• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Новият 65-инчов 4K HDR Full Array LED флагшип телевизор на Sony BRAVIA XR-X95J TV се очаква на пазара края на август

Новият 65-инчов 4K HDR Full Array LED флагшип телевизор на Sony BRAVIA XR-X95J TV се очаква на пазара края на август

Sony обяви 65-инчовият 4K HDR Full Array LED телевизор BRAVIA XR-X95J, оборудван с най-новите технологии на компанията за едно зашеметяващо аудио-визуално изживяване -

/КРОСС/ Най-новият 4K HDR Full Array LED флагшип модел на Sony BRAVIA XR, от серията X95J - който е носител на наградата на CES за иновации за 2021г. е създаден така, че да имитира начина, по който виждаме и чуваме. Благодарение на новия революционен когнитивен процесор Cognitive Processor XR™, се прилага изцяло нов метод на обработка на картината и звука, който надгражда конвенционалния изкуствен интелект (AI), и е създаден така, че да имитира начина, по който виждаме и чуваме.

Когато наблюдаваме обектите около нас, ние подсъзнателно се фокусираме върху определени точки. Процесорът с когнитивна интелигентност Cognitive Processor XR™ разделя екрана на множество зони и засича местоположението на “фокусната точка” на картината. Новият Cognitive Processor XR може да извършва кръстосан анализ на голям набор от елементи едновременно, също като човешкия мозък, докато конвенционалният изкуствен интелект може единствено да засича и анализира елементи на изображението като цвят, контраст и детайл поотделно. Чрез анализа всички елементи се нагласяват един спрямо друг до постигане на възможно най-добрия краен резултат, така че всичко в сцената да изглежда синхронизирано и реалистично, нещо непостижимо за AI.

Процесорът с когнитивна интелигентност Cognitive Processor XR анализира позицията на звука, така че да отговаря точно на това, което се случва на екрана. В допълнение преобразува всеки звук в 3D съраунд, с което се гарантира звуков пейзаж с възможно най-голяма реалистичност, в който да се потопите напълно. Процесорът се учи, анализира и разбира невиждан досега обем данни и интелигентно оптимизира всеки пиксел, кадър и сцена, за да ви осигури най-реалистичните картина и звук, предлагани някога от Sony.

Телевизорите BRAVIA XR X95J 4K HDR LED идват с ексклузивната услуга BRAVIA CORE. Тъй като приложението е предварително инсталирано на всички нови BRAVIA XR модели, потребителите могат да се насладят на специална селекция от най-новите премиерни и класически заглавия на Sony Pictures Entertainment (SPE), както и на най-голямата колекция IMAX Enhanced съдържание. BRAVIA CORE е първото приложение в бранша, което използва технологията Pure Stream™, благодарение на която се постига еквивалентно на UHD BD качество, почти без никакви загуби при стрийминг до 80 Mbps.

Телевизорите X95J са идеални и за геймърите, защото поддържат множество HDMI 2.1 функции, като 4K 120fps, VRR и ALLM за безпроблемен геймплей с кратко време за реакция, когато към тях е свързана конзола от ново поколение.

Цена и наличност
65-инчовият модел BRAVIA XR X95J 4K HDR Full Array LED TV се очаква на пазара в края на месец август. За повече информация, моля, проверете местната интернет страница на Sony на адрес https://www.sony.bg/electronics/televizori/x95j-series.

Характеристики на телевизори BRAVIA XR X95J (модели 85”, 75” и 65”) 4K HDR Full Array LED TV:
Cognitive Processor XR разбира начина по който хората виждат и чуват. Също така предоставя революционно изживяване и цялостно въвличане на зрителите в тяхното любимо съдържание.
Технологията X-Wide Angle осигурява ярки реалистични цветове от всеки ъгъл без загуба на цвят и яркост.
В комбинация с прецизността на Full Array LED панела, XR Triluminos Pro и XR Contrast Booster осигуряват изключителен реализъм с плътни черни тонове и интензивна яркост.
Телевизорът използва най-новата технология XR Motion Clarity за кръстосан анализ на данните. Тя гарантира че картината остава гладка ярка, ясна и без размазване дори и в сцени с движение.
Технологията Acoustic Surface Audio осигурява точно позициониране на звука и съраунд звук с качество като в кино салон, с което се постига идеалната хармония между звук и картина
Поддръжката на Dolby Vision® HDR и Dolby Atmos® гарантира аудио изживяване, което ще трансформира забавлението благодарение на изключителното качество, ярките цветове на картината и невероятния позициониращ се звук
Технологията X-Anti Reflection минимизира отраженията за картина без разсейващи елементи.
Технологията XR 4K Upscaling преобразува 2K сигнала в почти истинско 4K качество за невероятна, реалистична и детайлна картина
Съвместимост с HDMI 2.1, включително 4K 120fps, променлива скорост на обновяване (Variable Refresh Rate -VRR), автоматичен режим на ниска латентност (Auto Low Latency Mode (ALLM) и eARC.
Ambient Optimization оптимизира качеството на картината и звука спрямо околната среда
Минималистичният дизайн “One slate” с рамка Seamless Edge обхваща екрана в една единствена стъклена равнина с естествена елегантност, която не разсейва вниманието на зрителя от картината.
Стойката Three-way stand предоставя три възможности за поставяне, включително позиция за заемане на по-малко пространство, широка позиция за елиминиране на разсейващите елементи и саундбар позиция за повдигане на телевизора и поставяне на саундбар система
BRAVIA CORE™ е мястото, където забавленията срещат технологиите. Приложението е създадено в сътрудничество със Sony Pictures Entertainment (SPE) и цели да разшири функционалността на телевизорите Sony и да предложи уникално Sony преживяване. Тъй като приложението е предварително инсталирано на всички нови BRAVIA XR модели, потребителите могат да се насладят на специална селекция от най-новите премиерни и класически заглавия на SPE, както и на най-голямата колекция IMAX Enhanced съдържание. BRAVIA CORE е първото приложение в бранша, което използва технологията Pure Stream™, благодарение на която се постига еквивалентно на Ultra HD Blu-Ray качество почти без никакви загуби при стрийминг до 80 Mbps.
Научете повече за това сътрудничество тук: https://www.sony.bg/electronics/bravia-core
Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Google TV
Лесно свързване с различни устройства, включително с Apple® AirPlay® 2 и HomeKit™
Съвместимост с Alexa и Google Assistant
Hands-free функцията за гласово търсене работи заедно с Google Assistant, за да осигури ново смарт изживяване на зрителите.
Режимът Netflix Calibrated Mode предлага Netflix съдържание със студийно качество, а IMAX® Enhanced™ предоставя подобрена IMAX картина и впечатляващо DTS аудио
Calman® Ready предлага усъвършенствани възможности за калибриране и възможност за фини настройки, които не са възможни през обичайните настройки на картината

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.