• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

„Възраждане“: Ние сме тук, за да сложим края на колониалния режим в България

„Възраждане“: Ние сме тук, за да сложим края на колониалния режим в България

Декларация прочетена от парламентарната трибуна от Деян Николов – народен представител от ПГ на „Възраждане“

/КРОСС/ Преди малко повече от 30 години приключи Студената война, с което света влезе в нов еднополюсен етап от развитието си. България на практика беше на страната на загубилите войната, с което започна новият колониален режим. Режим, който ни беше представен за ново време на демокрация и свобода, но реално представлява колониален статут от модерен вид. Режим, който е прикрит зад непрестанни манипулации на обществото чрез установен ред на политически и медиен олигопол. Режим, който създава и употребява година след година чужди агенти за влияние и контрол в българската политика. Корупцията, лъжата и лицемерието бяха превърнати в норма на българския колониален политически елит. Утайката на обществото беше инсталирана на върха на държавата, а всеки износил се политически проект, политически образ беше грижливо заменян с нов такъв и така вече 34 години. Една добре смазана система, която ни заблуждаваше, че проблемът е в нас, докато унищожаваше държавата системно и методично. Система, която смаза държавата ни, изгони децата ни, уби родителите ни, почти унищожи народът ни, докато лицемерно ни убеждаваше, че това е най-доброто, на което България е способна.

Днес, от позицията на времето, е елементарно за всеки нормален човек да осъзнае, че България беше подложена на геноцид и унищожение от страна на Съединените Американски Щати, които заграбиха една победена територия след края на войната. Установиха пълен контрол върху политиката на страната, превзеха медийната среда, създадоха неправителствения сектор, управляват образователната система и покровителстват олигархията. При всеки опит за надигане на глава от народа ни, се заменят американските агенти в политиката, което печели нови няколко нови години спокойствие за колониалния режим. При всяко разочарование за обществото ни се увеличават апатията и безверието, което направи осъзнаването на ситуацията почти невъзможно за нормалния човек.

Похватите на колониалния американски режим не се сменяха през годините, вероятно защото работеха добре, поне до днес. България беше оставена на престъпните групировки през 90-те години, докато ЦРУ установяваше контрол и раздаваше позиции на предателите от държавна сигурност. Предатели и мутри, някои от които все още са тук с нас и днес в тази зала. В края на миналия век беше създадена и мрежата на Сорос и неговата фондация „Отворено общество", която започна да създава лабораторните условия за отглеждането на обществен, социален и политически елит, който да поеме доунищожаването на българската държава на по-късен етап. По-късен етап, в който се намираме днес и лабораторни политици, които също са тук с нас в тази зала в този час. Някои от тях малко по-стари, други съвсем пресни, но всички си приличат по едно - модерни еничари кълнящи се във вярност на евроатлантическите ценности, забравили род и родина, празни и плоски души, живеещи в страх, че някой ден някой ще натисне "Enter" и за тях. Готови да закусват ежедневно в американското посолство за някоя година отсрочка на позорния им край. Мечтаещи да се приплъзнат като посланици в някое българско посолство зад граница, за да избегнат куршум от системата. Системата, която ги създава, контролира, употребява и захвърля, когато са вече непотребни. Звучи ли ви познато господа лидери на партии?!

За да не бъдем голословни е редно да дадем и някои от ярките примери, които са днес тук с нас и олицетворяват образа на типичния американски агент в българската политика. Хора, отгледани в обществените лаборатории на фондации като „Отворено общество", „Америка за България", „Ханс Зайдел" или „Конрад Аденауер".

Хора като Христо Иванов, чийто професионален път преминава през директор в една неправителствена организация наречена „Институт за правни инициативи", която получава над 3 млн. лв. от фондация „Америка за България", а същия напуска, за да бъде инсталиран в правителство на Бойко Борисов. В последствие удобно изкаран в опозиция, създавайки нов политически проект познат с името „Доносническа България" по познатия американски модел с идеята да се бори с корупцията на ГЕРБ, която битка не е нищо повече от борба за влияние между Прокопиев и Пеевски. Двама инсталирани местни, тъмни, балкански субекти, отново покровителствани от американското посолство. Иво Прокопиев също и щедро финансиран от „Америка за България" с над 8 милиона лева грантове предоставени на неговата „Икономедия". Една битка, която в последния месец се превърна в любов, а днес ще приключи и със сватба и горчиво за политическите младоженци.
Или хора като Бойко Борисов, по чудо оцелял в мутренските години в края на миналия век и добре преориентирал се към политиката. Човек, прегазвал и превземал всеки и всичко в продължение на повече от десетилетие. Човек, който и тук днес се налага да бъде пазен от НСО, защото има дебела папка със заплахи за живота му. Човек, който през 2010 г. публично беше наречен, цитирам „Нашият човек на Балканите" от тогавашния шев на ЦРУ Леон Панета и не крие, че политическия му проект беше създаден с парите на фондациите „Ханс Зайдел" и „Конрад Аденауер".
Младоженците в днешния театър не са много по-различни.
Мария Габриел, която познаваме от изтеклия дневник на Джордж Сорос в "DCleaks" с контролирани депутати от Европейския парламент. В този дневник е записано цитирам „Мария Габриел е истински прогресивна по убеждение и може да бъде убедена да върви срещу линията на своята група, особено по социалните въпроси и по въпросите за джендър равенството" - край на цитата. Идеален кандидат за премиер за предстоящото насилствено налагане на „Истанбулската конвенция", след като Европейската комисия реши, че тяхното мнение е по-важно от законодателството и конституцията на държавите членки на Европейския съюз.

От другата страна пък е Николай Денков, който заедно с Кирил Петков създадоха НПО-то „Център за приложни изследвания и иновации" и получиха 300 000 лв. от фондация „Америка за България". Кирил Петков, един от учредителите на „Доносническа България", но загубил местната битка в партията, беше възкресен като младата надежда на американския колониален режим в последните 2 години. Образ разчитащ, че нелепата усмивка ще компенсира разваления български език и лъжите. Образ, показващ безсилието на системата да произведе нова качествена политическа маска достатъчно бързо. Образ, който с нелепото си поведение показа на стотици хиляди българи това, което беше крито от тях в продължение на 30 години - фасадна демокрация и марионетен колониален режим.

Това са само няколко примера, които показват как работи колониалния режим и как създава чужди агенти, но в българската политика е пълно с много повече предатели. Предатели, които трябва да бъдат изправени пред справедлив съд и осъдени за национално предателство и държавна измяна на родината. Българският народ има нужда от вяра, а тя може да бъде възстановена, само когато видим еничарите да понесат отговорност. Това е истината и ще си позволя тук да цитирам Имануел Кант, който казва „Ако истината ще ги убие, оставете ги да умрат."
Драги сънародници, обръщам се към вас, защото бяхте излъгани за пореден път по същия познат модел. Днес, повече от всякога, прозира задкулисният колониален режим, а самите американски агенти са пред очите ни. Не е нужно повече да търпим лъжата, лицемерието и предателството. Днес, наблюдаваме разпада на колониалната американска система в България, но днес имаме и възможността да изберем свободата. Днес, ние от „Възраждане" сме тук, за да осветим американските агенти в България. Тук сме, за да унищожим и сложим край на колониалния американски режим. Тук сме, за да защитим и възродим България. Тук сме, за да запазим мира в България. Тук сме, за да превърнем България в силна, независима, обединена и благоденстваща държава.

Време е да върнем вярата на целия български народ!
Време ни е за Възраждане!
Да живее България!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Време е да кажем СТОП! Искаме си Родината, свободата, стратегическите отрасли, родното производство! „Родена съм през 1956 година и доста време поживях през социализма. Първото, което помня, са самуните бял хляб в магазина, сандъчетата с мармалад и масло, както и гюмовете с мляко. Хлябът беше току-що изпечен и ухаеше страхотно. Баба ми ме гонеше с маслото да ми намаже, но аз слагах сирене в краешника и го хапвах с удоволствие. Масло слагах на филиите с шипков мармалад, ама той нямаше нищо общо със сегашната полутечна каша, която продават, че са й лепнали и етикет „еко“. Навремето шипковия мармалад беше твърд и страшно вкусен. Не помня да са ми мазали филията с мас, както говори господин премиерът. С мас се готвеха някои манджи. Баба ми стоеше до печката и въртеше гювеч, или телешко със сини сливи, или пиле яхния с много лук. Миришеше божествено! И беше вкусно, облизвахме чиниите. Дори картофената й супа беше супер. А най-много обичахме копривената каша – с много масло и сирене, която се топеше в устата. И сладките, разбира се. Дебнехме край фурната да се изпекат и ги нагъвахме топли. В Халите продаваха всякакъв вид месо. Там месото на животните висеше на ченгели и хората посочваха откъде да им отрежат кило-две. Два пъти седмично и задължително в неделя у нас се ядеше манджа с месо, а на другия ден – постна. Да, нямаше шоколадови яйца и тублерони, нямаше бисквити „Орео“ и всякакви вносни, натъпкани с палмово масло, оцветители, набухватели, че даже и гума боклуци. Имаше шоколад „Крава“. Огромен, млечен, страхотен! Имаше аерошоколад и шоколад „Кума Лиса“. Имаше „Чайки“, „Байкалчета“, сухи пасти. Имаше бонбони „Балкан“ със страхотен крем, бонбони „Таралежки“, бонбони „Морско дъно“ на два реда с черен и млечен шоколад. Имаше марципан „Люлин“, който топяхме на водна баня, слагахме масло и се получаваше отличен течен шоколад. Нямаше близалки, имаше захарни пръчки и петлета. И много захарен памук. Имаше бонбони „Лакта“, бисквити „Детска радост“ и „Еверест“, фъстъчени вафли, локумени вафли, наслада за небцето. Искате ли, млади хора, да ви опиша една соц. сладкарница? Имаше следните неща – три вида целувки… едните – огромни и слепени с крем. Имаше паста „Букет“, паста „Дънер“, паста „Тунелче“ и не мога да изброя всичките, защото действително бяха много. Имаше изобилие от сиропирани сладкиши – охлювчета, бадемки, кадаиф, баклава, саралии, толумбички, реване, имаше „Ежко Бежко“, „Миньорки“, направени от бишкоти, еклери с различен крем, шоколадки, меденки, ореховки, масленки, дребни сладки – каквото ти душа поиска. И направени от истински продукти, без оцветители, подобрители, разни Е-та, глюкози, палмово масло, царевична захар и какви ли не фалшификати. Ядяхме на корем, защото бяха евтини, чак ни прилошаваше. А после тичахме из парка да изразходим калориите. Лично аз най-мразех срядата, защото е рибен ден и гледах с отвращение мерлузата в стола, а след години тя се оказа една от най-скъпите риби. Мразех и един десерт в стола – малеби и особено млякото с ориз, защото му слагаха канела. Но това не значеше, че се влача полугладна по улицата. Можех да си купя милинка, баничка, тутманик, принцеса с кайма, хот – дог, ами да – имаше хот дог, но с истински кренвирши, не със сегашния, направен от боклуци. През зимата имаше ябълки, огромни, уханни, сушени сливи, портокали, мандарини и страшно много сладка и компоти. Още ли мисли някой, че гладувахме? Не, ядяхме истинска храна и не боледувахме. Нямаше затлъстели, нямаше алергични, нямаше нито една от тези модерни болести, които сега ни мъчат и убиват. Но тогава бяха други времена. Времена, които в момента някой много иска да изтрие от съзнанието ни, за да пише нова, фалшифицирана история в умовете на идните поколения. С едничката цел – да се тъпчем с огризките на Европа и света и да благодарим на демокрацията. За да работим в големите им корпорации като роби, за жълти стотинки… и пак да благодарим на демокрацията. Благодарим, но си искаме нашата храна, чистата, вкусната! Искаме си и свободата. Онази свобода, при която всички бяхме солидарни, сплотени и не се мразехме. Даже се обичахме Но тия времена вече ги няма…“ Дарина Стоева соц.бг

25.05.2023 21:13:37

Анонимен

Ето тук и още сто либерални предатели ,мразещи всичко Българско и станали слуги на американските и европейските терористи и сатанисти . 1. Алек Попов, писател 2. Александър Чобанов, писател и сценарист 3. Ангел Бузалов, адвокат 4. Анита Коларова, музикант 5. Атанас Киряков, режисьор 6. Благой Димитров – народен представител в 37 НС, 38 НС, 39 НС 7. Богдана Карадочева 8. Васко Кръпката, музикант 9. Велизар Шаламанов, експерт по сигурност 10. Веселин Тодоров, основател на рок група Фактор 11. Виолина Бързакова, цигулар 12. Влади Въргала, актьор 13. Владимир Кисьов, председател на СОС 2003-2007, главен преговарящ за присъединяването на България в ЕС 14. Владимир Левчев, писател и преподавател 15. Владимир Тодоров, режисьор 16. Георги Ангелов, преводач, журналист в БНТ 17. Георги Липовански, художник 18. Георги Папакочев, журналист 19. Горяна Панайотова, поетеса 20. доц. Александър Геров, БАН 21. доц. д-р Бойко Пенчев, литературовед 22. доц. д-р Горан Стойковски, политолог, ВТУ 23. доц. д-р Дария Карапеткова, филолог 24. доц. д-р Елка Трайкова, литературовед 25. доц. д-р Красен Станчев, икономист и философ 26. доц. д-р Момчил Баджаков, политолог 27. доц. д-р Огнян Минчев, политолог 28. доц. д-р Петко Лалов, преподавател, математик 29. доц. д-р Светослав Живков 30. д-р Любомир Канов, психиатър 31. д-р Мартин Табаков, политолог 32. Евгени Петров, журналист 33. Евгений Михайлов, режисьор 34. Евдокия Манева, бивш министър на околната среда и водите и народен представител в 39 НС и 40 НС 35. Емил Андреев, писател 36. Жаклин Толева, председател на Български демократически форум 37. Здравка Евтимова, писател 38. Ивайло Нинов - карикатурист 39. Ивайло Нинов, карикатурист. 40. Ивайло Нойзи Цветков, журналист 41. Иван Сотиров, народен представител в 37 НС и 40 НС 42. Илияна Ескенази, филолог 43. Йордан Лозанов, журналист и дипломат 44. Ириней Константинов, актьор 45. Калин Вельов, актьор 46. Калин Сърменов, актьор 47. Кирил Ефремов, актьор 48. Коста Илиев, директор-развитие на Световната федерация по баскетбол 49. Костадин Костадинов, писател и издател 50. Лилия Абаджиева, режисьор 51. Лило Петров, писател и сценарист 52. Лъчезар Тошев, биолог 53. Любен Марков, документалист 54. Любомир Яшев 55. маестро Свилен Симеонов, диригент 56. Мариана Мелнишка, преводач и преподавател, НБУ 57. Мартин Пискулийски, художник 58. Мила Искренова, хореограф 59. Милена Фучеджиева, писател 60. Мирела Иванова, драматург 61. Михаил Бояджиев, адвокат 62. Михаил Вешим, писател, гл. редактор на в-к „Стършел“ 63. Муравей Радев, бивш министър на финансите, народен представител в 37 НС, 38 НС и 39 НС 64. Надя Розева, скулптор 65. Николай Николов-Зиков, художник 66. Николай Табаков, писател 67. Олег Ковачев, режисьор 68. Петко Дурмана, художник 69. Петър Тишкин, журналист 70. Пламен Асенов, поет, журналист 71. Пламен Борисов, адвокат 72. проф. Аврам Ескенази, БАН 73. проф. Амелия Личева, литератор 74. проф. д-р Андрей Захариев, преподавател 75. проф. д-р Владимир Жобов, литературовед, СУ 76. проф. д-р Евелина Келбечева, историк 77. проф. д-р Ибрахим Карахасан – Чънар, историк 78. проф. д-р Милена Стефанова, преподавател СУ 79. проф. д-р Пламен Павлов, историк 80. проф. д-р Румяна Коларова, политолог 81. проф. д-р Стоян Проданов, финансист 82. проф. дтн Вили Лилков, преподавател 83. проф. дтн Гаро Мардиросян, БАН 84. проф. дфн Боян Биолчев, литературовед 85. проф. дфн Иван Лалов, преподавател 86. проф. дфн Милена Кирова, филолог 87. проф. Тодор Тагарев, експерт по сигурност 88. Проф. Цветан Недков, преподавател в НАТФИЗ 89. Ралица Петкова, цигулар 90. Руси Чанев, актьор 91. Светлозар Дончев, музикант 92. Снежина Петрова, актриса 93. Стойко Стоянов, журналист, главен редактор на сайта „Фактор“ 94. Стоян Радев, режисьор 95. Теодора Димова, писател 96. Теодоси Спасов - музикант 97. Тодор Токин, журналист 98. Хелия Чавдарова, журналист 99. Христо Кирчев, кмет на Варна (1991-1999) и народен представител в 39-о и 40-о НС 100. Христо Христов, журналист, писател, изследовател на комунистическото минало

25.05.2023 21:07:57

Анонимен

Първото нещо което трябва да направи Българският народ е да смени столицата На България със друг град чрез референдум .,Ясно е София се е превърнала във Содом и Гомор .Там са събрани всички национални предатели и долнопробни продажници и военно престъпници . Там е меката на разврата и на разгащената държава .Докато не унищожим този фашистки и нацистки град бял ден няма да види Българският народ .Това е !!!

25.05.2023 21:04:07

Анонимен

И така петата колона на англосаксонският сатаниски свят във България ,първо трябва да бъде разобличена и със осветлени имена и да бъде избита от новият народен съд който ще се стои много скоро .Ето и имената на част от либералните предатели които подлежат на народен трибунал ,като този списък ще бъде допълвам още и много кратно . 1 Атанас Атанасов ,2 Христо Иванов ,3 Иван Костов ,4 Филип Димитров 5 Евгени Дайнов ,6 Калин Йорданов ,7 Сашо Диков ,8 Лора Крумова 9 Найо-Тицин 10 Александрина Пендачанска , 11 Теодора Генчовска 12 Бетина Жотева ,13 Ивайло Дичев , 14 Соломон Паси ,15 Александър Йорданов ,16 Надежда Нейнски ,17 Цветанка Ризова 18 Велизар Шаламанов 19 адвокат Хаджи Генов ,20 Арман Бабикян ,21 Огнян Минчев 22Киро Петков 23 Асен Василев 24 Бойко Борисов 25 Генерал Съби Събев 26 Румен Леонидов 27 Николай Ненчев , 28 Огнян Минчев 29 Даниел Смилов ,30 Иван Кръстев .31 Григор Лилов 32 Стефан Тафров 33 Илиан Василев . 34 Eлена Поптодорова ,35 Слави Трифонов 36 Румен Радев ,37 Илиана Йотова ,38 Иво Инджев ,39 Емил Кошлуков БНТ , 40 цялото ръководство на БНР , 41 Корнелия Нинова ,42 Любен Дилов син,43 Христо Мутавчиев ,44 Веселин Калановски , 45 Тодор Тагарев 46 Трайчо Тракйов . 47 Станка Желева ,дъщерята на либералното лайно Жельо Желев 48 всички журнали от сайтовете Медиапул клуб зет и Дневник 49 Димо Гяуров 50 сайтът Факти и главният редактор Мил;ен Ганев и Дениз Джамбазов , 51 Българската редакция на Дойче Веле 52 Асен Генов , 53 Антоанета Цонева 54 Методи Лалов 55 Атанас Запрянов 56 ПОЛИТОЛОГЪТ Светослав Малинов . 57 Петър Петров 58 Георги Георгиев 59 Цеца Бачкова 60 Александър Малинов ,всичките тези имена на хора са от протеста на 28 април за даване на оръжие за Украйна . 61 Мариана Коцева Тошева председател на агенцията за закрила на бежанците . 62 Дебелата фашистка свиня от ДБ България Ивайло Мирчев 63 Тео Ушев 64 Христо Грозев 65 Божидар Божанов от фашистката партия ДБ във момента министър . 66 ИВО Никодимов БНТ Този списък ще бъде допълван за да може новият народен съд да осъди виновниците докарали България за четвъртата национална катастрофа да получат народното възмездие

25.05.2023 21:00:24

хакай Стойчо

булгаристан и нищастна!!!

25.05.2023 17:52:05

Анонимен

Духай, урод. Мълчи и духай. В паузите си пий хапчетата, ама най-добре се гръмни. Ти се нелечим.

25.05.2023 17:47:27

Анонимен

Това родните ватници освен цинизми и простотии друго не може да им роди зомбирания мозък. Руснаците не искали нищо от мен... само дето прибират по десет млрд. долара всяка година от мен и такива като мен и с тия пари плаща на такива измекяри като Копейката и останалата сган около него.Зомби България бе престанала да съществува като суверенна държава след 1944г, след руската окупация българия е в пълен фалит и така до 1989г, май си забравил, че тогава след 45г мир и благоденствие пак бяхме във фалит. Педали глупако са руските ви началници, като се почне от Ленин и се стигне до Пригожин и Путин.

25.05.2023 15:14:20

Анонимен

А бе тъп педал, русофоб недоклатен, как така всичко разбираш и за всичко имаш отговор? Избраният не може да бъде назначен. Руснаците не могот да финансират никого. То дори медиите им отрязахте, за да можете да лъжете, малко по-свободно.Мърльо смотан, на тебе начинът ти на мислене е порочен. Ти виждаш България единствено като придатък, или на Русия или на САЩ. В тебе няма грам патриотизъм, национално самочувствие и гордост. В личен план е разбираемо-ти си тъп, нещастен, необразован и като всеки лумпен държиш да си придадеш стойност, коментирайки неща, от които нищо не разбираш. Руснаците не искат нищо от теб, то какво ли можеш и да им предложиш, щатите от своя страна искат от нас подчинение, лоялност, инфраструктура и готовност да воюваме на тяхна страна и на наша територия. Те, дори парите ни прибраха и не се знае кога ще ни доставят пазарените насила самолети. Що се отнася до това до какво са ни довели руснаците може са мо да се каже, че с тяхна помощ, ние самите превърнахме странат от бедна, кална, аграрна в стран сразвито селско стопанство и развиващ се икономически потенциал. А вие, педал смотан, я съсипахте, някои я окрадоха а идиоти като теб все още блеят простоти. Духай и мълчи.

25.05.2023 14:58:43

Анонимен

Вие сте назначени от Кремъл да защитавате руския империализъм, демек ватнишкия колониален модел, да сме придатък на изостаналата азиатска империя, която явно не помните до какво ни доведе...или помните, но не ви пука нали ви плащат....

25.05.2023 13:30:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.