществу ДОСТА ПО РАЗШИРЕН СПИСЪК В ЕДНА БАНКА в западноевропейска държава .......:)...... Вариант 2 - писано е при раздаването на парите и сега се вади с определена цел........:) целта същата като варианнт 1 Голям смях пада................

01.06.2020 14:28:45

Осман Октай

Умишлено сега се вади стар списък на кредитните милионери, контролирани от задкулисието. Това се прави с цел да се напомни на тези хора, че или ще бъдат ударени, или ще трябва да прехвърлят бизнеса си. Виждал съм и друг път такива и други подобни списъци. Това се прави с цел някои хора от този списък да бъдат притиснати от сегашната групировка. По-интересен би бил актуалният списък на сегашните кредитни милионери. Той се намира в касата на Делян Пеевски, която нищо чудно да е в хотел „Берлин“. Много хора на възлови места-политици, прокурори и съдии получиха милиони. Схемата от миналото се повтаря и сега, за да може те да се поставят в тотална зависимост и да бъдат спокойно контролирани.

31.05.2020 02:09:45

Адвокат Елена Гунчева

Още ли вярвате, глупаци, че има някой почтен по върховете? . Вижте много внимателно този списък. Вижте милионите, посочени като в халваджийски тефтер. Всъщност подобни записки има и за много от нас - в тефтерите с вересии по селата. За предстоящи плащания. Още ли вярвате, глупаци, че има някой почтен по върховете? Още ли вярвате, че има такива, които не крадат и не са се увъртели в корупция и кражби като в свински черва? Още ли, тулупи, вярвате, че политиците ще дадат сами властта при избори и няма да направят всякакви манипулации и фалшификации, за да запазат подобни сметки и в бъдещето??? Аз също съм виждала подобни списъци - на мастити бизнесмени, които си пишат на кой политик колко трябва да се плати като такса "спокойствиие". Не си правя никакви илюзии. Как според вас се купуват джипове за стотици хиляди лева със заплата от 5000 лева? Как се купуват осем апартамента с обикновена държавна заплата? Вие или сте отказали да мислите, или умишлено сте си заврели главите в пясъка, да не би случайно гледката да ви разстрои! Този списък е истината за разпределянето на порциите на територията. И едно име липсва. Очевадно липсва . Липсва НАРОД!!!!

30.05.2020 20:10:03

Огнян Стефанов

Списъкът на Гешев не е списъкът на Шиндлер. Отвличат ни вниманието . Със сигурност списъкът с имена и цифри, пуснат до медиите от прокуратурата ще събуди интерес. Познати имена и милиони записани срещу тях. Най-вероятно са предполагаемите активи на въпросните личности. При това сметките са отпреди години, защото част от хората отдавна не са между живите. Разбира се, че прокуратурата цели нещо с пускането на любопитната бележка, залепена на някаква снимка и писана от единия от братята Бобокови. Едно от първите предположения е, че главният прокурор цели чрез въпросната загадка да отвлече общественото внимание от неприятни за властта теми. Например: - Разкритията на бизнесмена Васил Божков. - Забъркването на министър Горанов в неща, които са меко казано незаконни. - Съмнителната идея да се създава Държавна петролна компания. - Безпочвени обвинения и арести, дело на прокуратурата. - Нежеланието на прокуртурата да се заеме с приближените до властта олигарси. - Неприятните въпросителни около случая с 360-те кг кокаин в Студентски град. - Изчезналите над 800 млн лева от митниците по „китайското карго“. Появата на един такъв списък е параван за прикриване на нещо много по-голямо. Например кой управлява всъщност държавата и каква е ролята на прокуратурата в това? Сещам се за един друг списък, за който се мълчи упорито. Защо държавното обвинение не публикува министрите, политиците, олигарсите, висшите магистрати (прокурори) и масони, с които е контактувал и уреждал съдебни дела офицера от НСО Борис Иванов - същият, който ръководел група за поръчкови убийства, както твърди обвинението? Лично говорителката на Гешев – Сийка Милева увери, че се знаят имената на въпросните хора. Този списък публикувайте. Или списъка на спестените от шефа на КПКОНПИ имена на политици в отчетния му доклад? И списъка на офшорките, който предишнит главен прокурор поръча миналата година и после настъпи тишина. Ако главният прокурор наистина иска да привлече цялото ни внимание и спечели доверието ни, нека се престраши и влезе в х-л „Берлин“, откъдето да извади папките с компромати за висшия политически клир… Списъкът на Гешев не е списъкът на Шиндлер. Сравнението изглежда нелепо, но само на пръв поглед. Амбициите на главния прокурор са да е герой – като Шиндлер например, - който въпреки лошите, спасява не просто 1000 евреи, а цялата държава и гражданите от престъпността и корупцията. Нищо по-малко.

30.05.2020 16:45:40

Иван Бакалов

Вече не вярвам на една дума на прокуратурата. Бобокови били организирана престъпна група… Това е башибозушки режим, който иска да разбие всеки бизнес в България и да го подчини на когото трябва. Васил Божков оставен години наред монополист в хазарта, и да си колекционира, сега по най-дивашкия начин с 18 обвинения. Това иди-дойди. Ама братя Бобокови, съдружници с американска компания, направиха не тото, а заводи в България, в Турция, Азербайджан, терминал в Украйна, никога не са давали повод да влизат в скандали (освен измислени от един мастит весникар преди години, който ги рекетираше за десетки хиляди да му спонсорират някакво автомобилно списание, и те отказаха, и заради това напуснаха съюза на предприемачите, в който беше издателят на същия вестник, като не ги защитиха). Та Маргини, Маждо, една банкерка Петя, Пееф и прочее волни птички чуруликат, омазани до уши, изтърбушили какво ли не с разни схеми, а оберпрокурор Гешев отстрелва хора, които строят заводи.

30.05.2020 16:39:11

Анонимен

Много ме кефят означенията "в чужбина" и "бандити"!

30.05.2020 15:14:44

Анонимен

Каква е тази бележка, не е ясно. Най-горе пише 1970 г., това за една година ли се отнася - сборът е повече от 2 милиарда лева!!!

30.05.2020 15:13:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.