• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Sony представя нови модели телевизори от серията BRAVIA XR за 2022

Sony представя нови модели телевизори от серията BRAVIA XR за 2022

/КРОСС/ Sony Europe B.V. представи новите телевизори от серията BRAVIA XR, сред които сериите MASTER Z9K 8K и X95K 4K Mini LED, сериите MASTER A95K, MASTER A90K и A80K 4K OLED, както и X90K 4K Full LED.

С помощта на когнитивния процесор Cognitive Processor XR™, уникалната технология XR Backlight Master Drive прецизно управлява подсветката в последното поколение Mini LED модели от сериите Z9K и X95K за постигането на една невероятно ярка картина. Насладете се на безпрецедентен динамичен обхват с невероятни ослепително ярки светли тонове и плътно черно, с красиви естествени цветове без почти никакви отблясъци или разпръсната светлина в светлите зони. Cognitive Processor XR™ се използва и от новия OLED A95K с XR Triluminos Max, постигайки най-широката цветова палитра, предлагана досега, за възпроизвеждане на естествени и красиви нюанси и отенъци. С милионите отделни самоосветяващи се  пиксели, A95K може да възпроизведе невиждано многообразие от цветове за изцяло ново преживяване пред екрана.

С тези иновации вие получавате най-доброто и завладяващо преживяване, докато гледате любимото си съдържание представено така, както е бил оригиналният авторски замисъл. Усъвършенстваната технология Acoustic Surface Audio+™ при OLED моделите и Acoustic Multi-Audio™ при LED моделите, прецизно синхронизира позицията на звука с картината на екрана, за да получите едно наистина завладяващо аудио-визуално преживяване.  Новата гама включва и нови функции за персонализиране и оптимизация на домашно ви забавление. В сътрудничество с Netflix създадохме режима Netflix Adaptive Calibrated Mode, който извършва автоматични настройки на обработката на картината в зависимост от околната светлина, за да може любимите ви предавания и филми да се възпроизвеждат според оригиналния авторски замисъл, независимо от условията. Режимът BRAVIA CORE Calibrated Mode на Sony автоматично настройва качеството на картината на екрана, за да е максимално близко до оригиналната визия на авторите. Всички телевизори BRAVIA XR от гамата за 2022 ще предлагат и специалните функции ‘Perfect for PlayStation®5’, сред които две ексклузивни функции за PS5® Auto HDR Tone Mapping и Auto Genre Picture Mode.

 

През тази година Sony представя и новоразработената камера BRAVIA CAM, която оптимизира картината и звука, като разпознава местоположението на зрителите, за да гарантира най-доброто изживяване. BRAVIA CAM включва управление с жестове и видео чат, както и много други забавни нови функции, които чакат да бъдат открити.

 

С постоянно нарастващото търсене на телевизори с все по-големи екрани се увеличава рискът от изразходването на все повече ресурси и енергия. Поради тази причина една от мисиите на Sony е създаване на устойчивост още от самия етап на разработка до потребителското преживяване пред екрана. Глобалният екологичен план на Sony “Road to Zero” си поставя за цел изграждането на общество, стъпило върху принципа на устойчивостта, с нулев екологичен отпечатък през целия жизнен цикъл на продуктите и бизнес дейностите на компанията до 2050 г. В съответствие с тези цели, телевизорите на компанията за 2022 г. използват рециклирана пластмаса и разработения от Sony материал SORPLAS™. Използвайки SORPLAS, ние увеличаваме процента на използваните от нас рециклирани материали без това да е за сметка на качеството на дизайна и издръжливостта. Използването на нова пластмаса се намалява с до 60%, което се равнява на приблизително 140 000 000 компакт диска. А разработената от Sony BRAVIA CAM може да разпознава кога зрителите вече не са пред телевизора и затъмнява екрана, като по този начин пести енергия.

 

Основни характеристики на новата серия BRAVIA XR за 2022:

 

·                 Когнитивен процесор Cognitive Processor XR™: С Cognitive Processor XR™ получавате картина и звук от ново поколение. Революционният процесор на Sony, който телевизорите BRAVIA XR™ използват, възпроизвежда съдържанието по начина, по който хората виждат и чуват, за изключително реалистично преживяване. Всички изображения се анализират и подобряват, особено около фокусната точка за постигането на реалистична дълбочина, изключителен контраст и красиви, ярки цветове.

·                 XR Backlight Master Drive: Благодарение на Cognitive Processor XR™, XR Backlight Master Drive използва разработения от Sony алгоритъм за локално затъмнение, за прецизно и абсолютно независимо управление на хилядите Mini LED-ове, с висока плътност, за изключителна яркост, впечатляващ динамичен обхват, плътно черно и красиви, естествени тонове.

·                 Acoustic Surface Audio+™/Acoustic Multi-Audio™: Тези функции гарантират, че звукът отговаря абсолютно точно на ставащото на екрана за едно наистина завладяващо аудио-визуално преживяване.

·                 360 Spatial Sound Personalizer: Когато се използва с телевизори BRAVIA XR, тази технология предлага идеална оптимизация на звука в пространството за притежателите на говорители тип яка, като например SRS-NS7 на Sony, или избрани модели слушалки на Sony, без да се изисква сложна конфигурация. Специалните приложения дори персонализират звуковото поле, като анализират индивидуалната форма на ушите на потребителя.

·                 Ново изживяване с аудио продуктите на Sony: Sony телевизорите BRAVIA XR се допълват отлично от разнообразните аудио продукти на Sony, като системите за домашно кино HT-A9 или саундбарите HT-A7000. 360 Spatial Sound Mapping разкрива нови хоризонти в света на аудио технологиите и е най-новото допълнение към моделите HT-A7000. Калибрирайки звука спрямо заобикалящата я среда, тази технология се създават множество виртуални високоговорители, които са оптимално разположени, за по-широкообхватно звуково поле, сякаш сте в кино салона. С помощта на функцията Acoustic Center Sync телевизорите BRAVIA XR играят ролята на основното тяло в системата за домашно кино или саундбара като част от конфигурацията за 360 Spatial Sound Mapping. Така се постига идеална хармония между звука и ставащото на екрана.

·                 BRAVIA CAM6: Тази революционна нова технология гарантира, че потребителите получават най-добрата картина и звук, независимо от мястото, от което гледат. BRAVIA CAM предлага и възможност за управление с жестове, видео чат и много други нови забавни функции.

·                 Ambient Optimization Pro: При свързване на BRAVIA XR телевизор с BRAVIA CAM, потребителите могат да се насладят на гледането на телевизия, както никога досега. BRAVIA CAM разпознава къде се намирате в помещението и на какво разстояние сте от телевизора, след което оптимизира настройките на звука и картината.

Разполагате с над 700 000 филма, телевизионни предавания, телевизия на живо и много допълнително съдържание от приложения и абонаменти на едно място, като всичко е организирано оптимално за лесен достъп до любимото ви съдържание. Вече може да намерите лесно какво да гледате с помощта на персонализираните препоръки и запазените от вас предавания и филми, които са събрани в един единствен списък за гледане, с който избирате какво искате да гледате. Потребителите могат да добавят нови заглавия към своя списък за гледане и от своя телефон или лаптоп чрез Google Search.

 

Нашето ново премиум дистанционно с алуминиев корпус е лесно за употреба и почистване. То е с опростен дизайн на бутоните и със задна подсветка, за да можете да виждате всичко ясно, дори и на тъмно. Никога повече няма да губите дистанционното си зад възглавниците на дивана. С функцията за търсене, може да кажете на телевизора си да намери дистанционното, като то ще започне да звъни.

 

·                 BRAVIA CORE: Приложението BRAVIA CORE2 е предварително инсталирана услуга за филми, която предлага до 10 филма за взимане под наем и до 24 месеца неограничен стрийминг при покупка на телевизор BRAVIA XR. С BRAVIA XR получавате Pure Stream™ и IMAX® Enhanced съдържание със зашеметяваща картина и въздействащо качество на звука. С режима за калибриране BRAVIA CORE Calibrated Mode, когато гледате филм, телевизорът автоматично оптимизира настройките на картината за да се насладите на изключително кино преживяване от уюта на вашия дом. Възможностите на приложението ще бъдат обогатявани с нови функции в бъдеще. Приложението BRAVIA CORE ще бъде налично в над 75 държави през 2022 г.

·                 Netflix Adaptive Calibrated Mode: Новият режим на екрана използва сензора за околна светлина на BRAVIA XR телевизорите на Sony, за да гарантира, че картината остава вярна на оригиналния замисъл независимо от условията. В резултат от близкото сътрудничество между Sony и Netflix, тази функция гарантира, че зрителите могат да се насладят на съдържанието в Netflix с правилно предаване на цветове, контраст и движение, независимо дали се наслаждавате на любимото си съдържание в затъмнена или ярко осветена стая. 1

·                 Perfect for PlayStation®5: Свържете своя телевизор BRAVIA XR към конзола PlayStation®5, за да получите едно фантастично гейминг изживяване. Единствено телевизорите BRAVIA XR могат автоматично да настройват и оптимизират картината, използвайки най-добрите настройки за вашия PlayStation®5, независимо дали я използвате за игри или за гледане на филми. Благодарение на завладяващите картина и звук, потребителите се пренасят в центъра на действието. С 4K и 120fps честота на опресняване, осигурени чрез HDMI 2.1 връзка, нашите телевизори предоставят гладко и ясно движение на картината за бърз геймплей.3

·                 Мисия устойчивост: Една от мисиите на Sony е да създаде устойчивост още от началото - етапа на разработка на телевизора - до края - вашето потребителско преживяване пред екрана. Избрани модели от тазгодишните серии използват разработения от Sony материал SORPLAS™. Той представлява материал от 99% рециклирана пластмаса, с което количеството нова пластмаса, което се използва, е намалено с до 60%7. Размерът на опаковката на телевизорите също е намален с приблизително 15%, като е постигнато значително намаление на използваното количеството мастило (прибл. 90%) и пластмаса (прибл. 35%). 8 Също така, BRAVIA CAM разпознава кога зрителите вече не са пред телевизора и затъмнява екрана, за да пести енергия. За повече информация, моля посетете: https://www.sony.net/electronics/eco-tv?press-release.

 

Новите модели телевизори на Sony и техните ключови характеристики

 

 

·       Cognitive Processor XR разбира начина, по който хората виждат и чуват, и предоставя революционно изживяване и цялостно въвличане на зрителите в тяхното любимо съдържание.

·       XR Backlight Master Drive прецизно управлява подсветката в последното поколение Mini LED телевизори за изключителен контраст с висока яркост и плътно черно.

·       В комбинация XR Triluminos™ Pro и XR Contrast Booster 20 възпроизвеждат милиарди цветове с изключителен контраст на черното.

·       X-Anti Reflection минимизира отраженията за картина без разсейващи отблясъци.

·       X-Wide Angle™ осигурява ярки реалистични цветове от всеки ъгъл без загуба на цвят и яркост.

·       Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

·       Acoustic Multi-Audio™ използва четири високоговорителя за високи честоти в рамката в горната част и отстрани на телевизора за по-добър насочен звук, с което се гарантира, че картината и звукът са в пълен синхрон за истинско кино изживяване.

·       Acoustic Center Sync оптимизира изходния звуков сигнал от телевизора и саундбара за по-добро аудио изживяване.11

·       BRAVIA CAM6

 

·        Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Google TV.13

·       Възможност за Hands-free гласово търсене.

·       Премиум дистанционно

·       Минималистичният One Slate дизайн с рамка Seamless Edge обхваща екрана в една единствена плоскост от закалено стъкло, която не разсейва вниманието на зрителя от картината за по-добро гледане на телевизия без разсейване.

·       Стойката с 3 възможности за позициониране предоставя три възможности за поставяне на телевизора - тясна позиция за по-малко заемано пространство, стандартна позиция за елиминиране на разсейващите елементи и саундбар позиция за повдигане на телевизора и включване на саундбар система.

 

За повече информация относно Z9K, посетете:

https://www.sony.bg/electronics/televizori/z9k-series

         

·       Cognitive Processor XR разбира начина, по който хората виждат и чуват, и предоставя революционно изживяване и цялостно въвличане на зрителите в тяхното любимо съдържание.

·       XR OLED Contrast Pro регулира яркостта за по-ярки пикове в светлите области и по-наситено черно в сенките, а XR Triluminos Max позволява възпроизвеждането на най-богатата палитра от цветове за естествени нюанси и в най-малкия детайл.

·       Новият OLED (QD-OLED) панел засилва яркостта на цветовете с до 200% в сравнение с масовите модели телевизори.

·       Acoustic Surface Audio+™ използва специални актуатори, които превръщат екрана в многоканален високоговорител, така че звукът да се синхронизира прецизно със ставащото в сцената. Телевизорът използва два големи актуатора и два субуфера.

·       Acoustic Center Sync оптимизира изходния звуков сигнал от телевизора и саундбара за по-добро аудио изживяване.11

·       Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode 2

·       BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization Pro15

·        Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Google TV.13

·       Възможност за Hands-free гласово търсене.

·       Премиум дистанционно

·       Dual Style предлага два различни начина на гледане – “предната позиция на екрана” изнася екрана напред за възможно най-завладяващото изживяване, докато “задната позиция на екрана” позволява на потребителите да разположат телевизора близо до стената, за да може да се слее с интериора на стаята.

 

За повече информация относно A95K, посетете:

https://www.sony.bg/electronics/televizori/a95k-series

 

 

·       Cognitive Processor XR разбира начина, по който хората виждат и чуват, и предоставя революционно изживяване и цялостно въвличане на зрителите в тяхното любимо съдържание.

·       XR Backlight Master Drive прецизно управлява подсветката в последното поколение Mini LED телевизори за изключителен контраст с висока яркост и плътно черно.

·       В комбинация XR Triluminos Pro и XR Contrast Booster 15 възпроизвеждат милиарди цветове с изключителен контраст на черното.

·       X-Anti Reflection минимизира отраженията за картина без разсейващи отблясъци.

·       X-Wide Angle™ осигурява ярки реалистични цветове от всеки ъгъл без загуба на цвят и яркост.

·       Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

·       Acoustic Multi-Audio™ използва високоговорители за високи честоти със звуково позициониране, за да може високочестотните звуци да идват от правилните места в сцената и да се постигне пълен синхрон със ставащото на екрана. Тези високоговорители за високи честоти постигат звуково позициониране във високите зони, с което се постига допълнителна реалистичност на аудиото, а субуферите в ляво и дясно осигуряват мощен бас, независимо къде е разположен телевизорът.

·       Acoustic Center Sync оптимизира изходния звуков сигнал от телевизора и саундбара за по-добро аудио изживяване.11

·       Съвместимост с BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization Pro15

·        Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Google TV.13

·       Възможност за Hands-free гласово управление.

·       Премиум дистанционно

·       Минималистичният One Slate дизайн с рамка Seamless Edge обхваща екрана в една единствена плоскост от закалено стъкло, която не разсейва вниманието на зрителя от картината за истински завладяващо преживяване пред големия екран.

·       Стойката с 3 възможности за позициониране предоставя три възможности за позициониране - тясна позиция за заемане на по-малко пространство, стандартна позиция за елиминиране на разсейващите елементи и саундбар позиция за повдигане на телевизора и включване на саундбар система.

 

За повече информация относно X95K, посетете:

https://www.sony.bg/electronics/televizori/x95k-series

 

Характеристики на OLED телевизори от серията MASTER A90K 48” и 42”:

 

·       Cognitive Processor XR разбира начина, по който хората виждат и чуват, и предоставя революционно изживяване и цялостно въвличане на зрителите в тяхното любимо съдържание.

·       XR OLED Contrast Pro променя настройките на яркостта за по-ярки пикове в светлите области и по-наситено черно в сенките, а XR Triluminos Pro позволява възпроизвеждането на по-богата палитра от цветове, като всеки тон е обогатен с фините нюанси, които наблюдаваме в реалния свят.

·       Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

·       Acoustic Surface Audio+™ използва специални актуатори, които превръщат екрана в многоканален високоговорител, така че звукът да се синхронизира прецизно със ставащото на екрана. Телевизорът използва два големи актуатора и два субуфера.

·       Acoustic Center Sync оптимизира изходния звуков сигнал от телевизора и саундбара за по-добро аудио изживяване.11

·       Съвместимост с BRAVIA CAM6 и  Ambient Optimization Pro15

·        Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Google TV.13

·       Възможност за Hands-free гласово търсене.

·       Премиум дистанционно

·       Минималистичният One Slate дизайн с рамка Seamless Edge обхваща екрана в една единствена стъклена равнина с естествена елегантност, която не разсейва вниманието на зрителя от картината.

·       Гъвкава стойка с две позиции, която предоставя различни възможности за позициониране, включително стандартна  позиция за елиминиране на разсейващите елементи и саундбар позиция за повдигане на телевизора и включване на саундбар система. Благодарение на регулируемата стойка с централна алуминиева плочка, потребителите могат да поставят телевизора и саундбара върху бюро, за да бъде използван като монитор за гейминг.

 

За повече информация относно A90K, посетете:

https://www.sony.bg/electronics/televizori/a90k-series

 

Характеристики на OLED телевизорите A80K 77”, 65” и 55”:

·       Cognitive Processor XR разбира начина, по който хората виждат и чуват, и предоставя революционно изживяване и цялостно въвличане на зрителите в тяхното любимо съдържание.

·       XR OLED Contrast Pro променя настройките на яркостта за по-ярки пикове в светлите области и по-наситено черно в сенките, а XR Triluminos Pro позволява възпроизвеждането на по-богата палитра от цветове, като всеки тон е обогатен с фините нюанси, които наблюдаваме в реалния свят.

·       Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

·       Acoustic Surface Audio+™ използва специални актуатори, които превръщат екрана в многоканален високоговорител, така че звукът да се синхронизира прецизно със ставащото на екрана. Телевизорът използва три актуатора и два субуфера. Два от актуаторите са специално за високи честоти, като спомагат за по-добра локализация на звука и по-добър съраунд звук.

·       Acoustic Center Sync оптимизира изходния звуков сигнал от телевизора и саундбара за по-добро аудио изживяване.11

·       Съвместимост с BRAVIA CAM6 и  Ambient Optimization Pro15

·        Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Google TV.13

·       Лесно за управление стандартно дистанционно с опростен дизайн, който позволява почистване без усилия.

·       Минималистичният “One Slate” дизайн с Metal Flush повърхност, обгръща екрана в стъклен панел, който е естествено елегантен. Той не разсейва вниманието на зрителя от картината.

·       Стойката с 3 възможности за позициониране ви предлага три позиции за поставяне на телевизора - тясна позиция за по-малко заемано пространство, широка позиция за елиминиране на разсейващите елементи и саундбар позиция за повдигане на телевизора и включване на саундбар система.

 

За повече информация относно A80K, посетете:

https://www.sony.bg/electronics/televizori/a80k-a83k-a84k-series

 

Характеристики на телевизори X90K 85”, 75”, 65” и 55” 4K LED:

·       Cognitive Processor XR разбира начина, по който хората виждат и чуват, и предоставя революционно изживяване и цялостно въвличане на зрителите в тяхното любимо съдържание.

·        В комбинация с прецизността на Full Array LED панела, XR Triluminos Pro и XR Contrast Booster 10 осигуряват изключителен реализъм с плътни черни тонове и интензивна яркост с по-богата цветова гама.

·       Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

·       Acoustic Multi-Audio™ включва два високоговорителя за високи честоти със звуково позициониране, които позволяват звукът да следва действието за истински завладяващо преживяване. Отделните усилватели се управляват независимо един от друг за прецизно позициониране на звука от високоговорителите във високите тонове, което повишава звуковото налягане и стабилността за повече реализъм.

·       Acoustic Center Sync оптимизира изходния звуков сигнал от телевизора и саундбара за по-добро аудио изживяване.11

·       Съвместимост с BRAVIA CAM6 и  Ambient Optimization Pro15

 

·       Лесно за управление стандартно дистанционно с опростен дизайн, който позволява безпроблемно почистване.

·       Минималистичният “One Slate” дизайн максимизира площта на екрана и минимизира рамката, за да може потребителите да останат фокусирани върху това, което е важно – картината.

·       Стойката с 3 възможности за позициониране ви предоставя три възможности за поставяне на телевизора - тясна позиция за по-малко заемано пространство, стандартна позиция за елиминиране на разсейващите елементи и саундбар позиция за повдигане на телевизора и включване на саундбар система.

 

За повече информация относно X90K, посетете:

https://www.sony.bg/electronics/televizori/x90k-x93k-x94k-series

 

Характеристики на 4K LED телевизорите X85K 85”, 75”, 65”, 55”, 50” и 43”:

·       4K HDR Processor X1™ възпроизвежда повече дълбочина, текстури и естествени цветове благодарение на обектно-базираната HDR remaster технология.

·        Технологията за обработка на картината 4K X-Reality™ PRO подобрява всеки пиксел за невероятна яснота. Подобрената технология за намаляване на нивото на шума и специалната база данни гарантират, че всяка сцена е изпълнена с реалистични детайли.

·        100Hz панел

·        Triluminos Pro обогатява палитрата от цветове и по-естествени тонове и нюанси, за по-добро потребителско изживяване.

·       X-Balanced високоговорителите осигуряват мощен звук за уникална аудио атмосфера.

·       Съвместимост с BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization15

·        Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Google TV.13

·       Лесно за управление стандартно дистанционно с опростен дизайн, който позволява безпроблемно почистване.

·       Flash surface повърхността максимизира площта на екрана и минимизира рамката, за да може потребителите да останат фокусирани върху това, което е важно – картината.

·       Гъвкавата стойка с две позиции предоставя две възможности за позициониране - тясна позиция за по-малко заемано пространство и стандартна позиция за елиминиране на разсейващите елементи.

 

Характеристики на 4K LED телевизорите X80K 75”, 65”, 55”, 50” и 43”:

·       4K HDR Processor X1™ възпроизвежда повече дълбочина, текстури и естествени цветове благодарение на обектно-базираната HDR remaster технология.

·        Технологията за обработка на картината 4K X-Reality™ PRO подобрява всеки пиксел за невероятна яснота. Подобрената технология за намаляване на нивото на шума и специалната база данни гарантират, че всяка сцена е изпълнена с реалистични детайли.

·        Triluminos Pro обогатява изживяването ви пред екрана с богата палитра от цветове и по-естествени тонове и нюанси.

·       X-Balanced високоговорителите осигуряват мощен звук за уникална аудио атмосфера

·       Съвместимост с BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization15

·        Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Google TV.13

·       Лесно за управление стандартно дистанционно с опростен дизайн, който позволява безпроблемно почистване.

·       Flash surface повърхността максимизира площта на екрана и минимизира рамката, за да може потребителите да останат фокусирани върху това, което е важно – картината.

·       Гъвкавата стойка с две позиции предоставя две възможности за позициониране - тясна позиция за по-малко заемано пространство и стандартна позиция за елиминиране на разсейващите елементи.

 

За повече информация относно X80K, посетете:

https://www.sony.bg/electronics/televizori/x80k-x81k-series


ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.