• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Интерфудс България ЕАД избра иновативната ERP платформа на SoftOne за своята цялостна бизнес оптимизация

Интерфудс България ЕАД избра иновативната ERP платформа на SoftOne за своята цялостна бизнес оптимизация

/КРОСС/ Интерфудс България ЕАД, водеща компания в областта на маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни стоки на българския пазар, избра иновативното ERP решение на SoftOnе, за да подкрепи ефективно всички свои бизнес операции. От основаването си през 1992 портфолиото на Интерфудс България ЕАД включва световно признати брандове, добре известни на потребителите и утвърдени сред ключовите клиенти в България.

Прилагайки технология от следващо поколение, Soft1 ERP обединява търговското и финансовото управление на Интерфудс България ЕАД в единна съвременна ERP платформа. Богата ѝ функционалност напълно автоматизира всички отнемащи време бизнес процеси, като по този начин се избягват потенциални проблеми, свързани с естеството на бързооборотните стоки с кратък жизнен цикъл и високи оперативни разходи.

Съвременното решение на SoftOne предоставя на Интерфудс България ЕАД набор от функционални инструменти за по-добро планиране и надзор на целия процес на веригата за доставки, гарантирайки ефективен контрол на инвентара и най-високо качество на обслужване на клиентите. Освен това, вградените инструменти за финансово управление и отчитане позволяват на ръководителите на компанията ефективно да наблюдават всички финансови данни.

Soft1 ERP разширява възможностите си до всяко смарт устройство, позволявайки отдалечен достъп до данни от всяко място и по всяко време. По този начин позволява на служителите на компанията да изпълняват ефективно ежедневните си задачи, а на мениджърския екип да взема информирани решения. Нещо повече, фактът, че Soft1 ERP е винаги актуализиран и че SoftOne осигурява необходимото обучение, администриране и абонаментна поддръжка, са важни аспекти за доброто функциониране на дейността на Интерфудс България ЕАД и за успешното утвърждаване на позициите на компанията в търговските отношения с клиенти и партньори.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.