• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Плевнелиев: Ако България бъде изолирана от Шенген, руската пропаганда ще се умножи по десет

Плевнелиев: Ако България бъде изолирана от Шенген, руската пропаганда ще се умножи по десет

/КРОСС/ Ако България бъде изолирана от Шенген, руската пропаганда ще се умножи по десет, каза Росен Плевнелиев.

Той участва в международната конференция, организирана от Софийския форум за сигурност.

"И ако днес България остане изолирана в своята интеграция в Шенген, руската пропаганда в България ще се умножи по десет. Руските хибридни атаки в България ще станат още по-ефективни. Да го кажем в прав текст - когато България остане сама, изолирана, в периферията на Европейския съюз, големият победител е Путин и неговите популисти в България", каза Плевнелиев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Колкото и да се стараем да зомбираме, винаги остават някои особено прости, като теб, например. Ако въведем градация на глупостта, то каймакът на простотията са русофобите, готови да страдат, но да мразят. Но може и да си болен. Пий си хапчетата, шизик.

09.12.2022 09:29:15

Анонимен

Плевню що се правиш на луд бе, че нали вие герберунгелите позволихте на руската пропаганда да се развихри последните 12г. На всички места във властта и медиите поставихте лоялни на Кремъл родни еничари, армия от тролове ежечасно зомбира простия народ в социалните мрежи. Фабриката на педераста и престъпник Пригожин доста се старае в това направление, а от Русия НИКОГА не е идвала истина, както бе казал навремето Шукшин, всичко е лъжа в Русия, всичко….

08.12.2022 18:48:18

Анонимен

Духай бе, клоун. Какво значи хибридни атаки? Казване на истини, които идиоти като теб, предпочитат да останат скрити? Ти хората за толкова глупави ли ги имаш? Те не могат сами да се ориентират, кой е прав и кой - не? Путин така или иначе е големият победител. Успя да изправи страната си до състояние, когато може да отстоява интересите си, Води война навън и строи вътре в странат си, развива икономиката си независимо от идиотските усилия на противниците си, успя да сложи началото на нов ред, дай Боже да е по справедлив от досегашния. Ти на това пропаганда ли му викаш, Плевньо?т Това е тъжната, за теб и подобните ти, истина.

08.12.2022 16:50:50

Анонимен

Чакам това да стане по-бързо, Охлюв!

08.12.2022 15:03:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.